Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lamise38
    24. Rujan 2025. 14:50

Timi95

Jos malo stresa. Gusti, ljepljivi iscjedakmi je sad izasao tokom brisanja, malo je zelenkast.. to se sjecam da sam imala tek na kraju trudnoce. Vise ne znam dal je to okej, nije je..

Da nisu gljivice? Pila si antibiotik nedavno nebi ništa čudno bilo?! Nekako je rano za sluzni čep a i nebih rekla da je s obzirom da je zelenkasto

Timi95
    24. Rujan 2025. 14:52

lamise38

Timi95

Jos malo stresa. Gusti, ljepljivi iscjedakmi je sad izasao tokom brisanja, malo je zelenkast.. to se sjecam da sam imala tek na kraju trudnoce. Vise ne znam dal je to okej, nije je..

Da nisu gljivice? Pila si antibiotik nedavno nebi ništa čudno bilo?! Nekako je rano za sluzni čep a i nebih rekla da je s obzirom da je zelenkasto

Ne vjerujem. Korisila sam i vaginalete za infekciju, probiotik.. nema miris.. sad ga vise nema.. pratim dalje.. sta nisu gljivice kao mrvicasto? 

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

• dea3
    24. Rujan 2025. 14:53

Timi95

dea3

Timi95

Ja sam baš isto prije neki dan mislila da mi je poceo ispadati sluzni cep (a on u pravilu navjescuje skori kraj) …samo je bilo sve ful bijelo…onda je malo stalo tako da možda ipak nije 🙈🫣🙄

Opusti se, pod nadzorom si, a to je najbitnije…

Ako bi se još šta desavalo probaj ih jedino pitati za injekcije za pluca…to sad ja moram poceti pritiskati na iducoj kontroli…

Neki ih daju bez brige, kao ne mogu odmoci, a neki baš i ne…kao vele da nisu ni one bez indikacija..i sad tko bi znao…

Kod mene je bas komadic kao zeletina, 3cm sigurno.. to se sjecam da mi je bilo tek na kraju, tj mozda i mjesec i pol prije poroda.
    Za sad vise nema nicega, bijeli je, normalan, nije obilan.. a opet si mislim, ova mala je nemirna i mozda pritisce dole pa je od toga.
    Poslala sam ginekologu mail.. vidjet cemo sta ce reci.. iskreno, ne da mi se ici stalno na preglede, bas mi je tlaka.. 😵‍💫
    Pitaj ih da.. kod tebe je drugacija situacija.. cudi me kako nisi pod kontrolom u bolnici.

Ja sam isto zakljucila da se oko ovog necu javljati tim vise jer je stalo...i nije bilo krvi....
    Naravno, da se sad to nesto pojacavalo, da je islo uz bok nekim bolovima ili nesto..onda druga prica...

Kod mene su odradili sve što su mogli. Dosta sam pod jakom terapijom koja ocito djeluje jer su se bh smanjile na minimum. Kontrole svaka 2 tjedna...
    Tako da sam ja presretna što sam doma..ipak je lakše..
    Sreća imam super suport..muž i mama tako da stvarno i uz djecu ne moram nista raditi jer sve oni obave...a i moji su vec veci...skacu oko kreveta i tako se družimo...
    Tako da ja presretna da mogu doma ležati, a ne u bolnici...

Naravno, da mi je u bilo kojem trenutku rekao da moram...išla bi...

31+5 tt rođena beba 💙 J 💙

• Tinchy300
    24. Rujan 2025. 14:57

lamise38

Tinchy300

mamacita

lamise38

M_rosie odlično da su protoci dobri. To se gleda u pupčanoj vrpci,mjeri se taj protok jer kroz nju ide krv koja bebi daje kisik i hranu,to je bitno da je uredno s obzirom da su mjere manje da isključe jel tu neki problem.
    Vjerujem da ti je u bolnici dosadno,ali trenutno je to najbolja opcija dok se sva obrada napravi,nadam se da ćeš imati dobre cimerice pa da ti vrijeme brže ide.
    Mamacita super za dobar ogtt,što se tiče nalaza urina mislim da bi trebala urinokulturu napraviti jer ovaj običan urin ne pokaže uvijek dobro. Jel imaš ti kakve simptome upale,peckanje,nelagoda tokom mokrenja,bilo šta?

Nemam nikakve simptome..Bude me sigurno slao na urinokulturu..Vidjet cemo šta kaze na kontroli, bitno mi je da nemam nikakve simptome, osjecam se odlicno i da je ostatak nalaza super..Ovako ne mora znaciti da je nesto.

Meni su nasli u urinu bakterije, leukocite, eritrocite, cilindre. Znaci nema sta nisu nasli. Radila urinokulturu i to je ok. Kak sam bila u panici i kontaktirala ginica i doktoricu opce prakse, doktorica me poslala na citologiju urina (3dana ides u bolnicu piskiti pa da vide sta ima u urinu). Iako oboje vjeruju da je sve ok. Ovi cilindri su povezani sa bubrezima pa me to brine.

Bome za ove cilindre nisam nikad čula,neka si ti to išla provjeriti. Nadam se da ce biti dobar nalaz. Javi

Da nisam  niti ja. Javim svakako. Mene nervira sta se olako sve to shvaca. Kao trudna si pa je sve vise manje normalno. A meni je to bzvz. Kak to moze biti normalno. Budemo vidjeli kaj kazu nalazi citologije. Osjecam se kao budala jer kao dramim a ginic kaze sve je ok.

• Tinchy300
    24. Rujan 2025. 15:01

Zaboravila reci da sam u 4 tjedana dobila 6kg🤨. Uzas. Sad sam na +9. I to def osjetim. Ledja me bole. Sa prvim djetetom sa dobila ukupno 7 kg. Sad sam sva jadna oko toga. Nije da puno jedem, barem si tako mislim al eto ocito jedem🤣🙈

• paula210
    24. Rujan 2025. 15:31

Ja sam vas sad iscitala
    M_rosie nadam se ds je sve okej,super ds su te zadrzali ds obave detaljnije pretrage

Ostale cure nadam se da ce se i vama sve “poteskoce” smiriti,ja isto osjecam bh cesto ali i u prvoj sam pa i gin ksze ds nije nists strasno..

💙

• lamise38
    24. Rujan 2025. 16:00

Timi95

lamise38

Timi95

Ne vjerujem. Korisila sam i vaginalete za infekciju, probiotik.. nema miris.. sad ga vise nema.. pratim dalje.. sta nisu gljivice kao mrvicasto?

To mi je prvo palo na pamet. Valjda onda nisu,imala sam u jednoj trudnoći ali se ne sjećam više kako je izgledalo,znam da je svrbilo🤪

• Mila123
    24. Rujan 2025. 16:16

Pozdrav svima
    Ne javljam se bas cesto, ali redovno citam navecer pred spavanje.
    Naime, danas sam imala kontrolu bebica je teska 1541 gr, sve je uredno, protoci uredni, bez kontakcija… kosicu vec ima, znaci nece biti beba cela.
    Ali moji krvni nalazi bas i nisu zadovoljavajuci, nisu ni toliko losi ali.. hemoglobin i trombociti na donjoj granici, zeljezo 17. Doktorica mi je dala od 32 nedjelje do poroda da uzimam po jednu tabletu SiderAl Forte In. E sad mene zanima hoce li se ista desit ako ja to krenem odmah uzimat? 
    Svima zelim dobre preglede, sto lakse porode i bolje oporavke!!! ❤️❤️❤️❤️

Timi95
    24. Rujan 2025. 17:20

dea3

Timi95

dea3

Timi95

Ja sam baš isto prije neki dan mislila da mi je poceo ispadati sluzni cep (a on u pravilu navjescuje skori kraj) …samo je bilo sve ful bijelo…onda je malo stalo tako da možda ipak nije 🙈🫣🙄

Opusti se, pod nadzorom si, a to je najbitnije…

Ako bi se još šta desavalo probaj ih jedino pitati za injekcije za pluca…to sad ja moram poceti pritiskati na iducoj kontroli…

Neki ih daju bez brige, kao ne mogu odmoci, a neki baš i ne…kao vele da nisu ni one bez indikacija..i sad tko bi znao…

Kod mene je bas komadic kao zeletina, 3cm sigurno.. to se sjecam da mi je bilo tek na kraju, tj mozda i mjesec i pol prije poroda.
    Za sad vise nema nicega, bijeli je, normalan, nije obilan.. a opet si mislim, ova mala je nemirna i mozda pritisce dole pa je od toga.
    Poslala sam ginekologu mail.. vidjet cemo sta ce reci.. iskreno, ne da mi se ici stalno na preglede, bas mi je tlaka.. 😵‍💫
    Pitaj ih da.. kod tebe je drugacija situacija.. cudi me kako nisi pod kontrolom u bolnici.

Ja sam isto zakljucila da se oko ovog necu javljati tim vise jer je stalo…i nije bilo krvi….
    Naravno, da se sad to nesto pojacavalo, da je islo uz bok nekim bolovima ili nesto..onda druga prica…

Kod mene su odradili sve što su mogli. Dosta sam pod jakom terapijom koja ocito djeluje jer su se bh smanjile na minimum. Kontrole svaka 2 tjedna…
    Tako da sam ja presretna što sam doma..ipak je lakše..
    Sreća imam super suport..muž i mama tako da stvarno i uz djecu ne moram nista raditi jer sve oni obave…a i moji su vec veci…skacu oko kreveta i tako se družimo…
    Tako da ja presretna da mogu doma ležati, a ne u bolnici…

Naravno, da mi je u bilo kojem trenutku rekao da moram…išla bi…

Ja osjetim tupu bol na sredini trtice, pogotovo ako stojim duze od 10min .. i opet malo ispod trbuha ostriju.. kad lezim je bolje.. ugl dobila sam vaginalete i ako me bol ne prođe do sutra, rekao mi ne da dođem na pregled. 
    Ma i moji su veliki, idu u vrtic do 16h.. samo ja bas nemam pomoc, napravim osnovno.. 

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

• m_rosie
    24. Rujan 2025. 17:41

Hvala što pitate i brinete ❤️

Ja sam dobro, jutros su mi uzimali krvne uzorke za preeklampsiju i još KKS i ne znam što sve točno. Danas mi je tlak odličan, zadnji 120/74. Skupljam urin 24 sata i sutra idem u kardiologa i redovno kako sam i trebala u hematologa. Nadam se da tablete za tlak počinju djelovati i da sam do vikenda doma 🙈 Sad pod must spremiti stvari i za mene i za bebu za rodilište. Jedino sam nenaspavana 😂 stalno neka beba plače i u nekoj sobi na odjelu je žena cijelu noć imala kontrakcije pa je zapomagala, jaukala, kukala. Uglavnom veselo, neznam jesam li 2 sata spavala 😂 

Timi95 i sve ostale cure, pogotovo s nekim problemčićima, sretno 🤞🤞🤞 ❤️

34+1 tt - 24.10.2025.
    💜 Nika 💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI