Pozdrav cure, evo samo da se javim nakon pregleda. Sve je u redu, imala sam uzv i ctg. Cerviks sada vise ne gledaju. Bebica ima 2500 gr. Sljedeci pregled na Badnjak u bolnici.
Ja sam u meduvremenu rjesavala svoju sagu s dojkom i nakon dvije punkcije napokon mi je potvrdeno da je fibroadenom i da treba samo pratiti jednom godisnje.
Moja curka je u gripi od subote, srecom ja sam se cijepila i kod mene nista od simptoma za sad.
Eto toliko od mene, citam vas i pratim. Sretno svima dalje! ❤️

06/2020 💔
10/2021 ❤️
08/2024 💔
01/2026 ❤️
Eto meni je ispao sluzni cep danas. Nadam se da ce se nesto konkretnije desiti obzirom da sam prosla termin

Evo ja se isto javljam nakon pregleda, sve je ok, beba je 2700.
Radila je samo UZV i ctg, kaze kontrola za 7 dana, i to samo ctg. Cudno mi je da nije rađen vaginalni pregled, a nije ni u planu za iduci put.
Jesu ti komentirali sto za kilazu bebe? Ma niti ne treba prckati nista. U terminu si, ako je sve ok kad krene krene. Vjerojatno te hoce za 2 tj da se vidi ipak dogadja li se nesto
Nisu nista, kazu da je sve uredno.
Od pocetka je malo sitnija beba, ali je proporcionalan. Prati tu neku svoju krivulju.

Kod nas ne rade uzv od zadnjeg pregleda općeg ginekologa do 40 tj ili poroda ako krene prije. A opet rade vaginalni svaku kontrolu +ctg. Očito od bolnice do bolnice.
Primjer moja prva trudnoća - od 35 tj kod svoje gin do dana poroda 40+2 nisam znala koliko mali težak ni ništa jer nije rađen uzv.
👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L(2025)
🧔37g- OAT
🟡Vinogradska
👦🏼-iz IVF/ICSI (6/2023)💙
🟡Vinogradska
2/2025 💔❌
4/2025 IVF/ICSI -13🥚;10 oplođenih, 4❄️;ET➕
👩🏼 - iz IVF/ICSI (1/2026)🩷
Ne znam sto bi mislila. S jedne strane ne treba pretjerivati, a s druge te zanima kako bebica raste u ovom razdoblju kad najvise dobiva.
Na kraju je jedino bitno bitno da kad se beba rodi bude sve dobro.
Mislim da sam negdje procitala da se u svicarskoj radi jedan do dva uzv za cijelu trudnocu.

Super za dobre preglede! Blondy jesi ti danas imala u TA pregled?
Jagoda20 ma joj ja cijelu trudnoću nisam imala vaginalni pregled tek sad u trudničkoj,uopće mi nisu falili😂svaka bolnica ima svoju politiku
Jesam da. Sve ok,za tjedan dana opet ako se nesto ne pokrene prije. Nisam imala.danas vaginalni.
Mislim da ce kod mene sutra biti sve isto,iako bilo je nekakvih kontrakcija zadnjih dana ali sve se smiri svaki put brzo tako da vjerojatno i dalje sve isto.

Ja sam s prva dva u TA uvijek imala i vaginalno
Doduse kod nas salju u TA tek s 37/38 tt
Ali po novom nema svaki put vaginalnog
(Osijek) tako mi kazu frendice koje su sad u procesu pohođenja TA ili frisko rodile

Dal te zadrze u bolnici ako ti je ispao sluzni cep i ako im to kazes na pregledu 🤔
Ne. Iako sam ja u prošloj trudnoći poslana iz trudničke u 41tt u rađaonu,jer mi je ujutro krenuo ispadati sluzni čep sa sukrvicom i na pregledu mi nije mogla doktorica pogledat plodnu vodu i tu me još više raskrvarila pa su me poslali u rađaonu.

Mene su danas pustili doma. Uz zucnu prehranu, kontrola za 7 dana kod njih u rodilistu, a u subotu imam uzv abdomena, posto danas nisam bila na taste u zele da ponovimo..htjeli su da i danas ostanem pa da ujutro naprave uzv, ali sam vec bila rekla djeci da mogu doci po mene i nisam ih htjela rastuziti..
Beba je dobro, ima oko 2800g, kazu da je dosta duga.
Nije se smirila aktivna je i sve me boli kad se mrda.
Di je kod vas bebina glava? Moja u stidnoj kosti i jedva su joj izmjerili.. znaci ona je nisko dole, zato se ja jedva sagnem, odmah me stisne na debelo crijevo..
Dosla sam doma, spavala popodne.. i opet me ceska tijelo, a tamo me nije jucer niti po noci.. a sad me bas iritira..iscrpljena sam od toga 😏
Jesi dobila kakve lijekove ili samo dijetu? Pa ajde bar si doma pa ce biti lakse nekako.
Drago mi je da si već doma ❤️ nadam se da će dalje sve biti pod kontrolom i da je to to od ležanja u bolnici do poroda ☺️
2023. M 🎀🧸
2025. S 👸🏻🪐
Hvala cure ❤️
Dobila nisam nista za to. 7 dana opet radim nalaze pa cemo vidjeti.. imam poviseno te neke vrijednosti jetre.. nadam se da ce se spustiti.. bitno da me prate. U slucaju jakog svrbeza se moram vratiti..
Uopce ne mogu opisati kaki me iritita to..i tjeme me svrbu, u usima isto, grozno. Kupila sam si A-Dermu da mi ublazi, kao..
Sad sjedim, cekam da se beba smiri, jer ne mogu hodati dok se mrda, imam osjecaj da ce proviriti dole 🤣
Tjesim se da jos malo imam do poroda i da cu sve izdrzati. Samo da prođu blagdani, barem do Nove godine da budem u komadu

M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
Super da si sa svojima doma i pod kontrolom njih za 7 dana. Držim 🤞da se simptomi povuku 🍀
👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L(2025)
🧔37g- OAT
🟡Vinogradska
👦🏼-iz IVF/ICSI (6/2023)💙
🟡Vinogradska
2/2025 💔❌
4/2025 IVF/ICSI -13🥚;10 oplođenih, 4❄️;ET➕
👩🏼 - iz IVF/ICSI (1/2026)🩷

M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
Lamise Pregled plodne vode boli pretpostavljam il?
Zasto ti ju nije mogla pregledati?
Ma ne boli,bitno je da si opuštena,da se ne grčiš i bude brzo gotovo. Pa ispalo je da sam ostala bez plodne vode. Jer i u rađaoni kad je doktor nakon nekog vremena išao probušiti vodenjak nije uspio🤔s tim da mi vodenjak nije pukao,nije mi curila plodna voda,valjda se prestala obnavljati i stvari nova,eto nemam pojma. Hvala Bogu sve se dobro završilo i sa malim je bilo sve ok.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji