Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • m_rosie
    23. Rujan 2025. 14:41

Hvala vam svima ❤️❤️❤️

34+1 tt - 24.10.2025.
    💜 Nika 💜

• mamacita
    23. Rujan 2025. 14:55

Danas sam bila na ogtt i bas sam se iznenadila jer mi u nijednom trenu nije bilo lose i cak sam lijepo to podnesla..Proletilo mi je to sve, al sam bila jako jako gladna poslije🤣
    I sad su mi stigli nalazi odlicno je sve..
    Samo mi pise da u mokraci imam dosta leukocita i nesto bakterija..sad ne znam šta bi to trebalo znacit, da imam neku upalu, bakteriju ili?

• lamise38
    23. Rujan 2025. 15:10

M_rosie odlično da su protoci dobri. To se gleda u pupčanoj vrpci,mjeri se taj protok jer kroz nju ide krv koja bebi daje kisik i hranu,to je bitno da je uredno s obzirom da su mjere manje da isključe jel tu neki problem.
    Vjerujem da ti je u bolnici dosadno,ali trenutno je to najbolja opcija dok se sva obrada napravi,nadam se da ćeš imati dobre cimerice pa da ti vrijeme brže ide.
    Mamacita super za dobar ogtt,što se tiče nalaza urina mislim da bi trebala urinokulturu napraviti jer ovaj običan urin ne pokaže uvijek dobro. Jel imaš ti kakve simptome upale,peckanje,nelagoda tokom mokrenja,bilo šta? 

Blondy
    23. Rujan 2025. 15:10

mamacita

Danas sam bila na ogtt i bas sam se iznenadila jer mi u nijednom trenu nije bilo lose i cak sam lijepo to podnesla..Proletilo mi je to sve, al sam bila jako jako gladna poslije🤣
    I sad su mi stigli nalazi odlicno je sve..
    Samo mi pise da u mokraci imam dosta leukocita i nesto bakterija..sad ne znam šta bi to trebalo znacit, da imam neku upalu, bakteriju ili?

Moze biti, napravit ces urinokulturu pa ce se vidjeti. Meni zna biti i urin los a UK dobra. Najcesce kad dajem urin u ustanovi pa se ne operem i drsdim kako treba i dođe do kontaminacije. Iako kad mi je bila kontaminacija u pitanju leukocita nije bilo, samo bakterija s okolne kože.. uglavnom, poslat će te napraviti UK.

• Hanna92
    23. Rujan 2025. 15:36

Ovako ukratko ne znam kad je ovaj mj bila O, ciklusi od 28 do 32 dana....
    Danas 3 dana prije sam napravila test i eo ja vidim,al nitko drugi ne vidi.
    Jel vidite vi šta? 
    🙏
    https://ibb.co/NdfrqXFr

https://ibb.co/60tcWyXS

peppa0
    23. Rujan 2025. 15:40

M_rosie bas mi je zao sto ti se zakompliciralo sad zadnje tromjesecje, ali bitno da ste reagirali na vrijeme, sve ce biti u redu :)
    Mamacita super za dobar ogtt, i mene ceka prije iduceg pregleda, nije mi toliko problem popiti nego sjediti tamo 2h, ali mora se i to odraditi. Ovo za urin ne znam, ja uvijek nosim od doma i napravim sve isto kao i za urinokulturu jer mi je logicno da bakterija uvijek ima i ne znam zasto onda taj urin tako prikupljaju u bolnickom wcu ako znaju da nece biti dobar uzorak.

Timi95
    23. Rujan 2025. 15:51

Ja sam imala bakterija i leukocita, UK mi je uredna.. ali sam ipak dobila antibiotik.. 

Meni je tako tezak trbuh. Pogotovo ako zalegnem na jednu stranu.. moram ga drzat da se okrenem 😆 bit ce sa beba raste i to dobro osjetim.. prije je opet stucala 😅 jedno 3min.. 

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

• taratara25
    23. Rujan 2025. 15:57

M_Rosie drzi i se i samo misli pozitivno, bit ce sve ok, bitno je da si u bolnici. Sjeti se, trudnoca se ne zove bezveze drugo stanje, i moguce su svakave pojave. Bitno je da se na vrijeme intervenira.

Netko je pitao za magnezij, ja sam se malo savjetovala u ljakarni, i na preporuku sam uzela Dietpharmov Magnezij citrat 375, to je ona varijanta direkt iz vrećice, a ovaj citrat se navodno najbolje apsorbira, tako mi je teta nesto objasnjavala.

• lamise38
    23. Rujan 2025. 17:23

Hanna92 teško je ovako preko slike reći,na prvoj kao da se lagano nazire ali na drugoj uvećanoj ne vidim,svakako ponovi test ukoliko mjesečnica ne stigne na očekivani dan. Sretno!
    Timi95 moram priznat da je i meni sve teže,baš osjećam težinu trbuha🤪
    Taratara25 da citrat,glicinat i malat se najbolje apsorbiraju,ovaj direkt je full zgodan ali evo meni to jako utječe na probavu jer nemam problema s njom pa provedem dan na wc-u

• mamacita
    23. Rujan 2025. 19:20

lamise38

M_rosie odlično da su protoci dobri. To se gleda u pupčanoj vrpci,mjeri se taj protok jer kroz nju ide krv koja bebi daje kisik i hranu,to je bitno da je uredno s obzirom da su mjere manje da isključe jel tu neki problem.
    Vjerujem da ti je u bolnici dosadno,ali trenutno je to najbolja opcija dok se sva obrada napravi,nadam se da ćeš imati dobre cimerice pa da ti vrijeme brže ide.
    Mamacita super za dobar ogtt,što se tiče nalaza urina mislim da bi trebala urinokulturu napraviti jer ovaj običan urin ne pokaže uvijek dobro. Jel imaš ti kakve simptome upale,peckanje,nelagoda tokom mokrenja,bilo šta?

Nemam nikakve simptome..Bude me sigurno slao na urinokulturu..Vidjet cemo šta kaze na kontroli, bitno mi je da nemam nikakve simptome, osjecam se odlicno i da je ostatak nalaza super..Ovako ne mora znaciti da je nesto.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI