Mame dali neka zna, sjeo mi porodiljni, i to jako puno manje, posto je beba rodena 19.u mjesecu, dakle 19 6.je bilo prvih 6mj, dali cu dobiti onda ovaj mjesec pola rodiljne i pola porodiljne naknade?
Ista situacija, danas mi sjelo, točno duplo manje..
Ja sam ih zvala, ovih dana ce biti ostatak. A taj ostatak je zalost tj. Onih 2300kn 🙄🙄
To je za nezaposlene ili zaposlene ili sve iznos
Nije za sve, ja sam zaposlena, do sad sam dobivala 4300, prosjek zadnjih 6 plaća, dok sam radila, sad sam dobila 2100..frendica mi je dobila oko 3300 ali imala je i vecu plaću. Ovisi valjda o tome.. Mislim, znala sam da ce biti manje ali opet ne toliko manje..
jel mi moze netko reci koliki je iznos za nezaposlene sljedecih 6mjeseci ?, nisam bas upucena u to
Za nezaposlene je 2300, sad neznam dali od toga isto obracunavaju po danima ili je to fiksno?
Ja sam prvih 6mj bila zaposlena a sada sam nezaposlena pa spadam pod tih 2300
Bilo je prije prvih 6mj 2300, a poslije 1600kn,
Zato pitam
Da, pa su podigli i sada je svo vrijeme 2300 ako si nezaposlena, barem nesto 😅
Znaci strasno, ja sam dosad dobivala placu, uvijek oko 4000 +/-. I sad odjednom tih 2300 🙄🙄, znam da ima ljudi koji rade za tih 2300 i sl. Ali brate to je doslovno za pelene 🙄🙄
Da, pelene jos ako je na ad, robica i eto gotovo, meni ostane uvijek dosta jer muz zaraduje pa ja to i ne potrosim toliko, ali nekome tko ce sve potrebe za bebu podmirivat s time, to je 0 bodova
Sortiraj odgovore
Najstariji