Svjesna estitam, jako emotivno mi zvuci tvoj pprpd, cekamo detalje
Ajme gresaka
*cestitam
*porod
svjesna, cestitam ti od srca! Mazite se i pazite
Ja sam se isto nadala da ce i mene tako iznenaditi, ali evo jos uvijek nistazadranka, tebi brz oporavak zelim, nadam se da ce brzo biti kao nova!
bulbi, pa ti uskoro u 18.tt! Ja sam ti uzimala Utrogestane vaginalno do negdje 25.tt, u dozi 3x2. Onda sam imala pauzu od mjesec dana mozda pa ga opet dobila u dozi 2x1 radi toga jer mi se kao cerviks krenuo skracivati. Na kraju cu ja i prenijeti. Pila ih nisam nikako, navodno da nemaju isto djelovanje ako se uzimaju vaginalno i oralno, ali nisam ni proucavala. Svakako najpametnije provjeriti sa svojim lijecnikom.
Vrijeme leti...ma samo daj Boze da bude sve ok🙏💕...
Hvala ti na iskustvu,pitat cu ginica svakako.
A ti jos malo pa ces imat svoju bebicu u rukama😍...
Cure tu sam jos sam u komadu ne mogu vise jos malo i Luka je sa nama pusa svima 😘
Pozdrav zenice, ne znam jel se sjecate mene :D pisala sam negdje na pocetku T... sad me zanima jel zna koja kako prepoznati znakove da trudovi slijede? Nekakvi bolovi ili nesto? Imam osjecaj da ih necu prepoznati pa me bas strah..
Pozdrav zenice, ne znam jel se sjecate mene :D pisala sam negdje na pocetku T… sad me zanima jel zna koja kako prepoznati znakove da trudovi slijede? Nekakvi bolovi ili nesto? Imam osjecaj da ih necu prepoznati pa me bas strah..
Jako individualno, budu kao menga bolovi ali se sire u leda, bude pravilan razmak, makar i ne nira, ali za prvorotku recimo da te boli kao menga, samo jace, dosta jace i leda, svakih 7,8-10 minuta, i da bol traje jednako dugo, moze se samo intezitet pojacavat, bilo bi za krenut u rodiliste, ovisi koliko do njega imas jel.. naravno pucanje vodenjaka je za ici u rodiliste ili bilo kakav krvavi iscjedak i sl.. bas je tesko ustvari fulati ;) moras slusati prije svega kaj ti instinkt govori
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji