Ja sam uzela paket od babylove do 3 kg i pampers newborn3-5 kg. Oboje mala pakiranja samo za probu pa lako uzmemo koje nam budu bolje. Vidjela sam da u bolnici koriste pampers.
Imamo pregled za manje od 12 sati,a ja ko sova u zoru😂 Spavala bi,mali je budan i udara. Razbudim se,on zaspi i tako u krug.
Moje prorocice govore da drugi tjedan dolazi bebon. Kazu trbuh je spusten,javljaju mi se povremeni bolovi i to je to.
Stvara mi uzasan pritisak na mjehur. Deci tekucine mi je ko pet litara.Bacila sam se na generalku stana,mhm.Uspjela srediti kupaonicu i kuhinju danas. Vise nisam mogla zbog malog i njegovog namjestanja.
Vec debelo mastam o spavanju na trbuhu😍🥰
Jutroo 😊
Mi smo od 17:00h do 22:00h imali turu jauka. Sta li joj se desi tad, ne znam. Promukla sam od pjevanja, ukocila od nosanja i usput poludila 🤣 Opet sam nemajka, jer mi se javlja da je samo neko pripazi pola dana, od juce sam sama sa njom, i danas cu biti i sutra. Muz radi i van svog posla. Da se istusiram, jedem, uzmem laptop, pogledam Outlander i zaspim. Restart. A beba se toliko umorila bila da se tek u pola 4 sad probudi za hranu, nikad duza pauza. Evo kuvam vodu za termosicu, pa cu nadam se jos spavati.
Odoh citati ako ima zaostataka i pozdrav nespavalicamaaa 😘
Daja,
kakav dijabetes? Tako teske rijeci da lupaju i prepadaju, Boze dragi. I meni je bio preko 5,00 dva puta cak i poslije malo izbacivanja gaziranog, slatkisa, opet pao na 4 i ispod 4.
I ja sam radila ehokardiografiju u 32 nedelji i mene je prepalo, ali sve oke bilo i kod tebe ce, ne brigaj. Trajalo do 10min.
Jaooo jos nisam uspjela zaspat 😳😳😳
Pa izgorit cu od zgaravice 😭
Ne znam jesi li probala s Rennie tabletama, mene stvarno spasavaju, svaki dan, iza svakog obroka skoro ista priča, navecer najgore :/
I ja sam koristila Rennie i nije lose, alii nekad je prejaka bila i za njih. Izdrzite, cure, odmah prolazi po porodu. Ja sam je na porodu dobila, pa se smijala sama sebi, ono ne moze me ni na porodu zaobici, lezim i drama mi zbog nje, no kontrakcija hahahahahah, a od tada je nemam nikako. Znaci jos malo i cao zgaravica 🤗
DU, za dekicu preporucam ovu, premekana i pretopla i čeka se do 5 dana, nama kumovi rekli da će uzeti kompletic a ja samo izabrala bojicu.
Noa 💙
Mare i Kate, kaj se pelena tiče mi uzeli isto pampers za prvu ruku u to premium care od 2-5kg 88 kom, bile su 119kn ali sam imala popust -20kn i još -15% tak da su nas oko 88kn i ispale, a od vlažnih maramica uzela Violeta one kakti vodene i bilo ti je 2+1 gratis i super mirise.
Još uvijek se dvoumim za bočicu i to nezz koju da uzmem. Znam ja da se sve to stigne ali bojim se da se mali ne požuri kak je krenul. 🙈
Naravno da ne spavam, muž otišao raditi i rekla mu da mi donese bananu u krevet jer sam već gladna bila i kaj je najgore i dalje sam. Haha 😳😂
Noa 💙
E da, jučer krenuo muž sastavljati krevetić i totalno razočarenje. :( pola sarafa nismo dobili, pola rupa nisu izbušili sa strane na stranicama a ni aplikaciju medo nisu poslali. Uzeli ga u adaxu i čekali 45 dana, i nije da smo ga malo platili. Danas on poslije posla ide u centar i u kod njih u tvornicu, prežalosno. Hrvatska firma šta ćeš, ne možemo mi uspjeti nikako 😞
Noa 💙
ubi i mene žgaravica 😱😪 prije spavanja sam pojela dva reda čokolade i odmah se pojavila. ni Rennie ne pomaže 🤪
Sortiraj odgovore
Najstariji