Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mmama2
    19. Srpanj 2019. 23:45

Moji pije iz bilo cega, case, boca jane, od brace sportska boca🤣🤣 samo daj vode i on ce popiti.. Inace nismo jos krenuli sa dohranon🙈 ima jos netko kao mi, da ce proci 6+mj prije krute hrane.. Bilo je 2,3 dana pokusaja ali on nije spreman uopce, nije ni brljao po tome da bi rekla, jednostavno mu stoji hrana na jeziku dok ne sklizne iz usta van 🤣🤣

url=https://lilypie.com]

cvijetic12
    20. Srpanj 2019. 09:26

mmama2

Moji pije iz bilo cega, case, boca jane, od brace sportska boca🤣🤣 samo daj vode i on ce popiti.. Inace nismo jos krenuli sa dohranon🙈 ima jos netko kao mi, da ce proci 6+mj prije krute hrane.. Bilo je 2,3 dana pokusaja ali on nije spreman uopce, nije ni brljao po tome da bi rekla, jednostavno mu stoji hrana na jeziku dok ne sklizne iz usta van 🤣🤣

Mi smo krenuli puno ranije, ali znam jednu poznanicu koja je krenula sa 7,8mj jer je bila lijena radit kasice, bilo joj lakse dati cicu 😅. Neznam sta bi mislila o tome, ali mala kad je pocela jest je jela u startu skoro sve, zdravstvenih problema nije imala .
    Jel krece koja bebica u jaslice na jesen?

• Petra05
    20. Srpanj 2019. 09:29

Hahahha ovo je vrh, bila lijena raditi kasice 😂😂

mmama2
    20. Srpanj 2019. 10:22

Moji srednji nije 2 zlicice kasice pojeo dok nije prestao cicat sa 2,5god, ne mogu vam opisati koliko sam zivaca s njime i jelom izgubila.. Sada je termit, nema toga sto nece pojesti od zelenjave do puzeva🤣🤣 tako da sa S sada idem bas, bas flegma, ako bebe krecu sa 4, ili 5 mj ne vidim zasto ne bi sa 6 mj i 2 tj krenuli isto tako☺️
    Moji ne ide u jaslice, ja sam 3g doma, a i ne bi ga dala u 1 mj u kolektiv tako malog, medu sve te smrklje🤣 vi koji nemate izbora jeste predali papire za vrtic sada u 5 mj? 

MareiKate
    20. Srpanj 2019. 11:17

Mi smo predali, reda radi, dobili mjesto nismo, jer nemamo 1 godinu u 9 mjesecu... Ići će u privatni, nadam se da s mojim godišnjim i svim kemijanjima će krenuti u travnju tek, makar malo da ju sačuvam od prehlada i gripa...
    Žene koje ste već bile na moru, jel perete bebe od soli čim izađu ili tek kad doma dođete? Pregledni sunti tuševi za njih, ne znam kako drugačije ju oprati od soli  i treba li 🤔

mmama2
    20. Srpanj 2019. 11:39

MareiKate

Mi smo predali, reda radi, dobili mjesto nismo, jer nemamo 1 godinu u 9 mjesecu… Ići će u privatni, nadam se da s mojim godišnjim i svim kemijanjima će krenuti u travnju tek, makar malo da ju sačuvam od prehlada i gripa…
    Žene koje ste već bile na moru, jel perete bebe od soli čim izađu ili tek kad doma dođete? Pregledni sunti tuševi za njih, ne znam kako drugačije ju oprati od soli i treba li 🤔

Ne perem ga uopce jer mu ne smeta sol, nema promjena na kozi ili u ponasanju.. Idemo 2x na plazu, kupa se koliko zeli, tek navecer se prepwre u slatko vodi prije spavanja 

MareiKate
    20. Srpanj 2019. 11:42

Super! Tako ćemo i mi 😀

MareiKate
    20. Srpanj 2019. 11:42

Super! Tako ćemo i mi 😀

• Petra05
    20. Srpanj 2019. 12:15

Ono kad mi zivimo na moru, a moj nece ni primirise blizu njega 😂, mozda dogodine bude bolje

cvijetic12
    20. Srpanj 2019. 12:22

Ja ju tusiram navecer poslje mora kad i sebe, i cicu dudla slanu 🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.