Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • paula210
    09. Listopad 2025. 09:34

Cure citam vas,javila sam se tu i tamo,ali pratim,imali smo bas puno obaveza i sve krenem tipkat i onda nesto uleti i zaboravim zavrsiti post
    Drago mi je da su sve cure idalje u komadu,i da jos izdrzite do sto sigurnijih tjedana
    Nadam se da ste cure ostale dobro,ne znam vise sta se sve pricalo,drago mi je da se javila m_rosie drzi se cure su ti sve rekle slazem se snjima,sretno dalje i da sto duze izdrzis❤️
    Kod mene nema nista novo,sve po starom cekam pregled pa da vidim za taj carski sta i kako

💙

Timi95
    09. Listopad 2025. 12:22

Ipak sam na +8 🤣🤣 sad sam se vagala.. meni trbuh iskoci preko noci.  Sad je kao da imam loptu u njemu 😆 
    Mala se jucer cjepila, posto smo odgađali ono cjepivo sa 1 i pol god.. znaci, bole ju rukice, ima laganu temp i toliko je nervozna, samo cmizdri... ne izdrzim, bas me psihicki iscrpljuju 😮‍💨 

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️ 🥰

• jagoda20
    [UREĐENO] 09. Listopad 2025. 19:22

Bok cure, sutra mi je na redu cjepivo protiv hripavca. Zanima me, ukoliko se neka cijepila,  jeste li imali kakve nuspojave, ne znam trebam li se pripremiti za nešto 😃

Blu00
    09. Listopad 2025. 13:13

Ja sam se cijepila prošli tjedan. Nisam imala nikakvu posebnu reakciju, samo sam jedan dan bila malo umornija i mjesto uboda je bilo lagano nateceno, crveno i bolno. To mi je zapravo bilo najgore, jer se od boli nisam mogla okrenuti na lijevi bok dok spavam😒 Sve u svemu ta je bol trajala 2-3 dana. Stavljala sam hladne obloge i prošlo je.

29.3.2025. ➕️
    UZV: 7+0 imamo ❤️
    Veritas ✅️ Stiže nam dečko!👶🩵
    12/25 ⏳️

Blondy
    09. Listopad 2025. 13:28

Ja se planiram iza 30 tjedna ici cijepiti isto. Cijeoila sam se prije 2 godine i nisam imala nikakve nuspojave

Karen
    09. Listopad 2025. 19:22

I ja sam se cijepila jučer. Apsolutno nikakvih nuspojava. Očekivala sam da barem ruka boli, al stvarno je sve prošlo bez ikakve reakcije. 

• donna9
    09. Listopad 2025. 13:15

Cure, drago mi je da se sve još držite. Pročitam tu i tamo, ali ne stignem baš pisati jer većinu dana pazim bebu od 9 mjeseci koji puže na sve strane i pokušava hodati, a ja ga sprječavam da se ne ozlijedi. Uz to još i radim🫣 Ne znam na što će mi tek sličiti život kad dođe i druga beba😅
    Za porod mi je baš panika, prvi je bio brz i lagan, bez ikakvih intervencija, bila sam u bolovima jedva 20 minuta. Nismo se napatili ni ja ni beba, baš sam prezadovoljna kako je tada sve prošlo, ali sad ću za razliku od prvog puta roditi u Splitu gdje nemaju rajski plin kojeg su mi dali na prvom porodu i čula sam od prijateljica da im je skoro rutinski davati drip i raditi
    epiziotomiju bez najave tako da mi je baš muka pri pomisli na porod😭

💃ok 🤵oligoastheno/azoo
    05/24 - IVF/ICSI - Stigao dečko☺️
    05/25 ➕

Timi95
    09. Listopad 2025. 14:12

Ja si jos razmiljam da li da se cijepim za RSV 😵‍💫 

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️ 🥰

• jagoda20
    [UREĐENO] 09. Listopad 2025. 18:20

Timi 95, ja sam se odlučila za hripavac i gripu. Za hripavac mi je doktorica dala preporuku,  za gripu je rekla ne, ali ne želim riskirati.  
    Za RSV sam svašta pročitala pa sam odlučila da neću. 
    Valjda nas neće nista zahvatiti 🫣
    Smanjit cu druženja i kontakt od studenog pa na dalje.

Ja se inače super osjećam,  osim sto po cijele noci imam bolove u nogama i kukovima, to mi traje vec mjesecima.
    Takoder, moja bebica nije nešto velika kad čitam vaše težine. Sa 26+3 je bio 860 grama. Sada će valjda rasti brže😃

[OBRISANO] 09. Listopad 2025. 18:20

• dea3
    [UREĐENO] 09. Listopad 2025. 19:38

I ja sam obavila danas pregled.
    Šav nam je popustio malo, promijenili smo terapiju...
    Kod ovih tableta ce jedino biti da ce mi rušiti tlak pa mi je rekao da mogu očekivati vrtoglavice...

Izgleda da idemo prema kraju. Doktor se trudi dobiti još dva tjedna, ali kako bude. 
    Generalno sam za prst otvorena, ali kod mene to nista ne znaci jer kad odluci krenuti taj cas sam na osam 🙈

Išli smo u dm i ljekarnu, u cia sam našla još jednu spavacicu koja se kopca od gore do dolje...tako da navecer pakiramo torbu i cekamo...

Realno može biti sutra, a može još potrajati i koji tjedan...
    Živi bili pa vidjeli... 
    Beba je preko 2 kg... 

Paola  da danas stvarno nije bilo gužve...još da se doktor ujutro nije sa nekom doktoricom razgovarao pola sata 🙈 bili bi i prije...

Kontrola za tjedan dana...

[OBRISANO] 09. Listopad 2025. 18:23
    [OBRISANO] 09. Listopad 2025. 19:38

31+5 tt rođena beba 💙 J 💙

• lamise38
    [UREĐENO] 09. Listopad 2025. 21:47

Donna9 o znam kako ti je,moj je 100 na sat,još nije prohodao samostalno ali ide uz sve i samo dira sve što ne smije i sve je opasno. Ni nas wc ne idem u miru. Bome svaka čast da još i radiš. Nadam se da će ti i drugi porod ići tako brzo i da neće biti potrebe za dripom. 
    Paola_32 super za dobar pregled.
    Dea3 i sama si rekla da pri kraju popustiš tako da eto očito to ima svoje. Ja se ipak nadam da ćeš izgurati još koji tjedan jer realno za bebicu to puno znači. Nadam se da te je odlazak u mali shooping "podigao" jer vjerujem da nije ni malo lako za psihu samo doma ležati. U svakom slučaju da bude i sutra vjerujem da će beba biti dobro jer je već dosta velika. I dalje okrenuta beba na glavu?
    Riamaro odlično za savršen ogtt,Žao mi je zbog hemoglobina ali manje više svima je niže jer beba puno uzima. Bit će to ok uz dodatnu terapiju. Čuvaj se i nek brzo prođe viroza. Beba će biti ok,ne brini.
    Timi95 mene malo strah stat na vagu😁😁
    ..
    Ostale trudnice nadam se da ste dobro i da je sve ok. m_rosie šaljem zagrljaj i podršku,često pomislim na tebe🥰

dea3
    09. Listopad 2025. 16:47

Da...dobro je okrenuta od proslog tjedna...
    Nadam se da ce tako i ostati ... 

donna9
    [OBRISANO] 09. Listopad 2025. 21:47

💃ok 🤵oligoastheno/azoo
    05/24 - IVF/ICSI - Stigao dečko☺️
    05/25 ➕

• dea3
    [UREĐENO] 10. Listopad 2025. 10:33

M_rosie
    Ako se ne varam ti si danas punih 32tt. A bila si pisala da vam je to prvi cilj - pa evo vjerujem da ste još u kompletu i da je taj prvi cilj postignut. 🌹♥️
    Znam da iza 32 doktori još jako vole i spominju 34 tt... Pa i tebi i sebi želim da ih postignemo...
    Kako stvari stoje mi smo najizgledniji kandidati da zadržimo prva mjesta i na ljestvici poroda...ali nikad se ne zna... 🫣 Ja sam u prošloj ekipi na forumu proljetne bebe 2022 od sredine izletila drito na prvo mjesto 🫣 

m_rosie
    10. Listopad 2025. 10:33

Dea3 u pravu si, danas sam 32+1. Sad je cilj doći do 34 tjedna. Jedino što je moja mrvica baš mala, u utorak kao 1179 grama. Ali to može biti 1100, a može biti 1250, kao i manje i više - tako kažu. Ja se molim za bar 35, 36 tjedana i minimalno + 1kg na porodu 🙏 Želim ti istu sreću kao i meni ❤️

34+1 tt - 24.10.2025.

• lamise38
    09. Listopad 2025. 20:55

Na web shopu Ljekarna vaše zdravlje do 12.10. vrijedi kod za popust MKM25 za 25%popusta na sve.
    Dea3 vidim da si pitala za željezo,još prije sam kod cura na jesenskim pročitala da su neke uzimale  od Solgara gentle Iron.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI