Prvo cestitke svim novim mamama od ❤️
I sretna nova 2019 svim klokanicama 🥂🎉
Lista nas koje cekamo na upoznavanje s nasim bebacima je sve kraca 😊🤗
Drzim fige da nam svima prode sta prije i lakse 😘
Zadranka cestitam na djecaku, blago tebi, ti se riješila
Svim trudnicamam i mamama zelim sretnu Novu godinu
Mene vec danima deru BH kontrakcije prikvecer i po noci i to onako bas poprilicno bolno al kad svane jutro sve prodje
Jos samo 3 tjedna najvise do moga carskoga, jedva cekam
Ostalim cekalicama nek sto prije prodje ovaj zadnji mjesec koji ima 987172613425 dana
Cure prije svega cestitam onima koje su rodile, brze oporavke zelim i bebicama duge i sretne zivote
Svima ovdje sve najbolje u Novoj, puuuno zdravlja nasim bebicama i nama cekalicama sto brze porode
Moj treci porod je bio slican kao kod Zadranke, puko vodenjak, slabi trudovi, cijelu noc bila u boxu, ali drip dobila samo zadnjih pola sata tako da se nisam puno napatila, cetvrti je bio expresan takav i sad prizeljkujem, ma kakav god da bude, samo da je na kraju sve ok i da napokon drzim svoju bebicu
Curke uzivajte
Jesam ja mozda fulala,jesi ti vec rodila,a da nisam zabiljezila u tablicu?
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Pozdrav mame!
Mi smo tu novi iii trebamo se druskati posto smo saaami u Poljskoj... Sofia je stigla na svijet za Badnjak :) danas joj je 9 dana. Tata nam je stalno na putu tako da dosta vremena provodimo same i to me jako muci odnosno ne osjecam se bas najbolje kao mama. Stalno nesto citam istrazujem, prva je beba i svi kazu kako je najteze tih prvih tjedana dok zena ne prodje tu neku emocionalnu fazu... ja sam cini mi se bas zaglibila u njoj, a tako ne bih htjela 🙁 valjda je to zato sto smo same i daleko od prijateljica mojih, sestara i mame... koje bi rado dosle ali isto imaju svoje bebe, fakultete,posao, obveze... kako se vi nosite s prvim danima ? :)
Baby S 🧚♀️24.12.2018.
New baby girl🧚♀️ 01.07.2021.
Pozdrav mame!
Mi smo tu novi iii trebamo se druskati posto smo saaami u Poljskoj… Sofia je stigla na svijet za Badnjak :) danas joj je 9 dana. Tata nam je stalno na putu tako da dosta vremena provodimo same i to me jako muci odnosno ne osjecam se bas najbolje kao mama. Stalno nesto citam istrazujem, prva je beba i svi kazu kako je najteze tih prvih tjedana dok zena ne prodje tu neku emocionalnu fazu… ja sam cini mi se bas zaglibila u njoj, a tako ne bih htjela 🙁 valjda je to zato sto smo same i daleko od prijateljica mojih, sestara i mame… koje bi rado dosle ali isto imaju svoje bebe, fakultete,posao, obveze… kako se vi nosite s prvim danima ? :)
Cestitam na bebici❤ 9 dana je bas malo, daj si vremena, zao mi je da ste same :( kako to da nije muz dobio makar 10ak dana biti doma s vama, nezz kako to tamo ide... uzivaj u bebici koliko mozes, spavaj kada ona spava, nosite se, mazite, koza na kozu cim vise, kazu da taj kontakt puno pomaze kada zene ulovi blues
url=https://lilypie.com]
Sportas... pa kod njih ni Božića slobodnog nema 😏 nazalost, ali moramo prihvatiti da je tako ... nadam se da cemo kad beba napuni 6-7 tjedana ona i ja ici doma kod bake barem 3 tjedna da dodjem ja do sebe... jel mislite da je to prerano za putovanje avionom ? Ako je sve ok s njom, naravno 😊
Baby S 🧚♀️24.12.2018.
New baby girl🧚♀️ 01.07.2021.
Sportas… pa kod njih ni Božića slobodnog nema 😏 nazalost, ali moramo prihvatiti da je tako … nadam se da cemo kad beba napuni 6-7 tjedana ona i ja ici doma kod bake barem 3 tjedna da dodjem ja do sebe… jel mislite da je to prerano za putovanje avionom ? Ako je sve ok s njom, naravno 😊
Mislim da bi trebalo biti ok, ako vam pedijatar ne kaze drugacije, nije to tako dug let, a cim je beba manja lakse je
jel su te BH kontrakcije,slicne menstrualnim bolovima?
Ja od jucer osjecam ko menstrualne bolove,dosta jake,i dolje mi je pritisak,smire se malo pa opet krenu😕
jel su te BH kontrakcije,slicne menstrualnim bolovima?
Ja od jucer osjecam ko menstrualne bolove,dosta jake,i dolje mi je pritisak,smire se malo pa opet krenu😕
bh bi u pravilu trebale biti bezbolne ako se ne varam.. a ovo kad krenu menstrualni bolovi su pripremne kontrakcije, tj.lazni trudovi. Nekom utjecu na otvaranje, a neki kazu da im nije nista utjecalo.. ja idem veceras na pregled pa ti javim koji slucaj je kod mene 😂
zadranka, kad budes mogla natipkaj sta si sve nosila u rađaonu. Ručnik, spavacica, papuce, pribor za higijenu, jedan ulozak i jedne mrezaste gacice, labelo, voda, dokumentacija i uputnica, punjac mob…mislim da je to to na mom spisku?!
Ja san ponila sve sto i ti...samo sto san imala paket mrezastih gacica i paket ulozaka..i mogu ti reci da mi je dobro doslo sto imam viska jer san se par put dizala iz boksa na loptu pa na setanje jer kao sto kazem nikako se otvorit pa dok su trudovi bili blazi vise put su mi nudili ta s tim potaknem i ubrzam..oni su meni davali neku zelenu krpu da doli stavim ali ja to nisam jer ne mos preko toga gacice i ne mos sist s tim..tako da san ja prominila par ulozaka i mislim dvoje jednokratnih ulozaka...jer meni je vec dat isla krv i plodna je isticala cilo vrime dok ju oni nisu skrozzz ajmo to tako rec ispaznili da sva iscuri van..pa eto mok savjet da poneses koji kom toga vise jer evo ne znas nikad kakav tjek poroda ce biti..SRETNOOO...
Sortiraj odgovore
Najstariji