Jutro cure. Ja sam nocas bas dobro spavala, za promjenu. 😁
Upravo mi je stigao mail iz h&m-a da ne mogu dostaviti naruceno jer valjda nemaju. Ne znam. Zna li netko sto dalje s tim? Kako ce mi vratiti novac, na racun ili..? Oprostite ako gnjavim, ovo mi je prva narudzba s njihove stranice i odmah kiksaju.
Ana, najsladja rukica 😍
Ja imam domace aronije ali sam negdje citala da se ne smije bas pretjerivati s njom u trudnoci, nego piti samo mala casa dnevno, sad ne znam je li to dovoljno 🤔
Salatice, kakva je kod tebe situacija?
Koliko ja znam i inace je doza 0.03, ne samo u trudnoci.. Razrijedis s vodom ko onaj sirup sok, ja isto dobila domacu i super je 😁🤗
Ana 😍😍😍jedva cekam svog uljeza u krevet.
Mateju pratimo na Fb nadam se da je sad u boksu kaze da je trudovi sibaju ali se sporo otvara.
Spavanje pa 2-3 sata aj nije lose.
Klikerice ti si koma ,ja se ne usudujem zezat covik mi je u celibatu cjelo vrijeme😉.
Jucer sam malo prosetela pa nisu mi snizenja nesto 20% max ,kupila par bozicni poklona al nista specijalno.
Za sad imamo sve pa budemo poslije Bozica kad su bas brutalna snizenja tu.
Mislila sam pocet neke suhe kolace za Bozic pravit sta vi mislite jel rano,da se zabavljam do bolnice😊
Nikad nije rano za kolace 😍😍 i ja sam planirala, al prvo cu dovrsit samo sobu i oprat sve elemente u kuhinji i kupaonu ful detaljno..ono klasika generalka 😂
Pocela meni sveki nabrajat sta je ona vec sve napravila od kolaca, ona to cilja vise za moj termin nego za Bozic, ja kazem pa rano je jos ima jos misec dana do Bozica al ne ferma me zena 😂😂
Luks, ja sam pitala za baby alarm i isto sam mislila da mi to netko kupi 😁 gledala sam i ja taj Aventov i cini mi se skroz dobar
Sta se tice pregleda, mene svaki put prvo rucno vaginalno i onda nekad uzv a nekad samo poslusa pokrete i srce. Do 12 tjedna (mozda cak i malo duze) mi je uzv radila vaginalno a od tada preko trbuha i to ne svaki put.
Meni je isto bila teska noc... Glavobolja i zgaravica su me uhvatile predvecer i nikako popustiti, bas me namucilo... Onda kad sam isla u krevet me uhvatila i mucnina ali srecom nnisam povracala... Dizala se na wc 2 puta... Sad sam nekako ko pijana 😐
Upravo mi je stigao mail iz h&m-a da ne mogu dostaviti naruceno jer valjda nemaju. Ne znam. Zna li netko sto dalje s tim? Kako ce mi vratiti novac, na racun ili..? Oprostite ako gnjavim, ovo mi je prva narudzba s njihove stranice i odmah kiksaju.
bas steta da ti je odmah prvo iskustvo takvo, meni jucer stigle potkosulje. Pretpostavljam da ce ti vratiti novce na karticu s koje si platila. Nisu nista napisali oko toga u mailu?
kani, mina, i ja bi kolace a ne smijem ih jesti 😂 iako sam prosli vikend pekla krasuljke i naravno da sam pojela 2-3 (citaj:7-8) 😳😂
url=https://lilypie.com]
Mateju pratimo na Fb nadam se da je sad u boksu kaze da je trudovi sibaju ali se sporo otvara.
Klikerice ti si koma ,ja se ne usudujem zezat covik mi je u celibatu cjelo vrijeme😉.
Jucer sam malo prosetela pa nisu mi snizenja nesto 20% max ,kupila par bozicni poklona al nista specijalno.
Mislila sam pocet neke suhe kolace za Bozic pravit sta vi mislite jel rano,da se zabavljam do bolnice😊
Nikad nije rano za kolace 😍😍 i ja sam planirala, al prvo cu dovrsit samo sobu i oprat sve elemente u kuhinji i kupaonu ful detaljno..ono klasika generalka 😂
Pocela meni sveki nabrajat sta je ona vec sve napravila od kolaca, ona to cilja vise za moj termin nego za Bozic, ja kazem pa rano je jos ima jos misec dana do Bozica al ne ferma me zena 😂😂
A uzivam u tom i cure imamo tu neku tradiciju nasu,a nema mi tko napravit pa da pocnem polako 😉
💜Karla💜Nicol💙Anton
Emily, nažalost takve situacije su normalne za h&m u doba rasprodaja. dogodi se da staviš nešto u košaru u isto vrijeme s drugom osobom i onda ispada kao da ti je narudžba prošla, ali zapravo nije. nemaju dovoljno brz sustav koliko mi brzo shoppingiramo na rasprodajama 😂 nisam nikad imala problem s tim kad bih nešto kupovala u "normalno" vrijeme 😊
bas steta da ti je odmah prvo iskustvo takvo, meni jucer stigle potkosulje. Pretpostavljam da ce ti vratiti novce na karticu s koje si platila. Nisu nista napisali oko toga u mailu?
kani, mina, i ja bi kolace a ne smijem ih jesti 😂 iako sam prosli vikend pekla krasuljke i naravno da sam pojela 2-3 (citaj:7-8) 😳😂
Ma mozes koji ukrast😂,inace ja pravim i u bezglutenskoj verziji i bez secera ,steviju dodam radi mlade cure i budu ukusni isto.
💜Karla💜Nicol💙Anton
ana, rucica je preslatka 😍😍 joj ne mogu docekati to sve! gdje nam je salatica, zvrkica?
url=https://lilypie.com]
Napokon spavala ko beba jer muž nije išao raditi pa smo odgulili do 9. 😍
Ock, pisanje ni ne brojim to mi je pod normalno koliko puta idem po noći hehe.
Ana, ručica je premedena a imaš i lijepe tetrice 💙
Luks, lijepe vijesti i mi se nadamo da će moći spavati dulje u njemu zato smo i uzeli bas taj veći, valjda će opravdati cijenu.
Kani, molim Boga da budemo doma za Božić ali mislim da od kolača ništa, obožavam ih peci ali napokon će muž doći na svoje pa ćemo kupiti, jer on ne želi da se ja mučim s kolačima a ja u biti uživam u tome.
Mi se napapali, popili kavu i sad u horizontali i samo laganini. :)
Uživajte u vikendu curke
Noa 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji