Mi smo kupili sjedalicu koja ima isti polozaj kao jaje, u jaju mi je bila sva zgurana i ne djeluje mi sigurno bas. Ali mislim da mozes do 1godine, zavisi od bebe do bebe
Mi smo danas krenuli s tikvicom, tjedan dana ranije ali moji imaju vrt pa sam htjela da što više domaćeg iskoristimo dok je sezona, a uz to je ona jaaako zainteresirana... Ugl, krenuli smo bez stresa i očekivanja. Mislim da nije ništa pojela 😂 ali je trpala sama prstićima, i nije radila pretjerane grimase ☺️ ugl preslatko mi je to sve, i jedva čekam sutrašnji novi pokušaj 😁 i one priče o udaranju kod okreta, moja se danas pokušala posjest, tj uspjela je na sekund i odmah zveknula na leđa - na psića sveznalicu srećom 😂😂 inače bi pošteno zveknula, iako sam ju gledala nisam stigla reagirati. .
Mare, i ja sam krenula tjedan ranije, taj je tjedan jeo po bukvalno kasikicu, i brzo usao u fazon.
Mame koje doje, je li u nekim situacijama kad ih morate ostaviti nekom na cuvanje date ad jedan obrok? Nisam do sada, iako imam izdajalicu, izdojim jako malo, tako da mu ostavim 40ml jedva a to mu nije dovoljno, pa razmisljam da nece svijet propast ako jedan obrok pojede ad? Ipak je stariji od 6 mjeseci, uzima vodu i kasice. Samo ne znam bi li on to prihvatio? Jeste davale vi?
Jer u fazi smo opremanja stana, cesto izlazim da nesto zavrsim, a da vam iskreno kazem, nece da doji osim kod kuce i u lezecem polozaju, pa bih mu nekad napravila flasicu kad gdje putujemo dugo autom, kao sto cemo uskoro na more.
Svjesna, neće mu bit ništa od jedne boce dnevno naravno, ako će tebi to olakšati... Samo iskreno, mislim da će ti on to sad jako teško prihvatiti 😬 ja sam svojoj sa 4 mjeseca probala dat jer je slabo dobivala na kilaži pa je pedica rekla da probamo. Probala sam dvije različite boce i ništa. Na žlicu sam joj uspjela podvaliti jedan gutljaj, podrigivala je 5 minuta od te jedne žlice i baš jako joj se nije svidjelo, tak da mislim da ćeš ti njemu starijem još teže podvaliti. Mislim da ćeš ga lakše naviknut da doji u nekom drugom položaju. U svakom slučaju obje metode će sigurno uključivat suze 😅 ali mislim da kroz par dana bi se naviknuo na dojenje u nekom drugom položaju sigurno, nek malo plače ako treba, popustiti će, s njima samo treba bit uporan i strpljiv...
Sto ste vi za more i hranu odlucili? Ja nisam pametna da li da nosim gorove kasice ili da kuham. Tu se u meni lomi jer pretpostavljam da je velika razlika u odmoru a onda opet pomislim da sam sebicna. Plus sto ne znam kakvo meso mogu naci tu gdje idemo
Pa ja cu ponijeti i gotove, a ponijet cu i stapni da nesto i skuham, pa kako mi se bude dalo. Ima na ljetovalistima Konzuma, Studenaca, voca, povrca, a u apartmanu imamo kuhinjicu pa cu mu kuhati, neke dane davati i gotove kasice, ovisi o vremenu i raspolozenju.
Tesko da ce ti on sad prihvatiti bocu il ako prihvati zbog lakoce cicanja moze ti imati protest na cici, kao sta su cure rekle lakse da probas da doji vanka
Moj ide redovito vikendom kod bake jedan dan prespava, ali mi smo na ad od pocetka pa tu nemam brige
Petra to ti je super i ti odmoris a i s muzem koju progovoris😁 Ja sam ga ostavljala tako kod mojih ili muzevih kad i idemo bas negdje gdje nije za njega vjencanje i sl. I to max 3 sata.
Sortiraj odgovore
Najstariji