Sad sam ja zamislila svog kako pakira kofere 😂 ja sam neki dan pocela sa čajem od lista maline, pa cemo vidit. Sto se tice seksa, mislim da cu to preskocit do daljnjeg 😅
Tanja, bravo za pregled. :) napokon sam digla i ja svoj bris, na sreću je negativan ☺️
Pepercorn, mene isto zna probosti oko mjehura pogotovo kad šetam isto i kod jajnika, kao da mi glavom ili ramenom šulja po jajniku.
Pepercorn, mene isto zna probosti oko mjehura pogotovo kad šetam isto i kod jajnika, kao da mi glavom ili ramenom šulja po jajniku.
Hvala. Ma mene probada neovisno o kretanju, cak i dok lezim ☹
Uz to me jos i kukovi rasturaju, nikako pronaci polozaj u kojem me ne bole...
Hahahaha jao pakuju kofercice 😁
Sto se tice toga kakav mi je osjecaj dole, kad sjednem na wc skoljku kao da ce ispast svakog trena 😁 Jak pritisak na donji stomak imam, osjetim kozu kako se rasteze. Navecer ustajem na wc 3 do 4 puta. Nista me dole ne zigne, kad sjedim duze pocne me probadati.
Sex mi ne pada na pamet, a mislim da bih muza za to morala ganjati do susjedne drzave, jer je cuo da je glava nisko 😂
Tezinu bebe nije rekla, BPD 9.5cm, AC 33.6cm, femur 7.4cm. Kaze da je to jedna prosjecna beba za ove tjedne i moju gradju. Glavu bas precizno ne moze da izmjeri jer je nisko i tesko ju je obuhvatiti precizno.
Du, tvoja Dorica se zabavlja unutra 😄 ne kuži da je 5 do 12 i da bi bilo vrijeme da se lagano počne pakirati za van 😅
Meni je najsađe kad mužu pokažem kad se miče pa on kaže: eto je, posprema, pakira se za van… 😄 Doslovno si ju zamislim s malim koferčićem 😂😂
hahaha pa preslatko 😊😊 pepillu, ja se ne bi seksala samo da mi ispadne sluzni cep 😂 a od sinoc ju osjetim poprecno, ocito je zaglavila sad tako 😳😂 ma kako bude, stvarno se ne opterecujem. Spremna sam psihicki i na carski, a i da se okrene opet na glavu, opet dobro, spremna sam i na muku prirodnog poroda! 😊
Kod tebe vrijedi Dora The Explorer ili Dora Istražuje😅
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Cure, pukao mi vodenjak jutros, kao na filmu. Evo idemo u bolnicu, javim vam se. Iznenadilo me, nisam jos ocekivala. 🤭
Cure, pukao mi vodenjak jutros, kao na filmu. Evo idemo u bolnicu, javim vam se. Iznenadilo me, nisam jos ocekivala. 🤭
Sretnooo!!!! Javljaj situaciju.. drzim fige da sve prode brzo i bezbolno 🤞🏽😊😊
sretno, nek bude brzo i sto bezbolnije i javi nam se poslije ako zelis 🤗🤗😊🤞
url=https://lilypie.com]
Sretno! Nek bude što lakše i brže! 🤗🙏
Opustena sam, malo me trema uzela, otvorena jedan debeli prst neke sitne bolove imam. Eto a jucer vam govorim kako sam cvrsta i zatvorena hahahah 🙈
Hvala cure. Javim vam se.
Sortiraj odgovore
Najstariji