Ej svaka cast za vol.2, ucitava superrr brzo. Opet ste postale jakooo aktivne tesko vas je pratiti. Barbie moj naklon....umrla od smjeha. Sto se tice prvog plusa, ja sam mislila da mi kasni 7 dana zbog faksa i ispita, otisla u dm kupila 2 testa jedan onaj neki ful jeftin koji izgleda kao ove trakice za urin(ovo za proteineni bla) i onaj skupi sa tjedbima. I Ono bila u soku i nevjerici na plus, tj dva plusa. Mame su zakon, znaju izluditi ali to su mame❤. Daja ne brini, hrpa nas je to vadila, digli su kriterije u nebesa, meni je sada dr u TA ono imala stav da su to žešće gluposti. Ovaj zadnji profil mi je jos skoro najbolji a on na dan vadenja sam za dorucak jela cokoladne pahiljice i svasta nesto ali sam poslije vecere, pila caj,med pa mi je taj visi bio. Na VV su me narucili na jos jednu kontrolu slij tjedan kada cu biti 38+5 na sto je gin rekla da bome ni ovaj profil u 37 tj nisam trebala raditi.
Mi danas bili na kontroli u TA Vinogradska, super su dolje u ambulanti, brzinski odradeno. CTG je maleni zeznuo pa nas zadrzao, pospanac. I dalje smo zadak i sada jos cekamo neko vrijeme, bolje je da je u svom ljudskom inkubatoru što dulje.
Gledajuci ovaj popis sam shvatila da se ceka beba br.11....pitanje je sada tko je slijedeci vikend je pred nama
Ja sam uzela paket od babylove do 3 kg i pampers newborn3-5 kg. Oboje mala pakiranja samo za probu pa lako uzmemo koje nam budu bolje. Vidjela sam da u bolnici koriste pampers.
Imamo pregled za manje od 12 sati,a ja ko sova u zoru😂 Spavala bi,mali je budan i udara. Razbudim se,on zaspi i tako u krug.
Moje prorocice govore da drugi tjedan dolazi bebon. Kazu trbuh je spusten,javljaju mi se povremeni bolovi i to je to.
Stvara mi uzasan pritisak na mjehur. Deci tekucine mi je ko pet litara.Bacila sam se na generalku stana,mhm.Uspjela srediti kupaonicu i kuhinju danas. Vise nisam mogla zbog malog i njegovog namjestanja.
Vec debelo mastam o spavanju na trbuhu😍🥰
Jutroo 😊
Mi smo od 17:00h do 22:00h imali turu jauka. Sta li joj se desi tad, ne znam. Promukla sam od pjevanja, ukocila od nosanja i usput poludila 🤣 Opet sam nemajka, jer mi se javlja da je samo neko pripazi pola dana, od juce sam sama sa njom, i danas cu biti i sutra. Muz radi i van svog posla. Da se istusiram, jedem, uzmem laptop, pogledam Outlander i zaspim. Restart. A beba se toliko umorila bila da se tek u pola 4 sad probudi za hranu, nikad duza pauza. Evo kuvam vodu za termosicu, pa cu nadam se jos spavati.
Odoh citati ako ima zaostataka i pozdrav nespavalicamaaa 😘
Daja,
kakav dijabetes? Tako teske rijeci da lupaju i prepadaju, Boze dragi. I meni je bio preko 5,00 dva puta cak i poslije malo izbacivanja gaziranog, slatkisa, opet pao na 4 i ispod 4.
I ja sam radila ehokardiografiju u 32 nedelji i mene je prepalo, ali sve oke bilo i kod tebe ce, ne brigaj. Trajalo do 10min.
Jaooo jos nisam uspjela zaspat 😳😳😳
Pa izgorit cu od zgaravice 😭
Ne znam jesi li probala s Rennie tabletama, mene stvarno spasavaju, svaki dan, iza svakog obroka skoro ista priča, navecer najgore :/
I ja sam koristila Rennie i nije lose, alii nekad je prejaka bila i za njih. Izdrzite, cure, odmah prolazi po porodu. Ja sam je na porodu dobila, pa se smijala sama sebi, ono ne moze me ni na porodu zaobici, lezim i drama mi zbog nje, no kontrakcija hahahahahah, a od tada je nemam nikako. Znaci jos malo i cao zgaravica 🤗
DU, za dekicu preporucam ovu, premekana i pretopla i čeka se do 5 dana, nama kumovi rekli da će uzeti kompletic a ja samo izabrala bojicu.
Noa 💙
Mare i Kate, kaj se pelena tiče mi uzeli isto pampers za prvu ruku u to premium care od 2-5kg 88 kom, bile su 119kn ali sam imala popust -20kn i još -15% tak da su nas oko 88kn i ispale, a od vlažnih maramica uzela Violeta one kakti vodene i bilo ti je 2+1 gratis i super mirise.
Još uvijek se dvoumim za bočicu i to nezz koju da uzmem. Znam ja da se sve to stigne ali bojim se da se mali ne požuri kak je krenul. 🙈
Naravno da ne spavam, muž otišao raditi i rekla mu da mi donese bananu u krevet jer sam već gladna bila i kaj je najgore i dalje sam. Haha 😳😂
Noa 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji