Jutro cure
Mateja sretno 😘
Za hm mogu samo reci da nisam nikad imala problema evo i sad mi narudzba stigla 4.dan...
Sta se tice baby monitora i mi smo bili za taj aventov ali mm je nasa besplatnu aplikaciju za mob koja ima i kameru i zvuk i javlja ako ostanes bez baterije, tako da ako imate stari mob viska radi cuje svaki susanj 😊evo i slikica
Emily, bas mi je zao da ti je prvo iskustvo s H&M-om takvo, ali ovo sto barbie kaze, jednostavno se dogadja u vrijeme snizenja. Vratit ce ti normalno novce, bez brige. Jer oni te novce ni ne uzmu, samo su ti rezervirani na racunu dok sve nije poslano. Kad se posalje, onda ti skinu konacan iznos. Buduci da ti sad nisu poslali, onda ce samo novce odrezervirati i trebali bi biti tebi nazad na racunu.
Luka ❤
Ana 😍😍😍jedva cekam svog uljeza u krevet.
Mateju pratimo na Fb nadam se da je sad u boksu kaze da je trudovi sibaju ali se sporo otvara.
Spavanje pa 2-3 sata aj nije lose.
Klikerice ti si koma ,ja se ne usudujem zezat covik mi je u celibatu cjelo vrijeme😉.
Jucer sam malo prosetela pa nisu mi snizenja nesto 20% max ,kupila par bozicni poklona al nista specijalno.
Za sad imamo sve pa budemo poslije Bozica kad su bas brutalna snizenja tu.
Mislila sam pocet neke suhe kolace za Bozic pravit sta vi mislite jel rano,da se zabavljam do bolnice😊
Nikad nije rano za kolace 😍😍 i ja sam planirala, al prvo cu dovrsit samo sobu i oprat sve elemente u kuhinji i kupaonu ful detaljno..ono klasika generalka 😂
Pocela meni sveki nabrajat sta je ona vec sve napravila od kolaca, ona to cilja vise za moj termin nego za Bozic, ja kazem pa rano je jos ima jos misec dana do Bozica al ne ferma me zena 😂😂Ana 😍😍😍jedva cekam svog uljeza u krevet.
Mateju pratimo na Fb nadam se da je sad u boksu kaze da je trudovi sibaju ali se sporo otvara.
Spavanje pa 2-3 sata aj nije lose.
Klikerice ti si koma ,ja se ne usudujem zezat covik mi je u celibatu cjelo vrijeme😉.
Jucer sam malo prosetela pa nisu mi snizenja nesto 20% max ,kupila par bozicni poklona al nista specijalno.
Za sad imamo sve pa budemo poslije Bozica kad su bas brutalna snizenja tu.
Mislila sam pocet neke suhe kolace za Bozic pravit sta vi mislite jel rano,da se zabavljam do bolnice😊
Nikad nije rano za kolace 😍😍 i ja sam planirala, al prvo cu dovrsit samo sobu i oprat sve elemente u kuhinji i kupaonu ful detaljno..ono klasika generalka 😂
Pocela meni sveki nabrajat sta je ona vec sve napravila od kolaca, ona to cilja vise za moj termin nego za Bozic, ja kazem pa rano je jos ima jos misec dana do Bozica al ne ferma me zena 😂😂
A uzivam u tom i cure imamo tu neku tradiciju nasu,a nema mi tko napravit pa da pocnem polako 😉
Ma i ja ih obozavam radit, sve, od torti, kremastih i suhih bozicnih kolacica 😍 napravit cu sigurno 5vrsta 😂 to mi je takav gust, onda muz prigovara da sta ih tako dobro radim jer onda previse pojede 😂😂 luda kuca
Samo ti kreni radit i uzivaj ❤️ i da napisi koje mislis radit da vidim jel ima nesto novo za ideju 😉
Jutro cure. Ja sam nocas bas dobro spavala, za promjenu. 😁
Upravo mi je stigao mail iz h&m-a da ne mogu dostaviti naruceno jer valjda nemaju. Ne znam. Zna li netko sto dalje s tim? Kako ce mi vratiti novac, na racun ili..? Oprostite ako gnjavim, ovo mi je prva narudzba s njihove stranice i odmah kiksaju.
bas steta da ti je odmah prvo iskustvo takvo, meni jucer stigle potkosulje. Pretpostavljam da ce ti vratiti novce na karticu s koje si platila. Nisu nista napisali oko toga u mailu?
kani, mina, i ja bi kolace a ne smijem ih jesti 😂 iako sam prosli vikend pekla krasuljke i naravno da sam pojela 2-3 (citaj:7-8) 😳😂
Ja sam taman nekidan izvadila krasuljce iz zamrzivaca, nisam jos iskreno nijedan probala jer sam u medjuvremenu napravila roladu i cokoladnu tortu 😍😂 samo ti papaj necemo nikome rec 😉
Curama koje nisu na facebooku, evo update: Mateja91 je rodila jutros u 8, sve je u redu. Dominik je 4.150g i 51cm, na ultrazvuku prije poroda ga procijenili na 3.700g. Sve je dobro proslo i imamo jos jednog bebaca!
Luka ❤
Pozdrav curke,
Nikako se javit 😅
Jucerasnji blackfriday je bio ludnica ziva. Uzela sam vesmasinu, par vesti i haljina u mangu, muzu kosulje u peeku, neke detalje za stan itd.. 😊
Kad mi dilerica klikerica da ulov sa sajma beba poslikam vam 🤗
Mateja nam je rodila, Dominika velika beba 😊 javit ce se kasnije sa detaljima jos 🙂
Allie, du, mgirl i klikerica zgodne trudnice 😍😍
Allie super mi je deka, izgleda bas mekano 😍
Curke koje ste jos shoppingirale sve je super, jako lijepo izgleda 😊
Slikica sa ultrazvuka je stvarno za okvir 😍 meni je zao da nemamo takvu jednu 😐
Sto se pregleda tice od pocetka je bio samo vaginalni do 12 tjedna, onda je vaginalni, preko trbuha i rucni 😂
Od 35 tjedna smo ukljucili i ctg 💪
Pozz vas sve, radim danas lazanje po receptu od Allie 😋
Pticice kolica su mi prekrasna 😍 da nisam uzela Joolz uzela bi njih 😊 javit ces nam dojmove kad se Antonela bude vozila u njima 🤗
Ufff kolaci i ja ih obozavam radit, pogotovo bozicne i torte al sumnjam da cu ovaj Bozic bit sposobna 😅 bit ce i kupovni dobri 😊
Uf sad ste me sjetile na kuglof od kokosa i limuna koji sam proslu godinu radila za blagdane i cimet smotuljke i sapice itd.. ufff a ja pokusavam bit na djeti doktor mi je u trudnickoj naglasija sa podebljanim brojevima+12,5, 3 kg sam dobila u zadnja 4 tj a meni se samo jede 😓
Čestitke Mateji, bome je Dominik velika bebica. Dobro došla još jedna zimska beba 💙🥰
Noa 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji