Cure čestitam svima na bebicama neka ste živi i zdravi svi skupa😘😘
Ja sam sa zimsko proljetnih ali pratim vas sve 😊
Završila sam u četvrtak navečer u bolnici jer sam dva dana prije osjećala kontrakcije pa sam otišla u četvrtak svojoj doktorici koja me pregledala bila sam zatvorena ali mrvicu ono kako se kaže uloživa ali izvana više ne prema unutra i ctg je očitavao te trudove.u bolnici me odma ostavili izvadili krv itd, a ja bez stvari bez ičeg baš jadan osjećaj al dobro. Primila odma tokolizu i onaj ljek za pluća djetetova da se razviju ako dodje do prijevremenog. Na tokolizi bila do sinoć, skinuli je a maternica divlja,pumpa radi ka luda, trudovi na ctg cilo vvrime.mene ne boli ništa samo osjwtim to zatezanje trbuha.i sinoć dobila injekciju spasmexa, jedan normabel. Pogledala me doktorica kaže da je situacija drugačija nego kad me primila u četvrtak, mekše je dolje lakše joj prođe prst tako da tokoliza do daljnjeg opet i dva ctg dnevno..sad mi neki pritisak ko na stražnjici više sam pukla na psihu uvik neki šokovi. Ukratko cure uživajte,dočekale ste termin, ja zavvidim svima koji su bar do 36 dogurali😪
Ne sjećam se jel neko ode bio u sličnoj situaciji pa da me malo utješi 😪
A kada su te gledali zadnji put dolje?
Jutros me doktorica ručno pogledala, za razliku od četvrtka sad je dolje mekše i lakše joj prst pprolazi 😫😪
Tonka, znači za prst si prohodna. Mirovanjem i terapijom za zaustavljanje trudova možeš doći do termina. Imali smo ovdje primjer cure otcorene 2 prsta od 35tt. Rodila je i 39. Imali smo curu koja je sa 34+5 rodila i sve je savrseno i s njom i s bebom. Imamo dugoročnu otvorenu od 31 tt, sad je u 37., još uvijek 2u1. Trudnicu s blizancima u 32tt na redovnoj kontroli otvorenu 4 prsta, zadržanu u bolnici na strogom mirovanju. Sa 37+3 je rodila carskim rezom jer su bebe imale svaka preko 3 kg pa da ne prsne maternica. Svaki dan u trbuhu je bitan i te priče da je bolje u 7 nego u 8 su naše mame slušala od naših prabaka pa prenose s koljena na koljeno. Puno pozitivnih iskustava ima i na njih se usmjeri. Samo odmiruj i vjerujem da će sve biti super.
Cure čestitam svima na bebicama neka ste živi i zdravi svi skupa😘😘
Ja sam sa zimsko proljetnih ali pratim vas sve 😊
Završila sam u četvrtak navečer u bolnici jer sam dva dana prije osjećala kontrakcije pa sam otišla u četvrtak svojoj doktorici koja me pregledala bila sam zatvorena ali mrvicu ono kako se kaže uloživa ali izvana više ne prema unutra i ctg je očitavao te trudove.u bolnici me odma ostavili izvadili krv itd, a ja bez stvari bez ičeg baš jadan osjećaj al dobro. Primila odma tokolizu i onaj ljek za pluća djetetova da se razviju ako dodje do prijevremenog. Na tokolizi bila do sinoć, skinuli je a maternica divlja,pumpa radi ka luda, trudovi na ctg cilo vvrime.mene ne boli ništa samo osjwtim to zatezanje trbuha.i sinoć dobila injekciju spasmexa, jedan normabel. Pogledala me doktorica kaže da je situacija drugačija nego kad me primila u četvrtak, mekše je dolje lakše joj prođe prst tako da tokoliza do daljnjeg opet i dva ctg dnevno..sad mi neki pritisak ko na stražnjici više sam pukla na psihu uvik neki šokovi. Ukratko cure uživajte,dočekale ste termin, ja zavvidim svima koji su bar do 36 dogurali😪
Ne sjećam se jel neko ode bio u sličnoj situaciji pa da me malo utješi 😪
A kada su te gledali zadnji put dolje?
Jutros me doktorica ručno pogledala, za razliku od četvrtka sad je dolje mekše i lakše joj prst pprolazi 😫😪
Ja vam drzim fige od srca za jos koji tj❤❤❤
url=https://lilypie.com]
Hvala cure😘😘..
Ptičice😍 meni je dr.rekao da samo nastavim sa aktivnim folatom ,uz njega i fragmin se osjecam nekako sigurnije 🙏💕...
Svjesna😍hvala ti znam za njih,ali oni uz folat sadrze i folnu kiselinu...ja koristim folat iskljucivo i ne muci me to sad,nego A vitamin 🙈😂..
Mislim da cu ostati na trenutnoj kombinaciji vitamina,tj.svaki posebno....😁
Hvala cure i sretno svima😘😘😘😘😘
Tonka, znači za prst si prohodna. Mirovanjem i terapijom za zaustavljanje trudova možeš doći do termina. Imali smo ovdje primjer cure otcorene 2 prsta od 35tt. Rodila je i 39. Imali smo curu koja je sa 34+5 rodila i sve je savrseno i s njom i s bebom. Imamo dugoročnu otvorenu od 31 tt, sad je u 37., još uvijek 2u1. Trudnicu s blizancima u 32tt na redovnoj kontroli otvorenu 4 prsta, zadržanu u bolnici na strogom mirovanju. Sa 37+3 je rodila carskim rezom jer su bebe imale svaka preko 3 kg pa da ne prsne maternica. Svaki dan u trbuhu je bitan i te priče da je bolje u 7 nego u 8 su naše mame slušala od naših prabaka pa prenose s koljena na koljeno. Puno pozitivnih iskustava ima i na njih se usmjeri. Samo odmiruj i vjerujem da će sve biti super.
Hvala ti draga puno 😘 znam da je glupo "tješiti" se tuđim pričama ali ode na odjelu su uglavnom svi u finim tjednima i nemam se kome požaliti a da razumije heh. Koliko vidim cure koje su otvorene odlično prođu do kraja, ali nisam još nikog skužila sa ovim ludim kontrakcijama, kažu mi sestre u bolnici da to zna but jjednostavno takva maternica koja ka neki sat radi svoj posao bez obzira na sve. Pa me zabrinulo šta su izgleda te kontrakcije ipak uspjele nešto dolje pomaknuti😫😪 zbilja mirujem i ležim,ne mičem.pomirila sam se s tim da ću bit u bolnici do daljnjeg i nije mi teško dok god je sve ajđo aeć ok. Tražila ssm doktorucu doktorucu da mi dijete pogleda pa će sutra i to uraditi.
Hvala vam cure puno na riječima podrške i utjehe, lipo se provedite za doček i sve najljepše u novoj godini 😘😘😘😘😘
Tonka samo hrabro. Bas ovako kako Pticica kaze.
Ima nas puno sa raznim iskustvima. Nemoj gubit nadu,nemoj ni ocajavat. I da sada rodis, bebica bi bila ok,inkubator,topli krevetic, sve postoji.
Al uz pravu terapiju oni zaustavljaju trudove,tako da sam sigurna da cete uspjet jos 3-4 tjedna sigurno.
Bulbi ne znam ti nista o tom vitaminu, samo saljem ogromnu podrsku i
Svjesna javi nam se ponekad da znamo kako si
Zadranka tebi je danas velikih 40tt Ima li ista novo? Pokrece li se ista?
Sve najljepse vam u novoj godini,neka sve lose ostane u ovoj staroj,ubrzo cemo sve imat svoje malene smotuljke srece,i 2019 ce nam biti najneispavanija al ujedno i najljepsa.
Uzivajte
Pticice i ja isto nosim curicu imam gestacijski dijabetes koji mi je otkriven vec s dva mjeseca trudnoce,ali ga dijetom reguliram,ne prelazi mi 7 nakon obroka,a nataste oko 4.4 imam..
S bebom je sve uredu jedino,ta veca kilaza,sad neznam dal je to zbog secera ili genetski,samo se nadam da ce sve dobro zavrsiti😕
Pticice i ja isto nosim curicu imam gestacijski dijabetes koji mi je otkriven vec s dva mjeseca trudnoce,ali ga dijetom reguliram,ne prelazi mi 7 nakon obroka,a nataste oko 4.4 imam..
S bebom je sve uredu jedino,ta veca kilaza,sad neznam dal je to zbog secera ili genetski,samo se nadam da ce sve dobro zavrsiti😕
Naravno da hoće. Kod mene je ogtt super pa je beba velika. Ništa to ne znači. Nastavi paziti na prehranu i nemaš straha. Bebici će vaditi šećer u rodilištu i vidjet ćeš da će biti super 😉 nemoj se stresirati unaprijed 💕 imamo mi cura sa GD pa su rodile i velike i male bebe. I sve je u redu 🙏 opusti se i uživaj u trudnoći, traje samo 9 mj 😅😘
Hvala cure😘😘..
Ptičice😍 meni je dr.rekao da samo nastavim sa aktivnim folatom ,uz njega i fragmin se osjecam nekako sigurnije 🙏💕…
Svjesna😍hvala ti znam za njih,ali oni uz folat sadrze i folnu kiselinu…ja koristim folat iskljucivo i ne muci me to sad,nego A vitamin 🙈😂..
Mislim da cu ostati na trenutnoj kombinaciji vitamina,tj.svaki posebno….😁
Hvala cure i sretno svima😘😘😘😘😘
Sretna vam Nova godina cure!!! Sve najbolje želim, sreće i zdravlja 😍😍
Bulbi, uživaj sa bebom, kad sve rodimo, tebe ćemo i dalje pratiti na forumu😊
Pozdrav svima od dvomjesečnog Mikaela 😊
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji