Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Petra05
    22. Srpanj 2019. 13:56

Bas to, ta subota mi je odmor za dusu i tijelo😂
    Ma i jedna i druga baka su mlade, imaju volje i elana za borit se snjime, ne dojim i ne vidim razloga da ga ne ostavim jednu noc da se i mi malo zabavimo
    Prvi put je ostao sa 4mj i tad me je bilo malo strah i falio mi je previse, ali sad sam se navikla i evo za novu rezervirali put 😂

_svjesna
    22. Srpanj 2019. 20:18

A zavidim vam, i ja bih rado ostavila ga kod baka, ali to su ti nedostaci dojenja 😀
    Mislim i da bi mi cicke eksplodirale 😁
    Mislite da nece htjeti na bocicu, ali kako pije vodu na bocicu a i dalje doji? 
    Odlucili smo na Makarsku rivijeru, mjesto sa najvise hlada koje su nam preoporucili sa najvise hlada i najbolje za bebu, Tucepi. Idemo krajem avgusta.

busybee
    22. Srpanj 2019. 20:37

Ma probaj, nemas sto izgubiti. Moja ad gleda s gadjenjem🤪

pepillu
    22. Srpanj 2019. 22:15

Petra, blago ti se. Ja se od svog ne mogu odvojiti ka da je jos pupčanom vrpcom za mene vezan 😂 ostavila sam ga jedino bila kod matere kad sam bila kuma na piru. 🙈

cvijetic12
    22. Srpanj 2019. 22:34

Ja svoju pustam jako rijetko, kad bas moram ici negdje i to onda na 2,3 sata.max, em zbog cice a i nekako mi tako brzo raste da ju ne zelim pustati 😇😇 (spava, ujutro cu promjeniti misljenje 😂)
    Maloga smo pustali cesto i to je bilo super jer bi mogli imati vrijeme za sebe, ali kad je imao oko 1 godinu bi bas plakao za nama 🙀 sad kad je veci je druga prica.
    Kako kupate svoje bebe? Znaci imamo kadicu na stalku i   svaku vecer ju kupam ali to dijete mi napravi poplavu u kupaoni jer svu vodu baca nogama van, i smije se naravno 🙂🙂🙂 izludit cu 🤭😅 razmisljam da cim pocne sjediti se prebacimo u kadu 

mmama2
    22. Srpanj 2019. 23:35

Moji jos nije bio odvojen od mene duze od sisanja moje kratke kose, bez pranja🤣🤣 mislim i decki su prespavali negdje bez mene ili muza tek iza 3g tak da ne bude ni on prije.  Posesivna sam jbg, kada mi je ovoliko sladak ne mogu se odvojiti od njega nikako😋 

url=https://lilypie.com]

pepillu
    23. Srpanj 2019. 01:14

Mene muž uvik kori sto sam posesivna i da se tribam malo opustiti , rekoh mu no Way 😂

MareiKate
    23. Srpanj 2019. 08:53

Zavidim svima koji imaju makar na sat vremena kome 'uvalit' bebu 😅 naši bake i dede su daleko i iako ih možemo naručiti da dođu za vikend ili mi otići k njima, beba nije navikla na njih i ne želi se poigrati s njima a kamoli ostat koji sat... 
    Moje jedino izbivanje je bio zubar kojih sat vremena i to dok je bila manja pa se dala zavarat, sad nema šanse 😅

• Petra05
    23. Srpanj 2019. 09:52

sad sam crna ovca ovdje , ja nisam posesivna oko njega,  na početku da, ali smo ga odma navikavali koliko mozemo da moze bez mene, bez problema ostaje kod obje bake jer ih stalno viđa, s mužem ostane tijekom tjedna popodne kad treba da ja odem negdje ili samo na kavu s prijateljicama, uglavnom sam po tom pitanju flegma i nije mi ga problem ostavit
    mi se kupamo samo u kadi, stavim rucnike, ulijem vode i on se brćka unutra

MareiKate
    23. Srpanj 2019. 10:12

Petra05

sad sam crna ovca ovdje, ja nisam posesivna oko njega, na početku da, ali smo ga odma navikavali koliko mozemo da moze bez mene, bez problema ostaje kod obje bake jer ih stalno viđa, s mužem ostane tijekom tjedna popodne kad treba da ja odem negdje ili samo na kavu s prijateljicama, uglavnom sam po tom pitanju flegma i nije mi ga problem ostavit
    mi se kupamo samo u kadi, stavim rucnike, ulijem vode i on se brćka unutra

Ma nisi crna ovca, i ja bi samo da imam kome, možda ne na prespavanac svaki vikend ali prigodno svakako 😁 u svakom slučaju slažem se s onom: sretna mama sretna beba ☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.