Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Emily1801
    23. Studeni 2018. 00:29

Bok cure, evo i mi se pridruzujemo. 
    Vi koje ste tek saznale za trudnocu znate li spol? 😂
    Pticaselica hvala za stokke kadicu! 🙂
    Sto se testova tice moja crtica se jeeeedva vidjela, nakon par dana kad sam ponovila test bila je tamnija.
    Ali u tih par dana sam izludila googlajuci. Nakon 2 godine pokusavanja meni je ova beba dosla kao cudo, a mogu misliti kako je tek nekima od vas koje su prosle i puno tezi put. Zato zivjele, uspjele smo! 🎉🎉Jos malo i drzat cemo i mi svoje male smotuljke u rukama. Zivjele pokakane pelene i besane noci! 🤱😆

Emily1801
    23. Studeni 2018. 00:31

Daja koji si ono tjedan? Kako se sad tek sjetio slat te na VV zbog gestacijskog?

Dajo97
    23. Studeni 2018. 00:32

Emily, vadila sam krv tek prije 2 dana za to jer me tek slala :/

du1988
    23. Studeni 2018. 00:47

daja, ne preostaje ti nista drugo nego obaviti profil secera. dosta se pisalo o tome i ima nas dosta koje smo zbog jedne vise ili cak granicne vrijednosti morale na daljnju kontrolu i obradu. mislim...mozes ti odbiti, ali svaka od nas ide logikom da je bolje biti preoprezan. pitanje, tj.savjet-u potrazi sam za nekom finom, debljom, toplom dekicom pa ako imate preporuke...

url=https://lilypie.com]

Dajo97
    23. Studeni 2018. 00:51

du, ma znam napravit cu ja to samo mi nije jasno negdje mi kazu u redu je a drugdje nije u redu. I meni je u interesu da bude s bebonom sve ok.. a za dekicu, ne znam ja sam sebi uzela u pepcu i super mi je nije bas debela ali je kao plisana pa je topla.

Ptičica
    23. Studeni 2018. 01:08

Evo sam se malo probudila 😜
    Zmajo iz reklame za tomato mi je u rodu. Oboje rigamo vatru 🔥🐲 Majko mila koja zgaravica. Opet.
    Klikerice totalno te razumijem. Sve sto si napisala da zelis izbjec ja moram 😢 zato sam i izbjegavala svo vrijeme uzet tu vrazju potvrdu, odnosno preporuku. Sve si mantram da su mi leda fenomenalno kakva su bila ima 3-4 mjeseca i da budem ja to prirodno. Kao nije mi ni prvo, pa ce bit brze i lakse. Al danas me mama stisnula. Bas smo porazgovarale, jer ona je bila sa mnom u vinogradskoj na odjelu spinalne kad je dr rekao da je carski jedina opcija jer neznamo kako ce trudovi utjecat na pritisak na lednu mozdinu. I iskreno mi je rekla da bi ona radije 2x prirodno rodila nego 1x na carski (prosla je oba nacina) ali da moram to prihvatit. Da ce mi pomoc sta god moze. Malo je zadramila s potencijalnim opasnostima od prirodnog, al mama ko mama. ☺ sve cemo prezivit ❤
    Hzzo- imam screenshoot maila pa cu ih sutra malo cimnut 😉

MareiKate
    23. Studeni 2018. 01:29

Evo i ja cijenim, zahvaljujući mužu... Došao doma prije sat vremena, dok je sve obavio prije spavanja naravno da je mene razbudio 😅
    Pa da vas pitam, za početak ste kupile 1 ili više paketa pelena? 😄

MareiKate
    23. Studeni 2018. 01:29

Evo i ja cijenim, zahvaljujući mužu... Došao doma prije sat vremena, dok je sve obavio prije spavanja naravno da je mene razbudio 😅
    Pa da vas pitam, za početak ste kupile 1 ili više paketa pelena? 😄

MareiKate
    23. Studeni 2018. 01:32

Cijenim=vilenim 😂

Emily1801
    23. Studeni 2018. 01:39

Ja sam uzela samo ono jedno mini pakiranje premium care, ali sve si mislim mozda se zaletiti u dm po veliko pakiranje 1 i 2 premium care jer se dobije rucnik za kupanje do kraja mjeseca. I moze se iskoristiti onaj popust koji ja nemam jer sam dobila neku staru knjizicu s bonovima. Najradije bi se opskrbila sa svim da uopce ne moram izlaziti iz stana prvi mjesec, jos ako zapada snijeg..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.