Petra nisi nikakva crna ovca nego najpametnija! Ja recimo ako 3-4 dana ne izadjem bar na kafu na 2 h ono da imam vrijeme za sebe postanem prenervozna i neraspolozena a realno takva nikome ne valjam.
bokic cure.evo da se i mi javimo nakon neznam kolko. uhvatila me nostalgija za forumom i onim trudnickim danima kad nisam znala sto da radim vise od dosade. trazila sam vas na podforumu bebe, a kad ono, vi ostale tu. 😆evo mi vjezbamo stalno, pa bolnice, pretrage.. nikad kraja. sto se tice beba free vremena ,ja ga nemam, niti ju imam kome ostaviti,sve i kad imam priliku ju ostaviti nekome, na kraju to ne napravim jer ce bit mucenje i njoj i osobi koja ju cuva.ako imamo dobar dan, uspijem s njom otici na kratku kavu i to je to. puno pozdrava od nas dvije
Svaka cast zene koje nemate gdje ostaviti bebu, nije svak isti, ali ja bi osobno prolupala dosad jer je on zahtjevan da se nekad pitam jel samo ja imam takvu bebu, nista ga ne zanima, uspavljujemo se cijeli dan neuspjesno i tako dalje
A meni nije da treba odmor, odem na kavu svaki dan s njimA svima trima, decki imaju treninge on zivi svoji mali zivot tako s nama, sisa vani kada pozeli i di pozeli, spava isto tako, presvucem ga bilo di itd.. Kada sam bas, bas luda od svih odem na wc na pola sata🤣🤣
url=https://lilypie.com]
blago ti se kad ti beba zeli tako, moj je mrzovoljan uvijek i svagdje, gdje god krenem s njime on plače ili nešto viče uglavnom kako je netko tu rekao kad je beba dobre volje, a to je rijetko odem s njime na kavu, da sam na tvom mjestu ni meni ne bi trebao odmor, ovako definitivno mi treba da ne skrenem skroz dok ne podraste
blago ti se kad ti beba zeli tako, moj je mrzovoljan uvijek i svagdje, gdje god krenem s njime on plače ili nešto viče uglavnom kako je netko tu rekao kad je beba dobre volje, a to je rijetko odem s njime na kavu, da sam na tvom mjestu ni meni ne bi trebao odmor, ovako definitivno mi treba da ne skrenem skroz dok ne podraste
Vjerujem, moji srednji je bio i ostao zahtjevan tako da znam da nisu sve bebe iste 😘
url=https://lilypie.com]
Moj bebač je uvik dobre volje, osim kad je gladan ili pospan, voli se igrati i voli bit u prirodi, najviše zelenilo obožava, cili gleda u čudu. Stvarno se ne mogu pozaliti.
bokic cure.evo da se i mi javimo nakon neznam kolko. uhvatila me nostalgija za forumom i onim trudnickim danima kad nisam znala sto da radim vise od dosade.trazila sam vas na podforumu bebe, a kad ono, vi ostale tu. 😆evo mivjezbamo stalno, pabolnice, pretrage.. nikad kraja.sto se tice beba free vremena ,ja ga nemam, niti ju imam kome ostaviti,sve i kad imam priliku ju ostaviti nekome, na kraju to ne napravim jer ce bit mucenje i njoj i osobi koja ju cuva.ako imamo dobar dan, uspijem s njom otici na kratku kavu i to je to. puno pozdrava od nas dvije
Nali, pozdrav i tebi! Žao mi je da ste po vježbicama
i pretragama... malo nas je ovdje ostalo ali eto ipak ima neke ćakule 😁 meni baš dobro dođe malo prokomentirati sa drugim mamama neke zgode i nezgode i dileme...
Meni je ovdje super jer su sve bebe slicne dobi, pa se nekako osjecam shvaceno 🙂
Imam prijateljice, ali to su sve veca djeca pa su zaboravili na pelene, zube, dohranu..itd..
Dali vi imate vremena za sebe? Ono, izac s drustvom na kavu, frizura i sl?
Ja jako rijetko, uvijek idu oni samnom, sad kad je ljeto mi je to ok jer smo na moru pa ajde, ali inace, bas mi nekad prifali biti sam 😏
Ja nisam bas optimalna za to reci jer kako sam gore rekla ostavim ga na cuvanje pa odem, ali mislim realno sve je to jako malo i niti priblizno prijasnjem stanju i vremenu, fali mi najvise zapravo da u kuci ostanem na miru ono legnem na kauc, film i to
Sortiraj odgovore
Najstariji