Dobrodošle nove cure i čestitike na dobrim pregledimada se tako i nastavi
Ja sam jutros išla po rezultate Nifty-a i sve nizak rizik, uredan nalaz. Sutra ujutro idem na mini anomaly scan. S tim da je meni ginekolog kad sam radili UZV za nifty rekao da on misli da nam dolazi dečkić i ja već smišljala imena i dolazi dečkić - uvjerila sea sad nifty kaže curica. Bitno mi je da bude živo i zdravo, spol nije bitan - ali sad s druge strane sam u roku 10 min počela razmišljati šta ako su mi falili nalaz, zamjenili krv, bla bla. Bože sačuvaj
I za vikend sam se prehladila, nesanica, nešto mi nizak tlak - nema krajaali dobro je
Ako Nifty tako kaze onda tako je.. u tim tjednima sto jesi, spolna kvrzica jos nije razvijena kako treba pa je moguce da je gin mislio da je decko.. ali super, mislim da je prva curica u grupi 🤗🥰
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Da, nifty spol sigurno nije falio. Bitno da je sve ok Sad budemo smišljali ime za curicu
Sutra idem na mini anomaly, da i to riješimo. I ide i muž sa mnom - prvi put
Da, nifty spol sigurno nije falio. Bitno da je sve okSad budemo smišljali ime za curicu
Sutra idem na mini anomaly, da i to riješimo. I ide i muž sa mnom - prvi put
Čestitam na curi 😁 jel mi možeš reći koliko si nifty čekala i koji paket? Ja sam prošli tjedan na 11+1 išla na nifty standard u utorak i već sam nestrpljiva
29👸🏻36🤠 Pokusavamo od 10/2022
Ja - povišena anti-Tg - 385 uz uredan TSH, AMH 22.14 pmol/L, On - normozoospermija
Letrozol 5mg + ciljani odnosi 1-5./2024. ❌️❌️❌️
9/2024 pol ivf (Ovaleap,Cetrotide,Ovitrelle i Decapeptyl) 7❄️ freeze all blagi hiper
12/2024, 1/2025 FET 2 biokemijske (hcg 30)❌️
2/2025 histeroskopija✅️ - CD138✅️ Low NK cells
3/2025 FET pr ciklus - beta 10dnt 260 ➡️ 12dnt 725 ➡️ 16dnt 6600
Diivnaa _ _ ja sam radila Nifty plus, 19.05. Na nalazu mi piše datum 24.05., s tim da sam ja mislila da će meni doći na mail, kako nije dolazilo u četvrtak sam išla kod doktora, ali nije radio / spojio s praznikom. Tako da sam tek jutros išla i imao je nalaz. Iako mislim da je tamo pisalo 9 radnih dana, ali s obzirom da na nalazu pise 24.05. očito treba manje
Diivnaa _ _ ja sam radila Nifty plus, 19.05. Na nalazu mi piše datum 24.05., s tim da sam ja mislila da će meni doći na mail, kako nije dolazilo u četvrtak sam išla kod doktora, ali nije radio / spojio s praznikom. Tako da sam tek jutros išla i imao je nalaz. Iako mislim da je tamo pisalo 9 radnih dana, ali s obzirom da na nalazu pise 24.05. očito treba manje
Znaci vjerojatno je 24.05.vec bilo gotovo, to je stvarno brzo! Nadam se da ce i meni ovih dana onda 😁
29👸🏻36🤠 Pokusavamo od 10/2022
Ja - povišena anti-Tg - 385 uz uredan TSH, AMH 22.14 pmol/L, On - normozoospermija
Letrozol 5mg + ciljani odnosi 1-5./2024. ❌️❌️❌️
9/2024 pol ivf (Ovaleap,Cetrotide,Ovitrelle i Decapeptyl) 7❄️ freeze all blagi hiper
12/2024, 1/2025 FET 2 biokemijske (hcg 30)❌️
2/2025 histeroskopija✅️ - CD138✅️ Low NK cells
3/2025 FET pr ciklus - beta 10dnt 260 ➡️ 12dnt 725 ➡️ 16dnt 6600
Znaci vjerojatno je 24.05.vec bilo gotovo, to je stvarno brzo! Nadam se da ce i meni ovih dana onda 😁
Daaaaa samo eto, očito ne šalju na mail nego treba ići kod doktora. Mislim meni nisu poslali
Cure kojima je mucno, sta jedete? Meni sve hrana ima uzasan okusa i sve ispovracam iz sebe.. cak i samo kruh.. bas mi nista ne odgovara.. mislila sam probati jabuku, ona je nekako neutralna 😏 slatko nikako ne mogu jesti..
Ja ne povraćam, samo mucnina, ali isto ne znam što bi jela, a svaka dva sata sam gladna. Mene traži samo suhu hranu.
Nemam ništa za preporučiti jer nisam u istoj situaciju, ali pijem vodu s limunom i mentom i to mi malo pomaže pa možeš probati ako nisi.
Cure kojima je mucno, sta jedete? Meni sve hrana ima uzasan okusa i sve ispovracam iz sebe.. cak i samo kruh.. bas mi nista ne odgovara.. mislila sam probati jabuku, ona je nekako neutralna 😏 slatko nikako ne mogu jesti..
Ja ne povraćam, samo mucnina, ali isto ne znam što bi jela, a svaka dva sata sam gladna. Mene traži samo suhu hranu.
Nemam ništa za preporučiti jer nisam u istoj situaciju, ali pijem vodu s limunom i mentom i to mi malo pomaže pa možeš probati ako nisi.
Tako i ja, pomogne mi banana, isto vecinom suha hrana..moram probati limun i mentu, imam dane kad mi je bas lose, kao recimo danas..
👱♀️ 31g
🧔🏻♂️34 g
Idiopatska neplodnost
VV
12/24 inseminacija - ❌
2/25 inseminacija - ❌
Betaplus
⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) 8dnt beta 75, 10 dnt beta 180…imamo ❤️+❤️
Evo jela sam grcki jogurt i jagode.. ali opet onaj okus u ustima 🤮 inace je i mene trazilo suho, ali zadnjih 2 dana mi je od toga bas slabo.. jucer sam pojela kebab i to ne cijeli i povracala nakom toga 😵💫
Mislim da cu ostati na jagodama, nektarinama i jabukama 😅 a za rucak obicna riza sa povrcem.. meso 🤮 srecom pa mi je krvna slika odlicna.
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Ja sam radila isto nifty, i ginekolog mi je poslao na mail link s kojim otvaram rezultat. Kad sam bila na kontroli, dobila sam neki papir, na kojem je bio bar kod koji mi je trebao za otvoriti rezultat. Ginekolog mi to nije rekao, pa sam taj papir samo “frknula”, i jedva ga našla. Pa čisto da znate 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji