Hej curke, meni je pregled tek u srijedu, jedva čekam vidjet kakva je situacija. Kod mene paradoks neki: beba još uvijek udara nogicama dosta visoko i trbuh mi je visoko - jedva dišem, a isto tako osjetim dolje jako nisko, kao da kopa 😂 i noćas sam se dizala 4 puta na wc i baš osjetim da mi pritišće mjehur 😥
Pepillu, moja beba je cijelo vrijeme 2 tjedna naprednija, doktor me uvjerava cijelu trudnoću da neću ranije, a sad mu tek nekako i vjerujem 😅
Iako, nedavno frendica koja je rodila, cijelo vrijeme ništa, zatvorena, hodala okolo, ništa nije osjećala, i samo u jednom danu pukao vodenjak i sve se pokrenulo, tako da mislim da nema pravila...
Cure, sinoc je bio pregled, beba je skroz nisko, kaze doktorica nize ne moze biti bukvalno mu prstom dira glavicu, meni noge zakoce jer mi pritisne zivce. Medjutim grlic i dalje sakroponiran, cvrst, zatvoren, samo malo skracen. Nemam nikakvih naznaka da ce to ici skoro, kaze ona misli da ni narednih 7 dana to nece krenuti. Voljela bih iskreno da grlic pocne malo razmeksavati, Sta mislite da li se situacija moze brzo mijenjati, i da li je prednost sto je beba nisko prilikom poroda? Je li mi bar to olaksavajuca okolnost obzirom da je i dalje okrenut licem prema vani? 🙈
Apsolutno je prednost da je nisko, pola puta je obavljeno😂 ne mora se spustat u zdjelicu itd.. sperma razmeksava cerviks da, tako da obavjeti muza🙈🙈 trudna ionako ne mozes ostati.. topla kupka, setnje, lagane vjezbice i to je to.. ugl drzim fige da kada krene bude brzo i lako ;) :)
url=https://lilypie.com]
Hej curke, meni je pregled tek u srijedu, jedva čekam vidjet kakva je situacija. Kod mene paradoks neki: beba još uvijek udara nogicama dosta visoko i trbuh mi je visoko - jedva dišem, a isto tako osjetim dolje jako nisko, kao da kopa 😂 i noćas sam se dizala 4 puta na wc i baš osjetim da mi pritišće mjehur 😥
Pepillu, moja beba je cijelo vrijeme 2 tjedna naprednija, doktor me uvjerava cijelu trudnoću da neću ranije, a sad mu tek nekako i vjerujem 😅
Iako, nedavno frendica koja je rodila, cijelo vrijeme ništa, zatvorena, hodala okolo, ništa nije osjećala, i samo u jednom danu pukao vodenjak i sve se pokrenulo, tako da mislim da nema pravila…
e bas tako...a ovo sto ju osjetis svuda, nije cudo kad se protegne jer su vec spremne za vanjski svijet! 😊 ja sam do proslog tjedna isla svaku noc po 4-5 puta na wc, a otkako se opet okrenula, dignem se eventualno jednom, manji je pritisak na mjehur definitivno. Iako ju sad osjetim poprecno, tocno napipam glavicu i guzu.. to moje dijete je neki akrobat 🤦
Sto nije malo “nelagodno” se sexati kad znas da je beba s glavom toliko nisko kad je praktički mozes sa prstima napipati? 😅
Cure, sinoc je bio pregled, beba je skroz nisko, kaze doktorica nize ne moze biti bukvalno mu prstom dira glavicu, meni noge zakoce jer mi pritisne zivce. Medjutim grlic i dalje sakroponiran, cvrst, zatvoren, samo malo skracen. Nemam nikakvih naznaka da ce to ici skoro, kaze ona misli da ni narednih 7 dana to nece krenuti. Voljela bih iskreno da grlic pocne malo razmeksavati, Sta mislite da li se situacija moze brzo mijenjati, i da li je prednost sto je beba nisko prilikom poroda? Je li mi bar to olaksavajuca okolnost obzirom da je i dalje okrenut licem prema vani? 🙈
Ja u prosloj trudnoci otisla na hitnu bia praznik dva dana prije termina u 10 uri navecer jer mi je iscjedak bia toliko voden i obilan taj dan da sam mislila da mi curi plodna voda i kaze mi dok tamo neces ti jos aj doma, dosla doma u 3 me probudili trudovi u 6i 30 dojila cer i ta ista dok ide valjda doma iz smjene prolazi kraj boxa i gleda me u cudu 😂tako da te njihove prognoze "neces ti jos" ne moraju bit bas tocne 😉
Du, tvoja Dorica se zabavlja unutra 😄 ne kuži da je 5 do 12 i da bi bilo vrijeme da se lagano počne pakirati za van 😅
Meni je najsađe kad mužu pokažem kad se miče pa on kaže: eto je, posprema, pakira se za van... 😄 Doslovno si ju zamislim s malim koferčićem 😂😂
Du, tvoja Dorica se zabavlja unutra 😄 ne kuži da je 5 do 12 i da bi bilo vrijeme da se lagano počne pakirati za van 😅
Meni je najsađe kad mužu pokažem kad se miče pa on kaže: eto je, posprema, pakira se za van… 😄 Doslovno si ju zamislim s malim koferčićem 😂😂
hahaha pa preslatko 😊😊 pepillu, ja se ne bi seksala samo da mi ispadne sluzni cep 😂 a od sinoc ju osjetim poprecno, ocito je zaglavila sad tako 😳😂 ma kako bude, stvarno se ne opterecujem. Spremna sam psihicki i na carski, a i da se okrene opet na glavu, opet dobro, spremna sam i na muku prirodnog poroda! 😊
Evo i nas s pregleda 37+4. Bebica cca 3200 i izgleda da nece pozuriti ko braco i seka,lijepo mu je unutra:). Pregled vaginalni nije ni radio kaze nema potrebe na proslom je bilo ulozivo do uu i smeksano sve. Nije bilo jos otvaranja a vjerojatno nema ni sada. Ctg uredan,plodne vode dovoljno,posteljica ok. Samo cekamo malog princa pa kad krene krene:)
Bok cure, kako bi vi opisale taj pritisak dolje? Mene od jucer stalno probada, nekad krace nekad duze. Ne znam gdje me pritisce, kao da je izmedju desne prepone i stidne kosti. Curica se mice i rovari tako da nisam zabrinuta za nju, ali bol je ponekad bas neugodna. Imam pregled tek u cetvrtak, a na proslom sa 30tt sam bila otvorena za vrsak prsta i od onda sam na mirovanju.
Sortiraj odgovore
Najstariji