Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bruna92
    10. Prosinac 2018. 23:10

Sanja28

Uglavnom cure, porodi se bliže, panika je malo žešća, zavidim curama koje su rodile. Meni je jos 5 dana do termina i stvarno bih voljela malo utjehe ovdje na forumu i informacije naravno. Da vas pitam ukoliko zna neka, je li na sv. Duhu obavezan klistir ili se to može odbiti? Kako je u drugim bolnicama? Da se i na to psihički pripremim.

Evo ja ne znam konkretno za sv Duh ali mislim da se inace moze odbiti. 
    Zasto ti to stvara nervozu? 

• Sanja28
    10. Prosinac 2018. 23:11

mmama2

Klistir se moze odbiti u bilo kojoj bolnici, makar i on nije garancija da se nece "omaci" ali zene drage ne dajte se toga plasiti… ako vam i pobjegne malo to je tako normalno, pritisak kod izgona je jednostavno takav da nema tu puno bi/ne bi.. a doktori se nagledaju i gorih stvari vjerujte mi..

Ma znam da, valjda će sve bit ok. 

• Sanja28
    10. Prosinac 2018. 23:12

Bruna92

Sanja28

Uglavnom cure, porodi se bliže, panika je malo žešća, zavidim curama koje su rodile. Meni je jos 5 dana do termina i stvarno bih voljela malo utjehe ovdje na forumu i informacije naravno. Da vas pitam ukoliko zna neka, je li na sv. Duhu obavezan klistir ili se to može odbiti? Kako je u drugim bolnicama? Da se i na to psihički pripremim.

Ma zato jer me postupak podsjeća na kolonoskopiju, barem na onaj prvi dio kolonoskopije. Nadam se da se varam. 

zadranka86
    10. Prosinac 2018. 23:15

Ugl cure...mene ovo sve iskreno dobro nasmijalo bilo mi je zanimljivo i citat i odgovarati i pisati jer kao sto znate volim pisat romane...moramo ode bit pristojne pa tako cu se ja suzdrzati svih dr.prica i necu vise komentirati..evo neka forum nastavi tamo di je sta....ja smatram kome se nesto ne cita ne pose neka zaobide da sto manje bude ovakvih stvari...jer nezz sto ste vi ocekivale nakon sto me vas par prozvalo da ja sutim..i onda ja ispala kao neka negativka...logicki da cu se odazvati...ali evo da vide be bude ovakvih situacije ubuduce kome nesto ne pase samo neka zaobide...ko sto je i u redu..ode niko nikog pptirat ne moze nit nasilait da ostane..stvar izbora....i evo ja uoravo dosla kuci i sad planiram pogledat tv u miru dicu san legla..muz spava nemam vise inspiracije za pisanje🤣🤣🤣......ajmo sad malo u miru ipak idu nam termini vrime Bozica...nema smisla ovako nastavit....nadam se da se slazete...🤗🤗

url=https://lilypie.com]

du1988

Sanja28

Bruna92

Sanja28

Ma zato jer me postupak podsjeća na kolonoskopiju, barem na onaj prvi dio kolonoskopije. Nadam se da se varam.

muz je nedavno isao na kolonoskopiju i znam sto je prosao...a mama je isto isla na kolonoskopiju i klistirali su ju u bolnici (za razliku od ciscenja praskom kod kuce)...kaze nebo i zemlja tako da se nemoj time opterecivati. Puno je brzi i laksi proces

• Neda30

mmama2

Klistir se moze odbiti u bilo kojoj bolnici, makar i on nije garancija da se nece "omaci" ali zene drage ne dajte se toga plasiti… ako vam i pobjegne malo to je tako normalno, pritisak kod izgona je jednostavno takav da nema tu puno bi/ne bi.. a doktori se nagledaju i gorih stvari vjerujte mi..

Slazem se😊
    Kad dodje izgon ma samo da se porodis nemas pojma sta odakle izlazi😅moj osjecaj i jeste bio da se poradjam na guzu😂😂😂  

https://lb1m.lilypie.com/LkLKp1.png

mmama2
    10. Prosinac 2018. 23:16

Sanja28

Bruna92

Sanja28

Vrlo mali, tj kratki dio plasticne cjevcice gurnu da, i puste toplu vodu.. onda ju izvade i moras stisnut do wc da sva ta voda ode van jel, sa svim sadrzajem crijeva.. ustvari nije nesto bolno i traumaticno, mozda malo neugodno u pocetku.. evo ja sam sa dr malcem imala prirodno ciscenje, isla tu noc cca 4,5x na wc i nije bilo vremena ionako za to kada sam dosla u bolnicu roditi pa se nisam pokakala na stolu, tako da ako obavis wc doma mozes, dapace, odbiti klizmu

• Sanja28
    10. Prosinac 2018. 23:16

du1988

Sanja28

du1988

Sanja28

nama su na tecaju u Zadru rekli da svatko ima pravo odbiti klistir, vjerujem da je to svacije pravo svuda…ali svi kazu da stvarno nije strasno, tako da ja necu odbiti iako bi bilo bolje da se dogodi prirodno ciscenje koje su cure spominjale…

Ma mislim da neću ni ja, samo da se pripremim psihički, pokušavam na sve pa i na to… hvala ti na odgovoru.

ma samo hrabro, ja ti zavidim na tome sto ces uskoro upoznati svoju bebicu, mi ju ne mozemo docekati 😊 je li sve spremno ovako? psiha nece nikad biti do kraja, ali snaci ces se kad se sve pokrene, ne sumnjam! 🤞

Hvala ti 😄 ma sve je spremno, sve je super i s bebom i sve...rekoh kud je sve do sad bilo super, a valjda će i porod...znaš kako to brzo dođe? Za čas ćeš i ti brojat 5 dana 🙂

mmama2
    10. Prosinac 2018. 23:18

Neda30

mmama2

Slazem se😊
    Kad dodje izgon ma samo da se porodis nemas pojma sta odakle izlazi😅moj osjecaj i jeste bio da se poradjam na guzu😂😂😂

Hahhha da, da to je to.. svima je takav osjecaj, zato najbolje unaprijed biti spreman jer brijem da se zene jako iznenade kada pocne izgon, ukoce se jer ne ocekuju da ce "kakati" bebu kada dode za to vrijeme😂😂😂

• Sanja28
    10. Prosinac 2018. 23:19

Super cure, hvala vam, da ne citiram sad sve. Umirile ste me 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.