Cure ja upravo progutala zvakuuuu😣😣😣...fujjj fujjj tocno mi se sad dize zeludac pri pomisli kako san ju progutala...a nezz ni ja kako mi se dogodilo al evo dogodilo se..inace imama lis zeludac i sad mene ova asocijacija samo tira na povracanje..reko koji san ja lik...progutat zvaku🙄🙄🤔🤔fujjjjj....prisidne mi sve sto san poila...
url=https://lilypie.com]
https://m.ikea.com/hr/hr/catalog/products/art/70373039/
Busybee ovu ja isto imam iz ikeje, isto ti je na životinjice, baš mi je dobra, ali trebala mi je toplija. Super je ježić 😊
Daa, to je ta koju ću uzeti. I ovo što u ikei zovu ručni za lice (meni djeluju kao mini tetrice).
Oni bijeli sa motivima zivotinja i jesu rucnici za lice mali, uzela ih ja, samo da znas, a ima i malih tetrica 😊
Evo nas s pregleda 😁😁
Sve je uredno, zatvorena propisno kako kaze Pticica 😂
Mjere su skolske i ultrazvuk u dan izbaci bas moje tjedne trudnoce, skolska beba kaze dr. Kilogrami +14 😂
Jedino je glavica bas nisko, pa mi je receno da kupim pojas za trudnice i da mirujem. Zna li mi ko reci sta ovo moze da znaci? Jer sam primijetila u zadnje vrijeme da mi lijeva noga bukvalno zakoci dakle razlog je glavica nisko. I da, licem je okrenut prema mom stomaku, a znam da bi trebao biti okrenut licem prema mojim ledjima. Kako je kod vas?
Evo nas s pregleda 😁😁
Sve je uredno, zatvorena propisno kako kaze Pticica 😂
Mjere su skolske i ultrazvuk u dan izbaci bas moje tjedne trudnoce, skolska beba kaze dr. Kilogrami +14 😂
Jedino je glavica bas nisko, pa mi je receno da kupim pojas za trudnice i da mirujem. Zna li mi ko reci sta ovo moze da znaci? Jer sam primijetila u zadnje vrijeme da mi lijeva noga bukvalno zakoci dakle razlog je glavica nisko. I da, licem je okrenut prema mom stomaku, a znam da bi trebao biti okrenut licem prema mojim ledjima. Kako je kod vas?
Super za pregled, bitno je da si zatvorena☺
Moja je okrenuta prema ledjima, pa zato nemamo sliku🤔al nena veze, gledat cemo se kad se rodi🤗
https://lb1m.lilypie.com/LkLKp1.png
Evo da se i mi opet javimo a i pohvalimo ja nisan bolesna i to niti jedan put u ovih 9mj.bravo za preglede moj izgleda bass prednjaci mi smo sa 33tj imali 2400kg sd imamo s 36tj.3200…pravo mamino seosko dite..😂😂ocekujemo pravu bebusaru…sl kont.nan je sa 38tj.pa da vidimo koliko ce mo onda biti teski….neka on meni raste mamina buca..😍😍mi rucati i u setnju ali ovi put biram polje i rijecicu…😉😉😉
Hahaha ipak sam ja u malom plusu po kilaži od tebe. Danas mi je s najnovijim ultrazvukom pokazalo 3200,onda je ona išla računati ručno i kaže malo bolje od 3kg jer obje nismo vjerovale
Kako ste mamice? Evo mi se borimo sa bh kontrakcijama,malo mi na zivce idu ali sta mogu bar vjezbam disanje:) mi smo bili na pregledu prosli tj,cerviks nestao no nisam otvorena i imali smo na 33+3 2100 cca i napokon okrenuo se glavom dolje,vec me panika ulovila da ce frajer na guzu van a posto su moji svi na tatu to su velikeee guze:))). Cekamo pregled za 10 dana u Vinogradskoj da vidimo kako napredujemo. Cini mi se da cemo se mi upoznati tamo između Božica i Nove. Bas sam citala stare postove svoje tu i vidjela da sam pisala 3 dana prije poroda svoje curice i bila sam u pravu da cu za 2-3 dana upoznati svoju princezu:) kako ste vi curke? Ima li koja s friskog pregleda,kako su vam bebice i di cete roditi?
Ja sam ti na sličnu situaciju dobila cordipin i kad dobijem te Bh kontrakcije za prodisat kad se zaredaju moram spasmex popit. Ali ja sam otvorena 2 pa možda zato terapija,ali definitivno da spriječe prijevremeni porod barem do 34 tjedna zbog prvog prijevremenog.Ali Bh kontrakcija s pritiskom koju moraš prodisat nije baš poželjna za te tjedne.
Znam sve,prosla sam sve to tri puta sa paratustenima i zadnja trudnoca cordipin terapija,no sad nije bilo potrebe jer nisam otvorena nista. Vidjet cemo sad na pregledu za 10 dana. tad cemo biti 35+3. Zadnje dvije trudnoce porod je bio na 37+3 i 37+5 a jedino prvi je bio tocno na 40tt:)
Do kada si koristila terapiju? Meni je danas skinuo cordipin skroz,kao spasmex po potrebi. Malo me toga strah jer sam očekivala da će do 36og me držati na terapiji,ali on kaže da mogu i sad rodit jer je beba super i ja super pa kao pomalo da to maknemo pa sam zbunjena. Jer iako trošim cordipin mi budu menstrualni bolovi i Bh s pritiskom
Evo da se i mi opet javimo a i pohvalimo ja nisan bolesna i to niti jedan put u ovih 9mj.bravo za preglede moj izgleda bass prednjaci mi smo sa 33tj imali 2400kg sd imamo s 36tj.3200…pravo mamino seosko dite..😂😂ocekujemo pravu bebusaru…sl kont.nan je sa 38tj.pa da vidimo koliko ce mo onda biti teski….neka on meni raste mamina buca..😍😍mi rucati i u setnju ali ovi put biram polje i rijecicu…😉😉😉
Hahaha ipak sam ja u malom plusu po kilaži od tebe. Danas mi je s najnovijim ultrazvukom pokazalo 3200,onda je ona išla računati ručno i kaže malo bolje od 3kg jer obje nismo vjerovale
Eto strudlice bass mi je drago da je tako jer kad san ja iznila ode kilazu ispalo je kao da ja nesto izmisljam..jer su pojedine pitale kod koga idem na koji uzv da dam sliku svog veelikog bebaca i sl...sto je po meni bilo jakoo ruzno i bass ono ispalo bez uvrede tim komentarima jadno..e zatoo bass mi je drago da ima jos i vecih bebaca od moga..neka oni rastu...bravo strudluce to ce bit orava beba😚😚😗😗
Tema postaje pisanje dnevnika i prozivanje drugih.
Niti jedna cura nije lose mislila pitanjem kod kojeg doktora ides ili da das sliku. Vecina nas je stavila slike i trbuscica i bebaca.
Tema postaje pisanje dnevnika i prozivanje drugih.
Niti jedna cura nije lose mislila pitanjem kod kojeg doktora ides ili da das sliku. Vecina nas je stavila slike i trbuscica i bebaca.
Ja ne vidim da sam ja ikog prozvala ..tko se nasa uvredenim nije moj problem...ali nitko nije glup i doticnim osobama nisan skoro pa nikako niti komunicirala na forumu...izmedu ostalog slike svoje dice ne bi ode stavila za pare pogotovo pod nagovor nekog dr.drobic san stavila vise put ali bass iz principa ne bi onda kad me se trazilo..lo ce se ljutit nek se ljuti ja sam iznilia svoje misljenje..i mislim da mi ne bi palo na pamet sad ici propitivat kakooo tolila beba to je puno kod kojeg je netko doktora i slicno..to nije moj problem nit bi tako nesto ode nekog isla pitat...pa da lipo ima i 5kg...🤗🤗
Ja baš nisam bila u toku kad se oko toga raspravljalo,ali mislim da ovdje nitko nikome ne želi nešto loše. Priznajem da mi i samoj bilo čudno da je već sad tako veći,ali u mom slučaju je to Bogom dano jer pitanje je kolko dana ćemo izdržati u komadu jer se borimo još od 31 tjedna...
Najvažnije da su naše bebice zdrave i da napreduju neovisno koliko koja dobije
Sortiraj odgovore
Najstariji