MareiKate, meni je endokrinolog 2 mj. prije poroda rekao s kojom terapijom da nastavim nakon poroda. Nije me pitao hoću li dojiti, ali pretpostavljam da je dopušteno jer evo što piše na službenim stranicama:
Dojenje
Levotiroksin se izlučuje u majčino mlijeko, ali količina koja se pri preporučenim terapijskim dozama izlučuje u majčinom mlijeku tijekom dojenja nije dovoljna da uzrokuje razvoj hipertiroidizma ili supresiju sekrecije TSH u djeteta.
Svjesna, trudim se pratiti koliko mogu. 😊
Maggie vidis meni nije nista rekla dalje za terapiju, tsh mi je u granicama. Jucer vadila 1,7 je.
Ja sam planirala nastavit s terapijom koju sad uzimam i dojit. Tebi je smanjena doza ili? Jesi ponovno vadila hormone nakon poroda?
Ma nisam se za to naljutila nego stavrno sad nisan pitala iz panike...doista nisan...jmislim sto cu panicarit u 35 skoro 6 tj....pa da sutra moram rodit ne bi bila u panici..i u par navrata san rekla da ne pitam u panici..a vi ste meni samo posale da ne panicarim..pa samo san trazila da mi neka napise kako ona to osjeca a ne da me kaze da ne panicarim..ali ok...dosta vise s tim
url=https://lilypie.com]
Mislim da je ovdje mali nesporazum bio.. svako ima drugaciji karakter,svoj stil pisanja, preko poruka se tesko moze skuziti da li je nesto neko pisao smireno, u panici ili kako vec. Tu smo da pitamo, tu smo da iznosimo svoja iskustva i dajemo savjete. Neke imamo stalno neke probleme, bili ti problemi lagana bol ili hospitalizacija, problem je i zabrinute smo. A neke trudnocu podnose super bez ijedne komplikacije. Neko ce ostati zen i skuhat rucak za sutra a poceli mu trudovi a netko ce trcati na hitnu zbog bh kontrakcija. Svi smo mi razliciti i curke nemojte se svadati 🤗🤗🤗🤗🤗❤️
Imala krcato zaostataka pa samo da se osvrnem na dostavu, ja prvi put cula za dpd xD
Narucila tenke od shoostera i poslali mi jucer poruku da ce dns doc, al sam na linku vidjela da putuje iz zd tako da onda vjer ide prvo u dostavni centar pa ce tek krenut prema meni.. Vjer kasnu sve dostave u ovo doba zbog BF, nadam se da ce vam sve stici na vrijeme 🤗😁
MareiKate, meni je endokrinolog 2 mj. prije poroda rekao s kojom terapijom da nastavim nakon poroda. Nije me pitao hoću li dojiti, ali pretpostavljam da je dopušteno jer evo što piše na službenim stranicama:
Dojenje
Levotiroksin se izlučuje u majčino mlijeko, ali količina koja se pri preporučenim terapijskim dozama izlučuje u majčinom mlijeku tijekom dojenja nije dovoljna da uzrokuje razvoj hipertiroidizma ili supresiju sekrecije TSH u djeteta.
Maggie vidis meni nije nista rekla dalje za terapiju, tsh mi je u granicama. Jucer vadila 1,7 je.
Ja sam planirala nastavit s terapijom koju sad uzimam i dojit. Tebi je smanjena doza ili? Jesi ponovno vadila hormone nakon poroda?
Nije? Meni je sad na zadnjem vadenju napisala da do poroda uzimam terapiju kao do sada a nakon poroda smanjim upola i da dodem na kontrolu nakon 5, 6 tjedana od poroda.
Mislim da je ovdje mali nesporazum bio.. svako ima drugaciji karakter,svoj stil pisanja, preko poruka se tesko moze skuziti da li je nesto neko pisao smireno, u panici ili kako vec. Tu smo da pitamo, tu smo da iznosimo svoja iskustva i dajemo savjete. Neke imamo stalno neke probleme, bili ti problemi lagana bol ili hospitalizacija, problem je i zabrinute smo. A neke trudnocu podnose super bez ijedne komplikacije. Neko ce ostati zen i skuhat rucak za sutra a poceli mu trudovi a netko ce trcati na hitnu zbog bh kontrakcija. Svi smo mi razliciti i curke nemojte se svadati 🤗🤗🤗🤗🤗❤️
Nali hvala ti jednostavno imam osjecaj da si me jedino ti shvatila...a to je istina neko ce ostat zen i skuhat rucak a netko trcak na hitnu..i ja se slazem..pa ne mozemo sve bit iste..a istina je da se po poruci ne moze pricjenit jel netko u panici il ne..ali san u par puta napisala curee nije mi panika samo pitam da mi neka malo to opise..kao sro san ja svoje iskustvo iznila s sluznim cepom i bilo cim drugom sto san komentirala..ko znam odgovorit cu napisat ko ne znam ja ne komentiram...sto mene briga oce netko sto put pitat nesto nit bi prigovorila...mislim ovo je ubiti virtualno...ne pada mi ni na pamet da radi ovog se i sekiram ko ce sto i kolko pitat ja ko znam ja cu pomoc ko necu ja preskocim i to je to..ali evo nekako razmisljal bas kao i ja i nasla san se bass u tvom komentaru...
Dojenje
Nije? Meni je sad na zadnjem vadenju napisala da do poroda uzimam terapiju kao do sada a nakon poroda smanjim upola i da dodem na kontrolu nakon 5, 6 tjedana od poroda.
Ne, nista. Samo da dostavim nalaz na komentar ako je nalaz pataloski 🙄 a super, morat cu tu u zg onda do nekog endokrinologa, ne bi se htjela trovat tolikom dozom ako ne trebam.
Thanks na info 🤗😘
E da, Jagodice, na lagano, to nisam napisala al vidim da već znaš, sušila sam na nižim temperaturama. Jer kad san prvu rundu robice prala sam skužila da ispada da većinu ne smijem sušiti, pa je netko od cura napisao tu da sve suši. A kud svi tud i mali Mujo 😁
Pticooo, sad mi vraćaš nadu 😁 Osjetim li šta? Pa tri dana sam imala neke kratke lagane menstrulne bolove..i pritisak dosta jak imam dolje, dosta boli osim ako ležim..a trbuh mi je skroz visoko. Tako da nemam pojma 😁 Morat ću čekat pa vidjet 😉 Taman za dva tjedna kad im dođem, nek mi fino kažu da sam spremna 😉
E da, i danas prvi put vidim oznaku na povijesti bolesti pa guglala šta je to. Ugl, piše F-X/3. Taj broj bi se trebao sad povećavati ili šta? Jel imate vi te oznake za dno maternice?
E da,Jagodice, na lagano, to nisam napisala al vidim da već znaš, sušila sam na nižim temperaturama. Jer kad san prvu rundu robice prala sam skužila da ispada da većinu ne smijem sušiti, pa je netko od cura napisao tu da sve suši. A kud svi tud i mali Mujo 😁
Pticooo, sad mi vraćaš nadu 😁 Osjetim li šta? Pa tri dana sam imala neke kratke lagane menstrulne bolove..i pritisak dosta jak imam dolje, dosta boli osim ako ležim..a trbuh mi je skroz visoko. Tako da nemam pojma 😁 Morat ću čekat pa vidjet 😉 Taman za dva tjedna kad im dođem, nek mi fino kažu da sam spremna 😉
E da, i danas prvi put vidim oznaku na povijesti bolesti pa guglala šta je to. Ugl, piše F-X/3. Taj broj bi se trebao sad povećavati ili šta? Jel imate vi te oznake za dno maternice?
ja nemam, ali mi je prvi put u trudnicku napisao neke stupnjeve posteljice i neke nove kratice. Ne opterecujem se tim jer kontam da oni to vise zbog sebe zapisu da mogu pratiti od pregleda do pregleda 😊
Pffff, prelude ste danas 😀 ko ce to sve pohvatat sad, a nisam popamtila sva imena s pregleda 😭
Amo po sjecanju..
Ptico Nika hoce biti splicanka. Ajde ti lijepo natrag kod nas pa ce se pokrenit 😃 salim se, presretna sam sta je sve super! A krenit ce kad krene. Sto kaze nasa salatica, navijam svima za minimalni puni 39i tjedan 🤞
Duda samo se ti otvaraj bezbolno. I polako. Kad dodes u rodiliste, da si prosla pola puta vec
Nuni sjetila sam se jutros tvog prstena. I klikerice- tko se razvodi 😂😘 vjerujem da lakse dises. Sad cekamooooo 🙂
Kani mail je pticicabirdy@gmail.com
Du odvalila sam na tvoju "zabranu" 😂
Salatice, svetac protiv biljega?? Hahahahahahahahahahah
Ana Mikael je junak 💙
Maggie uvijek tu da nas informiras i usmjeris. Hvala ti. I nabaci jos koju sliku malog manekena. Stvarno je "s reklame".
Znam da sam preskocila puno toga, ali mozak mi je off 😤
Sortiraj odgovore
Najstariji