Lamise38 hvala na info. Hvala svima na iskustvima.
U svakakvim sam grupama a oko mene poznanice dojile i kad pitam u čemu je stvar samo kažu a beba je sisala.
Patronažna mi je nabila osjećaj krivnje i rekla da izgladnjujem dijete jer sam ja dojila do dolaska patronažne a on je u 7 dana izgubio 200g. Krenula izdajanje+ad i sa mjesec dana kod pedijatra onda dobila drugo predavanje. Pedijatrica rekla zašto ne dojim a sestra dosla i samo stisnula moju sisu i mlijeka izašlo i onda su dale komentar da sam "moderna majka" koja ne želi dojiti i da si rađe kupim novu haljinu za cijenu od 20e kutije dohrane nego dohranu. Iskreno sve mi se to zamjerilo. Jako težak period. Izdržala sam cca s izdajanjem+ad i onda sam odlučila prijeći samo na ad.
Budem pokušala s dojenjem ali ako ne ide ne ide. Sad sam iskusnija i ne dam na sebe.
Uzas. Bas mi je zao. Zena je zeni vuk.
I meni je pedica rekla da mi je dijete gladno i da joj nakon dojenja jos dam i bocicu.
U svakom slucaju sada se necu sekirati oko toga jer sam starija i ovo mi je drugo dijete.
Nažalost da,umjesto da si budemo podrške. Toliko osuda i ružnih komentara😬
..
Nevezano za sve ovo što smo pisale,malo babskih priča,pošto sve znate spol a ja ne želim znat ali evo baš me zanima kod koliko je točno ono s linea negrom crtom. Kao ako se proteže do pupka je curica a ako ide i iznad pupka je dečko. Pa evo da se malo zabavimo,znam da ju neke ni nemaju.
Preko cijelog trbuha i tamno oko pupka. Dečko je 🩵
👩🏽 29 AMH 23,6 - hipo/hashi
🧔🏽♂️ 30 asthenoteratozoospermia
- ICSI 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 11dnt 165, 13dnt 403 🥹🙏🏼💗 6+2 imamo ♥️ dečko 🩵
riamarro@hotmail.com
Ja ju jos nemam 😅 kod mene je curica 🎀 u prvoj trudnoci sam ju imala od dole skroz do gore- decko je bio, u drugoj trudnoci ju nisam imala- curica..
Meni izlazi kolostrum i sise me uzasno bole prema pazuhu 🫣
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Pozdrav cure, nadam se da ste sve zdrave i u slatkom iščekivanju 💙 dosla sam se provjeriti curku koja me tražila za iskustvo nedavno pa sam vraćala stranice malo…
m_rosie sad sam pročitala neke tvoje zadnje komentare ovdje i mislim da će te baš forum sačuvati od depresije ili nekog blue stanja. Samim time što te se sjetimo i s drugih tema, nemoj odustajati. Na internetu je sve crna statistika i nemaš potrebe to čitati, čuda su moguća. Bit će sve dobro. Govorim ti to kao netko tko pokušava 5 godina imati pozitivnu betu, ako već ne i trudnoću, prošla sam sito i rešeto do trudnoće u kojoj sam krvarila 3 puta, imala 2 hematoma, potvrđenu preeklampsiju i tešku proteinuriju. Ležim od 11tt, nekad doma - nekad u bolnici. Plakala sam puno, puno puta, ali nakon toga je bilo lakše. Ne pricam ti ovo da bih tebi ili nekome tko ovo procita prikazivala sebe kao heroja ili nekoga kome je gore jer ovo nije natjecanje, nego ti želim reći da su mi prognoze bile loše od prve kapi krvi. I sad sam u bolnici stalno, uzimam 7 različitih lijekova da opstanemo, ctg 3x dnevno, i moja beba mi pokazuje iz dana u dan da sam ga samo opterećivala tim člancima s interneta, jer mi smo tu, dan po dan ali tu. Nitko mi ne može obećati najsretniji kraj na svijetu, ali kome je uopće obećan? Trudnoća je rizik bez granica dok ne dođete doma sa zdravom bebom. Razmišljaj o sobici, o igračkama i nekim sretnijim vremenima. U crnim danima, mene je tješilo to sto je medicina toliko napredovala, da je sve moguće. Isplaci se slobodno, kasnije uvijek bude bolje, a i bebe nakon kg ubrzano rastu. Pricat ćeš jednog dana bebi kako je bio/bila zločest još u trbuhu i smijat ćeš se koliko ti je živaca to stvorenje tada pojelo. Sve ovo sto sam tebi sad napisala, samoj sebi govorim i ponavljam vise puta dnevno. 🙏🏻
Sretno svimaaaa💐💐🍀🍀🍀🎄
👱🏻♀️27,sve ok, AMH 19,8
👱🏻♂️36, oligoasthenotratozoospermia
Pokušavamo od 2020., Vinogradska
Trenutno: IVF/ICSI FET 03.03.🧊
!Prvi put Beta iznad 0,1!
16.11.⭐️⚽️
🏥 2 hematoma, preeklampsija, proteinurija 4+
U svakakvim sam grupama a oko mene poznanice dojile i kad pitam u čemu je stvar samo kažu a beba je sisala.
Patronažna mi je nabila osjećaj krivnje i rekla da izgladnjujem dijete jer sam ja dojila do dolaska patronažne a on je u 7 dana izgubio 200g. Krenula izdajanje+ad i sa mjesec dana kod pedijatra onda dobila drugo predavanje. Pedijatrica rekla zašto ne dojim a sestra dosla i samo stisnula moju sisu i mlijeka izašlo i onda su dale komentar da sam "moderna majka" koja ne želi dojiti i da si rađe kupim novu haljinu za cijenu od 20e kutije dohrane nego dohranu. Iskreno sve mi se to zamjerilo. Jako težak period. Izdržala sam cca s izdajanjem+ad i onda sam odlučila prijeći samo na ad.
Budem pokušala s dojenjem ali ako ne ide ne ide. Sad sam iskusnija i ne dam na sebe.
I meni je pedica rekla da mi je dijete gladno i da joj nakon dojenja jos dam i bocicu.
U svakom slucaju sada se necu sekirati oko toga jer sam starija i ovo mi je drugo dijete.
..
Nevezano za sve ovo što smo pisale,malo babskih priča,pošto sve znate spol a ja ne želim znat ali evo baš me zanima kod koliko je točno ono s linea negrom crtom. Kao ako se proteže do pupka je curica a ako ide i iznad pupka je dečko. Pa evo da se malo zabavimo,znam da ju neke ni nemaju.
Nemaam crtu, a decko je..
Jel se to moze i kasnije pojavit tj kada se vecinom pojavljuje?
Pozdrav cure, nadam se da ste sve zdrave i u slatkom iščekivanju 💙 dosla sam se provjeriti curku koja me tražila za iskustvo nedavno pa sam vraćala stranice malo…
m_rosie sad sam pročitala neke tvoje zadnje komentare ovdje i mislim da će te baš forum sačuvati od depresije ili nekog bluestanja. Samim time što te se sjetimo i s drugih tema, nemoj odustajati. Na internetu je sve crna statistika i nemaš potrebe to čitati, čuda su moguća. Bit će sve dobro. Govorim ti to kao netko tko pokušava 5 godina imati pozitivnu betu, ako već ne i trudnoću, prošla sam sito i rešeto do trudnoće u kojoj sam krvarila 3 puta, imala 2 hematoma, potvrđenu preeklampsiju i tešku proteinuriju. Ležim od 11tt, nekad doma - nekad u bolnici. Plakala sam puno, puno puta, ali nakon toga je bilo lakše. Ne pricam ti ovo da bih tebi ili nekome tko ovo procita prikazivala sebe kao heroja ili nekoga kome je gore jer ovo nije natjecanje, nego ti želim reći da su mi prognoze bile loše od prve kapi krvi. I sad sam u bolnici stalno, uzimam 7 različitih lijekova da opstanemo, ctg 3x dnevno, i moja beba mi pokazuje iz dana u dan da sam ga samo opterećivala tim člancima s interneta, jer mi smo tu, dan po dan ali tu. Nitko mi ne može obećati najsretniji kraj na svijetu, ali kome je uopće obećan? Trudnoća je rizik bez granica dok ne dođete doma sa zdravom bebom. Razmišljaj o sobici, o igračkama i nekim sretnijim vremenima. U crnim danima, mene je tješilo to sto je medicina toliko napredovala, da je sve moguće. Isplaci se slobodno, kasnije uvijek bude bolje, a i bebe nakon kg ubrzano rastu. Pricat ćeš jednog dana bebi kako je bio/bila zločest još u trbuhu i smijat ćeš se koliko ti je živaca to stvorenje tada pojelo. Sve ovo sto sam tebi sad napisala, samoj sebi govorim i ponavljam vise puta dnevno. 🙏🏻
Sretno svimaaaa💐💐🍀🍀🍀🎄
Ajme ženo draga,šaljem svu podršku i zagrljaj i želim da uskoro sve ovo bude iza tebe jer ćeš u naručju imati svoju bebicu. Šta ti kažu,kad ćete porađati?
Hvala što si došla ohrabriti našu m_rosie,nadam se da nas ona čita i da će nas ipak obradovati svojim postom i podijeliti sa nama trenutno stanje. Od srca se nadam da ćete obje iz ovoga izaći još jače. Dobro si napisala,nikome nije garantiran sretan kraj ali ja ga od srca želim svakoj od nas.
Nemaam crtu, a decko je..
Jel se to moze i kasnije pojavit tj kada se vecinom pojavljuje?
E nemam pojma do kad sw može pojaviti,čini mi se da se iza 20 tt pojavi.
Linea negra - samo u prvoj t sam imala, ne znam o cemu to ovisi. Ali sad sam primjetila trudnicku masku po licu, citam da se toga tesko rijesiti pa eto, uvijek te nesto dopadne, mislim da spol nema veze 🫣
Linea negra - samo u prvoj t sam imala, ne znam o cemu to ovisi. Ali sad sam primjetila trudnicku masku po licu, citam da se toga tesko rijesiti pa eto, uvijek te nesto dopadne, mislim da spol nema veze 🫣
Ma i ja mislim da to nije do spola,ja sam jedino po simptomima uvijek kužila koji je spol,ali evo kad rodim ćemo vidjet jel i za ovo bilo točno.
...
Dea3 di si nam ti danas?
..
Meni ide i iznad pupka a curica je :)
Isto!
Pregledi: 🤰🏻💗
8.10. - taratara25, Makarena
9.10. - Paola32
13.10. - Ditaa
14.10. - EllaMS
16.10. - Barrrbi, riamaro
17.10. - bubica_0706
21.10. - paula210
23.10. - eni233
27.10. - peppao
28.10. - Timi95
29.10. - Giovanna32
Termini:
Mila123 - 1.12. 🩷
m_rosie - 3.12. 🩷
Mokica - 3.12. 💙
Ditaa - 5.12. 💙
dea3 - 7.12. 💙
Tinchy300- 10.12. 🩷
Josipella2025 - 12.12. 💙
EllaMS - 13.12 💙
taratara25 - 13.12. 🩷
lamise38 - 20.12.
Blondy - 23.12. 💙
Makarena - 24.12. 🩷
mamacita - 24.12. 💙
jagoda20 - 31.12.
paula210 - 01.01. 💙
peppao - 4.1. 💙
Paola32 - 9.1. 🩷
Ivis - 9.1. 🩷
Timi95 - 13.1. 🩷
anamarija8888 - 15.1. 💙
Faksimila - 17.1.
Barrrbi - 17.1. 🩷
bubica_0706 - 17.1. 🩷
Zeka26 - 21.1. 🩷
riamaro - 27.1. 💙
Srculence - 04.02.
Giovanna32 - 06.02. 💙
Newgirl - 10.02. 💙
Popis: stranica 185, 306
👫
36/36
10/2024 biokemijska
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji