Neda, čestitam ti 😍😍
Zadranka imas rok 30 dana za prijavit Bruna kod maticara i onda sa raznim nekim dokumentima ides na HZZO u sobu 132 cini mi se, najbolje nazovi i pitaj sto ti jos sve triba za to.. . nemas rok nego ako prijaviš se kasnije jednostavno gubiš jedan mjesec nadoknade. Takoder se prijavi za jednokratne pomoć od županije i za općinu u kojoj živiš.
Du, imali sto novo danas na ctgu?
Neda, čestitam ti 😍😍
Zadranka imas rok 30 dana za prijavit Bruna kod maticara i onda sa raznim nekim dokumentima ides na HZZO u sobu 132 cini mi se, najbolje nazovi i pitaj sto ti jos sve triba za to.. . nemas rok nego ako prijaviš se kasnije jednostavno gubiš jedan mjesec nadoknade. Takoder se prijavi za jednokratne pomoć od županije i za općinu u kojoj živiš.
Du, imali sto novo danas na ctgu?
Idem tek u 17.30 pa se javim s novostima! Kad si ti opet na kontroli?
url=https://lilypie.com]
Cure jesam maticara jesam zupaniju jesam opcinu. Jednokratna vec sila od zupanije stiglo rijesenje jos kune da uplatu..ugl to sam ja obavila negdi 10dana sto san rodila..Bruno je dobio ime i ima svoj rodni domovnicu i maticu rodenih..jos zdravstvena triba doc..mene porodiljni bas zanima jer to jedinoo nisan..a nezz jel i tu rok 30dana..kao nezaposlena majka se prijavljujem...ma ici cu ja sl tj.nemam sto cekat ionako..sretnoo DU...PEPILLU mislis da je tako da se gubi jedna naknada ako zakasnim??ti papiri su mi najj gori pogotovo zato jer moram nzega ostavljat doma..al aj prezivit cu..😣🤗
Du, super drzim fige da je krenilo nesto🤞🏽 Ja sam u petak opet na kontroli.
Zadranka, tako je meni reka ovaj na HZZO kad sam isla prosli tjedan pitati bas za nadoknadu kao nezaposlena osoba.
Neda, čestitam i brz oporavak želim!! 😘
Cure, ja bila pregledu, doktor trauma kakav me danas potrefio, neću ni komentirat 😏 jedino što je rekao je da je glavica jako nisko, što sam skužila i sama i da je sve dobro. A u nalazu mi piše: portio 2/3 članka, uloživa. Što nemam pojma što znači nit mi je palo na pamet pitat jer sam ostala zabezeknuta pregledom. Za dva dana idem opet, nadam se nekoj ženskoj dobroj duši na pregledu 😅
Bok klokse, cestitam svim novim mamama i bebama!
Ja sam bila zadrzana u bolnici nakon zadnjeg pregleda pa sam se vec ispraksirala sa ctg-om. Iz iskustva ctg-a zadnjih 5 dana, on ocitava samo zatezanje trbuha, ne i menga bolove, strecanja i slicno (barem u mom slucaju). Meni je znao ocitavati i trudice (kako oni kazu) od 60, 65 svakih 5 min, ali ja ih nisam osjetila. Pitala sam i babice i sestre sto se smatra znacajnim trudom i do kuda brojke idu - rekle su da je to individualno, a da se penje preko 100 (do koliko ne znam). Sad cekam iduci pregled, ako prije ne krene porod. Otvorena sam 3cm.
Bok klokse, cestitam svim novim mamama i bebama!
Ja sam bila zadrzana u bolnici nakon zadnjeg pregleda pa sam se vec ispraksirala sa ctg-om. Iz iskustva ctg-a zadnjih 5 dana, on ocitava samo zatezanje trbuha, ne i menga bolove, strecanja i slicno (barem u mom slucaju). Meni je znao ocitavati i trudice (kako oni kazu) od 60, 65 svakih 5 min, ali ja ih nisam osjetila. Pitala sam i babice i sestre sto se smatra znacajnim trudom i do kuda brojke idu - rekle su da je to individualno, a da se penje preko 100 (do koliko ne znam). Sad cekam iduci pregled, ako prije ne krene porod. Otvorena sam 3cm.
S ovim bih se složila, ja sam na prošlom ctg-u dok sam ležala osjetila menga bolove i pratila ctg, ništa nije zabilježio...
Sretno, tvoja bebica će brzo znači 😊
Evo cure da se i mi malo javimo.
Napredujemo fino, dojimo se i dalje preko sesirica, sad se vec bojim da dojku vise nece htjeti bez njih, probavam i dalje. Mislim da ga muce grcevi, svaki dan u isto vrijeme poslije dojenja kada ga dignem da podrigne pocne plakati i vise nista ne pali da usuti osim nosenja na ramenu. Kada ga spustim onda trazi siku, ali mu je vec previse i bljuca pa se naljuti, stomak mu se grci i na sisi cvili. Pri tom se jako muci da prducne i da kaki. Jel da su ovo grcevi? Ne dajem mu nista od kapi, sutra smo kod pedice pa cemo vidjeti sto cemo.
Zna li neka mama cime se smije tretirati manji osip po licu kao dojenacki osip ili se to beba cisti od hormona?
Cure, neko je spomenuo grubi pregled, meni je najgora stvar na porodu bila kad dodju svako malo pa dolje provjeravaju koliko si otvoren, to je bol koju nisam mogla trpjeti i koja mi je bila gora od najjacih kontrakcija i ipak mislim da nije do grubosti ljekara nego da tako i boli kad si otvoren i provjeravaju grlic.
Svim curama sretno, da se sto prije stvari pokrenu i da brzo drzite smotuljke pored sebe.❤️
Mateikate bar si uloziva koliko toliko 😂
Pepercorn, jesi sad i dalje u bolnici ili? Mogla bi ti svaki dan sad isto... al neka u terminu si!
Svjesna lijepo cuti od tebe, sretno dalje s dojenjem:)
evo mene s ctg-a, sve je ok i nije me htio opet cackati jer je jucer rađena amnioskopija. Idem opet u petak ujutro ako se ne pokrene ranije. Sve ostalo je u redu, tlak idealan pa nema razloga za indukciju za sada. Kaze da cemo joj dati jos malo vremena, a u petak cemo dogovoriti za dalje. svjesna za pristice su rekli da se ne dira, to se ciste od hormona. Ali mozes provjeriti s pedijatrom ako zelis. mareikate, drzim nam fige 😀
Sortiraj odgovore
Najstariji