Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pepillu
    16. Srpanj 2019. 18:26

Toga je i mene uvik strah bilo. Al sad imam tepih ispod puzzli pa je ok.

• Petra05
    16. Srpanj 2019. 19:07

Ja ne mogu stavit tepih jer imam psa koji se strasno linja, zivimo u prizemlju i on cesto izlazi u vrt tako da bi taj tepih za 3 dana bio ajme

cvijetic12
    16. Srpanj 2019. 19:51

Petra05

Ja ne mogu stavit tepih jer imam psa koji se strasno linja, zivimo u prizemlju i on cesto izlazi u vrt tako da bi taj tepih za 3 dana bio ajme

Petra, meni je mala stalno na podu, evo danas se okrenula i zveknula o parket, malo suza i poslje kao da nis nije bilo. Kad prohodaju ce tek biti padova.
    Naravno, nije se udarila jako da ne budem krivo shvacena. Isto joj stavim puzle i ode ca s njih, svakim danom na podu ce biti stabilniji, a udaraca ce biti uvijek. 
    Evo za primjer, kad nesto radim a ne vidim ju, stavim ju u krevetic a ona se pogodi zveckom u glavu 😏

MareiKate
    16. Srpanj 2019. 20:25

Petra, neće ti uvijek biti beba na podlozi nekoj, čim se prije navikneš i ti i ona, tim bolje, biti će opreznija! Ja imam tepih u njenoj sobici dosta velik ali je njoj parket svejedno draži. Krvcne se često, napravi grimasu da će plakat i ja  se odmah nasmijem i kažem nije to ništa i ona piči dalje, sad ni ne reagira kad se lupi, nije to ništa jako.
    A usput, čitala sam nekoliko istraživanje kako je loše što sad po novome djeci u parkovima stavljaju one spužve da se manje ozljede, to kao nije dobro za njihov razvoj, trebaju se i udariti i past. Sigurna sam da to vrijedi i sa bebama, naučit će bolje paziti s vremenom...

• Petra05
    16. Srpanj 2019. 21:09

Imas pravo, a ja se bojim i nekako nikako prevladat strah jer on se okrene s ledja na trbuh koda ga je iz aviona izbacilo, a u cijeloj kuci su plocice i u sobama zbog podnog grijanja

pepillu
    16. Srpanj 2019. 21:19

Moj se isto zveknija kad se okreće od puzzle pa je plaka pola sata 😅 al mi smo preselili u drugu kuću a tamo smo imali jos od prije tepih, nisam ga ekstra stavljala radi bebana 😂  a kod mene u kuci su trenutno kamene pločice i jedva ih se cekam riješiti 

• Petra05
    16. Srpanj 2019. 21:30

I moj je plaka kad se opalija i to jako 😂, mi smo se preselili u novu kucu isto i namjerno stavili sve plocice kao imitacija drva, tad nisam razmisljala da je mozda parket u sobi bolja opcija

MareiKate
    16. Srpanj 2019. 21:39

Moja meni zna doslovno skočiti kad vidi nešto zanimljivo i najčešće kad smo u krevetu npr ju ne držim jako čvrsto pa doslovno se desi da se baci na nešto ko psić tako da mogu zamisliti kako se tvoj okreće 😅 kad stojimo ili kad smo na podu držim ju čvršće pa to ne može napraviti...

cvijetic12
    16. Srpanj 2019. 23:03

Evo mi imamo jednu plavicu posred cela od danasnjeg parketa 😂😂
    Mene vise brine ciscenje, jer ona doslovno lize pod

cvijetic12
    16. Srpanj 2019. 23:10

Kakve igracke vole vase bebe, onako da ih bas zanima?
    Nama je interesantat daljinski od fisher pricea, a sad bi joj kupila onog slonica sta mase usima i svira, dali netko to ima, jel vrijedi tih novaca?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.