Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ptičica
    22. Studeni 2018. 20:32

Znaci vi ste leeegeeendeee 😂😂😂😂
    Bas ste me razveselile. I sa ludostima, i sa lijepim vijestima sa prrgleda. I sa prekrasnim vijencem, al s obzirom ciji je ni ne cudi mi da je bas vrh.
    Mene Antonela danas ubija. Najduze mirovanje je bilo 20 minuta maksimalno. Podivljala skroz. Lupa nisko, udara u rebra, oko pupka. Nema di je nema.
    Vratio mi se zuti iscjedak 😫 pa sam dobila rojazol. Nikad ali nikad nemam problem sa florom, a sad u trudnoci za poludit. Dobro. Dalje..iherb me nije carinio ni za iznos od 500 kn. 
    Oticanje- ruke, rano ujutro. Tlak 110/70, proteina nema. Jednostavno od lezanja tako bude. Srce se zna uzlupat,zapusem se tu i tamo, otkucaji visoki. Euthyrox doza 62,5. Sve 5.
    Jucer sam komentirala kako me ne lupaju hormoni. Danas ja s mamom, obisle bubamaru i pikiram krevetic za sutra. Dodem kuci maloprije, mama zove. "Otvori torbu, ostavila sam ti karticu unutra. Kupi krevrtic i madrac sutra." Znaci....rascmoljila sam se do daske. Inace sam joj zabranila da mi ista vise kupi. Zasto? Jer mi je kupila komodu, kadu, podlogu za presvlacenje, nekoliko posteljina, rucnike, robicu, igracke, meni iz lidla cijelu trudnicku kolekciju, a ja za to vrijeme ogromne pare dajem muzevima. I jednostavno mi je bio pun k toga, i rekla sam joj da cemo krevetic,kolica i sve ostalo kupit muz i ja. Ona je cudo zena. Znala je da nema sanse da ja uzmem karticu. Ovako mi je zaprijetila, da je to njena zelja i njena odluka. Inace ovo joj je peto unuce. Al je nekako vezana za mene. I ona je imala.puno spontanih, i jednu seku smo izgubili, tako da imam osjecaj da mi zeli osigurat svu srecu i zadovoljstvo sad. Moja mama 😭😭😭😭
    Bas sam ludakinja. E da. Klikerice znaci moze se tako doci na red. Rekli su mi za carski da me niko nece uzet na lijepe oci (citajte 500€ prirodni, 1000€ carski rez) nego nek idem u neurokirurga po potvrdu. Na moje- pa vi me porodite prirodno kad necete carski bez potvrde- dobih odgovor da nece ni ludi jer u slucaju komplikacija mi nista ne mogu dat 😅 tako da sutra idem u bitku za termin kod neurokirurga. 
    I sa hzzo-a mi se jos niko nije javio u vezi prigovora i neisplacenim komplilacijama. Imaju li neki zakonski rok?
    Rekorder sam u duzini posta,nabacala sam svega, skuzajte cure 🙄 lud dan danas. 🙈🙈🙊🙊

AllieH
    22. Studeni 2018. 20:42

Ptičice, mama ti je prekrasna! 🙌🏼🤗🙏💕
    A Antonela i Luka su ocito u tandemu danas, jer i on kao da je poludio! 

Luka ❤

Ptičica
    22. Studeni 2018. 20:51

Allie pokusala sam glazbom, milovanjem, pricanjem, pjevanjem, citanjem. Nista. Danas je trampolin dan 😂 bas me zanima oce sutra bit mirnija kad se smjesti. Iako mi paše ovo migoljenje i udaranje 🙈
    A mama.. ma nemam rijeci za nju vise. Koliko ljubavi u jedno srce stane..a jos ima mjesec dana je govorila- nista ne kupuj, rano ti je! Pa smo se fajtale. Rekla bi klikerica- inace sam dobra kcer 😅

Mamica2
    22. Studeni 2018. 20:52

Juhu
    Dok sam sve iscitala mislila bar 2 bebe a ono nista
    Vjerovatno sam puno toga pozaboravljala pa eto kratko samo
    Pticice svaka cast za mamu
    Krepala na komentar od Barbie i Salatice na ovom dijelu
    Salatice obje babe posjedi i reci sad je dosta, dajte malo da uzivamo sami
    Netko je bio na pregledu i sve je ok, bravo
    Bravo za mame i tate sto pomazu
    Ono oticanje zaboravih kod koga nije za zezat se
    Mene kod skoka tlaka boli glava najcesce, ozada, plus jucer slabost i vrtoglavica
    Nali jesi ti na methyldopi s tim tlakom?
    Ana jesi ti jos na terapiji i kako tlak

• nali
    22. Studeni 2018. 21:10

Pticice mame su zakon. Svaka cast mami ❤️Jako me tvoja prica podsjeca na moju. Isto sve zivo kupuje, odkad sam se preselila od sveki,svaki dan mi rucak donese da ja sto vise mirujem. Pocistila,sterilizirala cijeli stan. I nakon 30 godina, mame se i dalje zrtvuju i nije im nista tesko ❤️
    Mamica2 jesam, vec mjesecima. Ti isto?

AllieH
    22. Studeni 2018. 21:13

Cure, mene toliko svrbi stomak zadnja 2 dana, a ni bradavice ne zaostaju, mazem se, nije mi suha koza, ali uzas koji svrab. 🤯 Jel moguce da se to sad tako naglo siri pa je reakcija? Za poluditi 😭
    Sutra mi je dan D, dobila sam GLS najavu za krevetic, Dada&Rocco ogradicu/zastite i Noona dekicu. Sreci nikad kraja 😂 
    zvrkice, jesi nam ziva? Kako ti i Zana? 

Luka ❤

annchy17
    22. Studeni 2018. 21:23

m.girl6

Hahaha Lenica je sigurno pozitivan test 💕🙈
    A gledajte silne popuste, bas kak smo i komentirale 🙄😳

Ako odem ujutro bude na ovu cijenu 30%? :) 

AllieH
    22. Studeni 2018. 21:41

annchy, nazalost ne, popust ne vrijedi na klub cijene. 😤

Luka ❤

• Dalal
    22. Studeni 2018. 21:47

Ludjakinje jedne ...Baš sam se ismijala sad pred spavanje. .Pozdravljam i ja ideju o otvaranju ove nove teme. Moja bebana izgleda malo krupnija. .sad u 35+1 težak otprilike 2800 gr. .Znam.da mjerenja nisu precizna ali u poredjenju s vašim bebicama čini mi se moj Benjo je u vodstvu 😀
    Hvala Bogu da smo malo stale i sa tim odlascima u bolnicu. ..da ne ureknem pu, pu, pu hahhaha...Da samo ovako nastavimo kao sto smo i počele u pozitivnom raspoloženju i sa dobrim vijestima. 

annchy17
    22. Studeni 2018. 21:53

AllieH

annchy, nazalost ne, popust ne vrijedi na klub cijene. 😤

Tako sam i mislila. :(
    Htjela sam napisati za testove, ja kupila prvi nakon 5 dana kasnjenja menge, navecer u 8 sati, pozitivan, pa kupila drugi, takodjer. 
    Nakon 10 godina veze, prvi put probali i odmah se primilo :) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.