Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MareiKate
    04. Siječanj 2019. 13:21

Hej curke, meni je pregled tek u srijedu, jedva čekam vidjet kakva je situacija. Kod mene paradoks neki: beba još uvijek udara nogicama dosta visoko i trbuh mi je visoko - jedva dišem, a isto tako osjetim dolje jako nisko, kao da kopa 😂 i noćas sam se dizala 4 puta na wc i baš osjetim da mi pritišće mjehur 😥 
    Pepillu, moja beba je cijelo vrijeme 2 tjedna naprednija, doktor me uvjerava cijelu trudnoću da neću ranije, a sad mu tek nekako i vjerujem 😅
    Iako, nedavno frendica koja je rodila, cijelo vrijeme ništa, zatvorena, hodala okolo, ništa nije osjećala, i samo u jednom danu pukao vodenjak i sve se pokrenulo, tako da mislim da nema pravila...

mmama2
    04. Siječanj 2019. 13:30

_svjesna

Cure, sinoc je bio pregled, beba je skroz nisko, kaze doktorica nize ne moze biti bukvalno mu prstom dira glavicu, meni noge zakoce jer mi pritisne zivce. Medjutim grlic i dalje sakroponiran, cvrst, zatvoren, samo malo skracen. Nemam nikakvih naznaka da ce to ici skoro, kaze ona misli da ni narednih 7 dana to nece krenuti. Voljela bih iskreno da grlic pocne malo razmeksavati, Sta mislite da li se situacija moze brzo mijenjati, i da li je prednost sto je beba nisko prilikom poroda? Je li mi bar to olaksavajuca okolnost obzirom da je i dalje okrenut licem prema vani? 🙈

Apsolutno je prednost da je nisko, pola puta je obavljeno😂 ne mora se spustat u zdjelicu itd.. sperma razmeksava cerviks da, tako da obavjeti muza🙈🙈 trudna ionako ne mozes ostati.. topla kupka, setnje, lagane vjezbice i to je to.. ugl drzim fige da kada krene bude brzo i lako ;) :)

url=https://lilypie.com]

du1988
    04. Siječanj 2019. 13:31

MareiKate

Hej curke, meni je pregled tek u srijedu, jedva čekam vidjet kakva je situacija. Kod mene paradoks neki: beba još uvijek udara nogicama dosta visoko i trbuh mi je visoko - jedva dišem, a isto tako osjetim dolje jako nisko, kao da kopa 😂 i noćas sam se dizala 4 puta na wc i baš osjetim da mi pritišće mjehur 😥
    Pepillu, moja beba je cijelo vrijeme 2 tjedna naprednija, doktor me uvjerava cijelu trudnoću da neću ranije, a sad mu tek nekako i vjerujem 😅
    Iako, nedavno frendica koja je rodila, cijelo vrijeme ništa, zatvorena, hodala okolo, ništa nije osjećala, i samo u jednom danu pukao vodenjak i sve se pokrenulo, tako da mislim da nema pravila…

e bas tako...a ovo sto ju osjetis svuda, nije cudo kad se protegne jer su vec spremne za vanjski svijet! 😊 ja sam do proslog tjedna isla svaku noc po 4-5 puta na wc, a otkako se opet okrenula, dignem se eventualno jednom, manji je pritisak na mjehur definitivno. Iako ju sad osjetim poprecno, tocno napipam glavicu i guzu.. to moje dijete je neki akrobat 🤦

pepillu
    04. Siječanj 2019. 13:38

Sto nije malo “nelagodno” se sexati kad znas da je beba s glavom toliko nisko kad je praktički mozes sa prstima napipati? 😅 

pepillu
    04. Siječanj 2019. 13:39

Du, sad je tebi Dora poprečno ili ? 

Majana
    04. Siječanj 2019. 13:52

_svjesna

Cure, sinoc je bio pregled, beba je skroz nisko, kaze doktorica nize ne moze biti bukvalno mu prstom dira glavicu, meni noge zakoce jer mi pritisne zivce. Medjutim grlic i dalje sakroponiran, cvrst, zatvoren, samo malo skracen. Nemam nikakvih naznaka da ce to ici skoro, kaze ona misli da ni narednih 7 dana to nece krenuti. Voljela bih iskreno da grlic pocne malo razmeksavati, Sta mislite da li se situacija moze brzo mijenjati, i da li je prednost sto je beba nisko prilikom poroda? Je li mi bar to olaksavajuca okolnost obzirom da je i dalje okrenut licem prema vani? 🙈

Ja u prosloj trudnoci otisla na hitnu bia praznik dva dana prije termina u 10 uri navecer jer mi je iscjedak bia toliko voden i obilan taj dan da sam mislila da mi curi plodna voda i kaze mi dok tamo neces ti jos aj doma, dosla doma u 3 me probudili trudovi u 6i 30 dojila cer i ta ista dok ide valjda doma iz smjene prolazi kraj boxa i gleda me u cudu 😂tako da te njihove prognoze "neces ti jos" ne moraju bit bas tocne 😉

MareiKate
    04. Siječanj 2019. 14:00

Du, tvoja Dorica se zabavlja unutra 😄 ne kuži da je 5 do 12 i da bi bilo vrijeme da se lagano počne pakirati za van 😅
    Meni je najsađe kad mužu pokažem kad se miče pa on kaže: eto je, posprema, pakira se za van... 😄 Doslovno si ju zamislim s malim koferčićem 😂😂

du1988
    04. Siječanj 2019. 14:11

MareiKate

Du, tvoja Dorica se zabavlja unutra 😄 ne kuži da je 5 do 12 i da bi bilo vrijeme da se lagano počne pakirati za van 😅
    Meni je najsađe kad mužu pokažem kad se miče pa on kaže: eto je, posprema, pakira se za van… 😄 Doslovno si ju zamislim s malim koferčićem 😂😂

hahaha pa preslatko 😊😊 pepillu, ja se ne bi seksala samo da mi ispadne sluzni cep 😂 a od sinoc ju osjetim poprecno, ocito je zaglavila sad tako 😳😂 ma kako bude, stvarno se ne opterecujem. Spremna sam psihicki i na carski, a i da se okrene opet na glavu, opet dobro, spremna sam i na muku prirodnog poroda! 😊

• tanja83
    04. Siječanj 2019. 14:18

Evo i nas s pregleda 37+4. Bebica cca 3200 i izgleda da nece pozuriti ko braco i seka,lijepo mu je unutra:). Pregled vaginalni nije ni radio kaze nema potrebe na proslom je bilo ulozivo do uu i smeksano sve. Nije bilo jos otvaranja a vjerojatno nema ni sada. Ctg uredan,plodne vode dovoljno,posteljica ok. Samo cekamo malog princa pa kad krene krene:)

• pepercorn
    04. Siječanj 2019. 14:34

Bok cure, kako bi vi opisale taj pritisak dolje? Mene od jucer stalno probada, nekad krace nekad duze. Ne znam gdje me pritisce, kao da je izmedju desne prepone i stidne kosti. Curica se mice i rovari tako da nisam zabrinuta za nju, ali bol je ponekad bas neugodna. Imam pregled tek u cetvrtak, a na proslom sa 30tt sam bila otvorena za vrsak prsta i od onda sam na mirovanju.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.