Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    du1988
    01. Siječanj 2019. 10:06

zadranka, ipak me nisi cekala da budemo cimerice 😊 cestitam od srca, odmaraj i mazi se s Branimirom! Nadam se da si do sada vec nadosla malo.. vidim da su i prve bebe u 2019.rođene u Zadru! 
    Svim ostalim članicama foruma zelim sretnu i uspjesnu 2019.! 🎉🎉😘

url=https://lilypie.com]

Blaza26
    01. Siječanj 2019. 10:30

zadranka86

Cure da se javimooo mi smo stigli jucer tocno ma termin…pukla voda ujutro u 7h odmah u bo i spojena na drip bez svojih trudova ..rodila tekkk u 19-30h decko 3810 i 54 dug…porod je bio jakooo tezak i mukotrpan…tesko se otvorila kad san se otvorila decko se nikako spustit ostao visoko nakon toga dugo tiskanja nikako izac van…jedino sto nisan popucala nisu me rezali i nemam punte….svi su ocekivali kao viserotka da ce to ic expressno a ja radala dugooo i tesko kao prvorotka…eto drage moje sad se mazimo ljubimo i zelimo svima Sretnu novu godinu…pozz od nas dvoje..

Čestitam na malenom smotuljku sreće. Ipak nije sacekao da bude 2019 godište.
    Nek je živ i zdrav. Sam porod jako teško zvuči,vjerujem da si se namučila,al vrijedilo je,on je tu🎉🎉🎉
    Brz oporavak ti želim 😘😘😘

mmama2
    01. Siječanj 2019. 10:47

Cestitam Zadranka od srca, zao mi je da je toliko trajalo :( cula sam sa vise strana da 3 porod nekim zenama bude "najgori" moram priznat nije mi svejedno🙄 ipak drago mi je da si prosla bez pucanja i savova puno to znaci❤ uzivajte

Emily1801
    01. Siječanj 2019. 10:56

Zadranka cestitam! Bome si se namucila. Nadam se da uzivate i da ces se brzo oporaviti. 

MareiKate
    01. Siječanj 2019. 11:47

Evo i mene, sve najbolje u novoj godini cure i dečkići😊😘
    Čestitam svim novim mamama! 
    Du, kod mene neki dan takvi bolovi cijeli dan da sam bila sigurna da je to to, kad idući dan ništa. Sljedeći tjedan sam tek na pregledu, baš me zanima da li mi išta rade ti bolovi u smislu otvaranja... Nisam bila već preko 2 tjedna na pregledu.
    Svjesna, drago mi je da škicaš ovdje još uvijek, kao i ja 😄 moja bebica se okrenula kako treba, barem bih ja tako rekla po osjetu, a mislim da se ne varam. A tvoja? Znam da si se brinula oko položaja...

_svjesna
    01. Siječanj 2019. 12:08

Mare, ma tu sam ja, citam vas stalno ali ne pisem kad nemam potrebu ne zelim se nikome nametati, javim se kad mislim da mogu nekome pomoci. Kod nas je glava dolje ali lice jos uvijek sprijeda, doktorica misli da je to samo znak da porod nece uskoro, ona je ubijedjena da ce se okrenuti kad bude bilo vrijeme, ali ja mislim da nece i spremila sam se psihicki na to. Pitala sam kakve su sanse za porod receno mi je da to bez problema ide prirodno na boku ma sta god to znacilo. 🤷🏽‍♀️

Ptičica
    01. Siječanj 2019. 12:37

Svim bebama, mamama i trudnicama želim zdravlje, sreću, ljubav, mir i veselje u 2019.!
    Zadranka čestitke na bebici, novu godinu nisi mogla bolje započeti 😍

MareiKate
    01. Siječanj 2019. 12:45

_svjesna

Mare, ma tu sam ja, citam vas stalno ali ne pisem kad nemam potrebu ne zelim se nikome nametati, javim se kad mislim da mogu nekome pomoci. Kod nas je glava dolje ali lice jos uvijek sprijeda, doktorica misli da je to samo znak da porod nece uskoro, ona je ubijedjena da ce se okrenuti kad bude bilo vrijeme, ali ja mislim da nece i spremila sam se psihicki na to. Pitala sam kakve su sanse za porod receno mi je da to bez problema ide prirodno na boku ma sta god to znacilo. 🤷🏽‍♀️

Ne znam, ali mislim da kad porod krene, i kad ti odrede položaj bebe onda ti savjetuju kako da ležiš ovisno o položaju tvoje bebe, pa vjerojatno kroz trudove ona upadne u porođajni kanal kako treba... 

zadranka86
    01. Siječanj 2019. 12:49

Hvala vam drage klokse na cestitkama bebac je bass dobar i miran i za sad nam sve ide super...porod je iza nas prosa je i to mi je bitno...mislila san da cu rodit ono sto se kaze iz suga ali decku se basss nije islo vanka.....javimo se ovako uspit kad stignemo..zelim vam svima sto prije druzenje s bebicama i da ispratimo sve nase cekalice....
    DU nismo te cekali odlucio je bit tocan na vrime
    ..da rodeni su blizanci sinoc malo iza ponoc kao prve bebe 2019..mi smo bi zadnji u 2018.....eto bilo je bass veselo puno bebica se jucer rodilo u zd.rodilistu
    ..

du1988
    01. Siječanj 2019. 13:02

zadranka, kad budes mogla natipkaj sta si sve nosila u rađaonu. Ručnik, spavacica, papuce, pribor za higijenu, jedan ulozak i jedne mrezaste gacice, labelo, voda, dokumentacija i uputnica, punjac  mob...mislim da je to to na mom spisku?!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.