Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • eni233
    18. Prosinac 2025. 12:40

Uglavnom evo mene s pregleda , sve je dobro , beba je super , ima 1.5kg , okrenuta na zadak . Al dobro
    Bitno da je sve super i da je bebica zdrava.. a stigne se okrenut ako će htjet ako ne
    Boze moje , bitno da sve dobro prođe ❤️❤️😍  sljedeći pregled imam 15.1.

👩36
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    👨34
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska ✅

Barrrbi
    18. Prosinac 2025. 13:14

Evo i mene s pregleda-dnevne bolnice. Šećer u granicama normale. Curka je super, procjena cca 2500g i mjerama manja za nekih 5-7 dana ali i sin mi bio sitniji.❤️ Cerviks smekšan i uloživa do unutarnjeg ušća. Sljedeći pregled TA 2.1..

👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L(2025)
    🧔37g- OAT
    🟡Vinogradska
    👦🏼-iz IVF/ICSI (6/2023)💙
    🟡Vinogradska
    2/2025 💔❌
    4/2025 IVF/ICSI -13🥚;10 oplođenih, 4❄️;ET➕
    👩🏼 - iz IVF/ICSI (1/2026)🩷

Timi95
    18. Prosinac 2025. 13:58

Kod mene je sve okej. Sad se vodim u bolnici. Beba ima 3kg, ona je super, glava na mjestu dole, ctg mi je dosta gore dole, ali okej. Ja osjetim to stezanje. Nisu me gledali dole, samo su mi uzeli bris.. vadili mi krv i poslali doma da ne budem tamo bez veze. Vise me ne svrbi, mozda malo, ali bas ono, sekundu se poceskam..
    Sljedeci pregled imam 24.12., na Badnjak 🥰
    Od sljedecg tjedna krecem sa vjezbama i pilates loptom 😃

Cure, super na dobrim pregledima 🤗🥰

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️ 🥰

Timi95
    18. Prosinac 2025. 14:00

Kod mene je sve okej. Sad se vodim u bolnici. Beba ima 3kg, ona je super, glava na mjestu dole, ctg mi je dosta gore dole, ali okej. Ja osjetim to stezanje. Nisu me gledali dole, samo su mi uzeli bris.. vadili mi krv i poslali doma da ne budem tamo bez veze. Vise me ne svrbi, mozda malo, ali bas ono, sekundu se poceskam..
    Sljedeci pregled imam 24.12., na Badnjak 🥰
    Od sljedecg tjedna krecem sa vjezbama i pilates loptom 😃

Cure, super na dobrim pregledima 🤗🥰

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️ 🥰

• jagoda20
    [UREĐENO] 18. Prosinac 2025. 18:51

Evo i ja se javljam s pregleda.  Obavljen ctg koji je uredan, uzv isto dobar. Bebica je dobro smjestena, glavica je kaze dr bas nisko dolje. 
    Sad cekamo na njega😀
    Vaginalno me ne gledaju uopce. 

[OBRISANO] 18. Prosinac 2025. 17:34
    jagoda20
    18. Prosinac 2025. 18:51

Inace sam do 35 tjedna bila aktivna u teretani i dugim setnjana, stalno na nogama, ali se pritisak pojavio prije cca 2 tjedna i tu sam usporila.
    Nije nesto preintezivno, ali ako duze hodam onda pritisak bude veci. Po noci mi isto bude pritisak.
    Na mjehuru ne osjetim nista jedino kada udari glavicom onda je jako bolno. 
    Ne idem nesto cesce na wc za sada.
    Prijavila sam dr i rekla je to sve u redu.
    Kad je radila uzv bas je skroz dolje isla s uređajem i kaze evo tu je glavica, jako se spustio. 

• Tinchy300
    18. Prosinac 2025. 14:42

Hej evo mene sa pregleda. Sve je ok. Indukcija u subotu.

Blondy
    [UREĐENO] 18. Prosinac 2025. 15:41

Meni je savjetovan samo seks. Da jedino to moze pomoci 😂😂😂

jagoda20
    18. Prosinac 2025. 15:41

Vjerujem da to jedino moze pomoci, ali ja psihicki ne mogu😅
    Svaka cast onima koji se odluce😀

Blondy
    18. Prosinac 2025. 16:33

Ja mogu. Ne mogu reci da uzivam ali ako ce pomoci izdrzim dvije minute. bitno je samo da sperma dodje gdje treba 😂 kako su mi rekli, bolje muž nego da stavljamo gel a ista stvar 😂

• lamise38
    18. Prosinac 2025. 16:49

Čestitam na dobrim pregledima. Cure s gripom brz oporavak. Tinchy300 nadam se da ćeš dobiti svoje trudove prije indukcije,ja sam bila naručena za indukciju u 4.toj trudnoći i u noći prije dobila trudove i rodila,moj najbrži porod i jedini bez dripa. Divna nadam se da si rodila i da je sve prošlo dobro!
    Mi smo uspjeli samo jednom ovaj tjedan jer nam je tempo ubitačan,prvo mi je psihički bilo teže se opustit ali zna mene dragi opustit pa sam na kraju uživala🤭🫠
    Ja imam dosta nekakvih nepravilnih trudova,pogotovo jučer,mislila sam da je to to ali na kraju se sve smirilo i zaspala sam,danas ima isto ali nikako da se pokrene za ozbiljno. Sutra sam svakako u TA na pregledu pa ćemo vidjeti stanje.

• mamacita
    [UREĐENO] 19. Prosinac 2025. 10:28

Ja od jucer imam bas ucestale kontrakcije, nocas sam jedva zaspala zbog bolova u ledima i stalno mi se grcila maternica da sam morala setat po stanu, ali uopce nije redovito..Izludit će me ovo, bas sam bila pomislila super krenilo je ono sipak zaspala i vise nema boli🤣🤣i danas opet cijeli dan grcenje i bolovi u ledima, ali nista…Vidjet cmo nocas, cak vec razmisljam kolko sam uzbudena da on u inat nece van i da me bas zeli iznenadit dok se ne budem nadala, al to je tesko jer se svaki dan nadam da će krenit😂

jagoda20
    19. Prosinac 2025. 10:28

Javljaj situaciju

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI