Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lamise38
    24. Rujan 2025. 08:53

Tinchy300

mamacita

lamise38

M_rosie odlično da su protoci dobri. To se gleda u pupčanoj vrpci,mjeri se taj protok jer kroz nju ide krv koja bebi daje kisik i hranu,to je bitno da je uredno s obzirom da su mjere manje da isključe jel tu neki problem.
    Vjerujem da ti je u bolnici dosadno,ali trenutno je to najbolja opcija dok se sva obrada napravi,nadam se da ćeš imati dobre cimerice pa da ti vrijeme brže ide.
    Mamacita super za dobar ogtt,što se tiče nalaza urina mislim da bi trebala urinokulturu napraviti jer ovaj običan urin ne pokaže uvijek dobro. Jel imaš ti kakve simptome upale,peckanje,nelagoda tokom mokrenja,bilo šta?

Nemam nikakve simptome..Bude me sigurno slao na urinokulturu..Vidjet cemo šta kaze na kontroli, bitno mi je da nemam nikakve simptome, osjecam se odlicno i da je ostatak nalaza super..Ovako ne mora znaciti da je nesto.

Meni su nasli u urinu bakterije, leukocite, eritrocite, cilindre. Znaci nema sta nisu nasli. Radila urinokulturu i to je ok. Kak sam bila u panici i kontaktirala ginica i doktoricu opce prakse, doktorica me poslala na citologiju urina (3dana ides u bolnicu piskiti pa da vide sta ima u urinu). Iako oboje vjeruju da je sve ok. Ovi cilindri su povezani sa bubrezima pa me to brine.

Bome za ove cilindre nisam nikad čula,neka si ti to išla provjeriti. Nadam se da ce biti dobar nalaz. Javi

• dea3
    24. Rujan 2025. 09:08

Lamise38
    Dobro sam, hvala na pitanju i to bi rekla fizicki...psihicki kako kad...baš oni tipicne promjene...
    Prije koji dan mi se cinilo da mi je poceo ispadati sluzni cep polako...sad se dva tri dana smirilo tako da ne znam jel to uopce bilo to. 
    Bližim se 30 sto je meni bio veliki cilj...nadam se da cu do iduce kontrole izdrzati.
    Imam 1.10. vađenja krvi i 2.10. preglede. Nadam se  da cu se konacno s doktorima dogovoriti oko onih inekcija za sazrijevanje pluca...jer evo ja mislim da necu jos dugo izdrzati ...
    34 tt max...i to je upitno...
    Zasto?! Ne pitajte, ne znam, ali tako osjecam... 
    Prosli put smo razgovarali o carskom, ako ce beba ostati na zadak i jednostavno sam ovo propustila...jer mi je i taj carski baš stres, buduci da se porađam bez pardona prirodno...
    A njima isto nekad ako ne sugeriras zaborave ... 

Drago mi je za ostale dobre preglede.

31+5 tt rođena beba 💙 J 💙

Timi95
    24. Rujan 2025. 09:20

Meni je iscjedak kao smrklji.  Ne mogu se vise stresirati 😮‍💨 u petak sam bila na pregledu i bili je sve u redu.. jedino sto mi je trbuh jako tezak, beba se puno mice.. nocas sam osjetila dio tijela, ruku ili nogu.. ne mogu se sagnuti za izvadit suđe iz perilice.. sinoc mi se trbuh stvrdnjavao par puta dok sam sjedila.. pijem mg, lezim tokom dana, napravim nesto pa legnem i tako u krug. Jedino sam malo vise prosetala ujutro.. i to je to.. inace sam sjedila, nista posebno.. 

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

• lamise38
    24. Rujan 2025. 10:33

Dea3 sasvim je normalno to psihički,nije to lako i velika je to žrtva. Ja se od srca nadam da ćeš izdržati i duže od 34tt ali kako god da bude na kraju je najbitnije da bebica stigne živa i da bude sve ok. Carski,znam da si ga spomenula,ja iskustva nemam,bojim ga se kao vraga,baš mi je to oduvijek strah,nadam se da se tvoja beba okrenula na glavu a ako i nije da bude,zaslužila si pored ovako teških trudnoća te exspresne porode😇🙏
    Timi95 i ja imam bh kontrakcije,pogotovo kad imam jako aktivan dan(a to je u zadnje vrijeme često)legnem i odmorim pa bude ok,čekam pregled u ponedjeljak ali nekako vjerujem da je sve ok. Prošlu trudnocu sam stalno bila u nekom strahu i grču a uvijek sve bilo ok na kraju i prenijela,tako da se pokušavam sad opustiti max i slušam tijelo,iako eto nekad pored toliko djece i obveza se i preforsiram

Timi95
    24. Rujan 2025. 10:41

lamise38

Dea3 sasvim je normalno to psihički,nije to lako i velika je to žrtva. Ja se od srca nadam da ćeš izdržati i duže od 34tt ali kako god da bude na kraju je najbitnije da bebica stigne živa i da bude sve ok. Carski,znam da si ga spomenula,ja iskustva nemam,bojim ga se kao vraga,baš mi je to oduvijek strah,nadam se da se tvoja beba okrenula na glavu a ako i nije da bude,zaslužila si pored ovako teških trudnoća te exspresne porode😇🙏
    Timi95 i ja imam bh kontrakcije,pogotovo kad imam jako aktivan dan(a to je u zadnje vrijeme često)legnem i odmorim pa bude ok,čekam pregled u ponedjeljak ali nekako vjerujem da je sve ok. Prošlu trudnocu sam stalno bila u nekom strahu i grču a uvijek sve bilo ok na kraju i prenijela,tako da se pokušavam sad opustiti max i slušam tijelo,iako eto nekad pored toliko djece i obveza se i preforsiram

Ma uvijek je neki strah. Pogotovo dok ne uđemo u sigurnije tjedne.. ovako mi je bas stres, koliko god sam smirena.. ja sad odmaram pa nesto napravim dok nema djece.. ali opet i kad su oni doma pokusavam lezati.. dok ih ne krenem posluzivati 😅

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

Blondy
    24. Rujan 2025. 13:17

M_rosie, kako je kod tebe?

Timi95
    24. Rujan 2025. 13:22

Jos malo stresa. Gusti, ljepljivi iscjedak mi je sad izasao tokom brisanja, malo je zelenkast.. to se sjecam da sam imala tek na kraju trudnoce. Vise ne znam dal je to okej, nije je.. 

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

• dea3
    24. Rujan 2025. 14:24

Timi95

Jos malo stresa. Gusti, ljepljivi iscjedakmi je sad izasao tokom brisanja, malo je zelenkast.. to se sjecam da sam imala tek na kraju trudnoce. Vise ne znam dal je to okej, nije je..

Ja sam baš isto prije neki dan mislila da mi je poceo ispadati sluzni cep (a on u pravilu navjescuje skori kraj) ...samo je bilo sve ful bijelo...onda je malo stalo tako da možda ipak nije 🙈🫣🙄 

Opusti se, pod nadzorom si, a to je najbitnije...

Ako bi se još šta desavalo probaj ih jedino pitati za injekcije za pluca...to sad ja moram poceti pritiskati na iducoj kontroli...

Neki ih daju bez brige, kao ne mogu odmoci, a neki baš i ne...kao vele da nisu ni one bez indikacija..i sad tko bi znao...

• dea3
    24. Rujan 2025. 14:26

dea3

Timi95

Jos malo stresa. Gusti, ljepljivi iscjedakmi je sad izasao tokom brisanja, malo je zelenkast.. to se sjecam da sam imala tek na kraju trudnoce. Vise ne znam dal je to okej, nije je..

Ja sam baš isto prije neki dan mislila da mi je poceo ispadati sluzni cep (a on u pravilu navjescuje skori kraj) …samo je bilo sve ful bijelo…onda je malo stalo tako da možda ipak nije 🙈🫣🙄

Opusti se, pod nadzorom si, a to je najbitnije…

Ako bi se još šta desavalo probaj ih jedino pitati za injekcije za pluca…to sad ja moram poceti pritiskati na iducoj kontroli…

Neki ih daju bez brige, kao ne mogu odmoci, a neki baš i ne…kao vele da nisu ni one bez indikacija..i sad tko bi znao…

Jao sad vidim da sam pomijesala tebe TIMI i M_rosie... 🫣 
    Sve sam mislila da odgovaram njoj...ona je u bolnici...

Timi95
    24. Rujan 2025. 14:31

dea3

Timi95

Ja sam baš isto prije neki dan mislila da mi je poceo ispadati sluzni cep (a on u pravilu navjescuje skori kraj) …samo je bilo sve ful bijelo…onda je malo stalo tako da možda ipak nije 🙈🫣🙄

Opusti se, pod nadzorom si, a to je najbitnije…

Ako bi se još šta desavalo probaj ih jedino pitati za injekcije za pluca…to sad ja moram poceti pritiskati na iducoj kontroli…

Neki ih daju bez brige, kao ne mogu odmoci, a neki baš i ne…kao vele da nisu ni one bez indikacija..i sad tko bi znao…

Kod mene je bas komadic kao zeletina, 3cm sigurno.. to se sjecam da mi je bilo tek na kraju, tj mozda i mjesec i pol prije poroda.
    Za sad vise nema nicega, bijeli je, normalan, nije obilan.. a opet si mislim, ova mala je nemirna i mozda pritisce dole pa je od toga.
    Poslala sam ginekologu mail.. vidjet cemo sta ce reci.. iskreno, ne da mi se ici stalno na preglede, bas mi je tlaka..  😵‍💫 
    Pitaj ih da.. kod tebe je drugacija situacija.. cudi me kako nisi pod kontrolom u bolnici.

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI