Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tinchy300
    23. Rujan 2025. 21:19

mamacita

lamise38

M_rosie odlično da su protoci dobri. To se gleda u pupčanoj vrpci,mjeri se taj protok jer kroz nju ide krv koja bebi daje kisik i hranu,to je bitno da je uredno s obzirom da su mjere manje da isključe jel tu neki problem.
    Vjerujem da ti je u bolnici dosadno,ali trenutno je to najbolja opcija dok se sva obrada napravi,nadam se da ćeš imati dobre cimerice pa da ti vrijeme brže ide.
    Mamacita super za dobar ogtt,što se tiče nalaza urina mislim da bi trebala urinokulturu napraviti jer ovaj običan urin ne pokaže uvijek dobro. Jel imaš ti kakve simptome upale,peckanje,nelagoda tokom mokrenja,bilo šta?

Nemam nikakve simptome..Bude me sigurno slao na urinokulturu..Vidjet cemo šta kaze na kontroli, bitno mi je da nemam nikakve simptome, osjecam se odlicno i da je ostatak nalaza super..Ovako ne mora znaciti da je nesto.

Meni su nasli u urinu bakterije, leukocite, eritrocite, cilindre. Znaci nema sta nisu nasli. Radila urinokulturu i to je ok. Kak sam bila u panici i kontaktirala ginica i doktoricu opce prakse, doktorica me poslala na citologiju urina (3dana ides u bolnicu piskiti pa da vide sta ima u urinu). Iako oboje vjeruju da je sve ok. Ovi cilindri su povezani sa bubrezima pa me to brine.

• Tinchy300
    23. Rujan 2025. 21:20

M rosie super da su te ostavili. To je stvarno najbolje kaj su mogli. Bitno da su protoci dobro.
    I kao sto cure kazu bolje je ne surfati. Odmaraj i javljaj se🥰

• Hanna92
    23. Rujan 2025. 21:21

@lamise38 hvala puno na odgovoru.
    Da, i ja na prvoj kao vidim nadzire se, druga slika pak je svoja priča! 
    Pokušat ću opet kroz 2-3 dana....
    🥰 sretno Vam! 

bubica_0706
    23. Rujan 2025. 22:01

mamacita

Danas sam bila na ogtt i bas sam se iznenadila jer mi u nijednom trenu nije bilo lose i cak sam lijepo to podnesla..Proletilo mi je to sve, al sam bila jako jako gladna poslije🤣
    I sad su mi stigli nalazi odlicno je sve..
    Samo mi pise da u mokraci imam dosta leukocita i nesto bakterija..sad ne znam šta bi to trebalo znacit, da imam neku upalu, bakteriju ili?

Draga mamacita, kao da sam ja pisala post. Takoder sam danas radila ogtt i sve sam dobro podnijela - nalaz je isto dobar, kao i KKS i TSH. Ali u mokraci mi isto pise dosta bakterija i imam nesto leukocita. Poslala sam nalaze doktorici i sestra me samo nazvala da mi kaze da je doktorica pogledala i da su nalazi u redu. Pitala sam za tu mokracu trebam li raditi urinokulturu i ona kaze da doktorica nije nista spominjala osim da su svi nalazi u redu. Sad se pitam trebam li ipak napraviti urinokulturu 🤷🏻‍♀️

10/2021 ❤️
    01/2026 ❤️⏳

Petra_560
    23. Rujan 2025. 22:27

Ja sam bila na pregledu sa 27 tt bebica je imala 1430grama
    Rekao je da je veca za 2 i nesto tjedna
    Da li se moram brinuti za to?🧐
    Termin je 3.12

23 🧍🏼‍♀️30🧍🏻

• mamacita
    23. Rujan 2025. 22:29

bubica_0706

mamacita

Danas sam bila na ogtt i bas sam se iznenadila jer mi u nijednom trenu nije bilo lose i cak sam lijepo to podnesla..Proletilo mi je to sve, al sam bila jako jako gladna poslije🤣
    I sad su mi stigli nalazi odlicno je sve..
    Samo mi pise da u mokraci imam dosta leukocita i nesto bakterija..sad ne znam šta bi to trebalo znacit, da imam neku upalu, bakteriju ili?

Draga mamacita, kao da sam ja pisala post. Takoder sam danas radila ogtt i sve sam dobro podnijela - nalaz je isto dobar, kao i KKS i TSH. Ali u mokraci mi isto pise dosta bakterija i imam nesto leukocita. Poslala sam nalaze doktorici i sestra me samo nazvala da mi kaze da je doktorica pogledala i da su nalazi u redu. Pitala sam za tu mokracu trebam li raditi urinokulturu i ona kaze da doktorica nije nista spominjala osim da su svi nalazi u redu. Sad se pitam trebam li ipak napraviti urinokulturu 🤷🏻‍♀️

Odlicno, bas mi je drago da je i tebi sve dobro proslo i da su nalazi u redu..☺️
    Ja ću sada vidjeti 30.09. Na kontroli..
    Cak bi mi bilo i drago da napravim urinokulturu da znam da li je sve okej..Lakse bi mi bilo pogotovo jer imam zuckasti iscjedak pa tko zna mozda je neka bakterija u pitanju, iako se nadam da nije..

Blondy
    24. Rujan 2025. 07:50

Jutro cure, ja obavila pregled vec. Sve je uredno, beba odgovara po mjerama. Kontrola za 3 tjedna 🙂

peppa0
    24. Rujan 2025. 07:54

Blondy

Jutro cure, ja obavila pregled vec. Sve je uredno, beba odgovara po mjerama. Kontrola za 3 tjedna 🙂

Bravo za dobar pregled. Inace te narucuje tako cesto? Meni stavljaju svakih 5tj, bas mi je dugo, a opet, nemaju sta previse gledati ako je sve ok i ide svojim tokom.

Blondy
    24. Rujan 2025. 08:29

peppa0

Blondy

Bravo za dobar pregled. Inace te narucuje tako cesto? Meni stavljaju svakih 5tj, bas mi je dugo, a opet, nemaju sta previse gledati ako je sve ok i ide svojim tokom.

Ne, do sad je bilo 4 ili 5 tjedana. Imam povisen tlak kad dodjem doktoru pa je sad stavio na 3 tjedna. Napravi svaki put cervikometriju i uzv, vaginalni pregled ne radi svaki puta.

• lamise38
    24. Rujan 2025. 08:51

Dobro vam ovo pravo jesensko jutro!
    Evo kako se razlikuju ti doktori,ne znam šta bih rekla,Bubica_0706 imaš li ikakvih simptoma infekcije? Mislim da se oni vode nekad time,jer taj običan urin rijetko kad bude skroz sterilan. Općenito nije loše uzet d-manozu preventivno tako s vremena na vrijeme. Lelaaaa neke bebice su jednostavno vece ili manje za tjedan dva,ukoliko sve drugo štima nebi trebalo biti problema,jesi radila ogtt?Blondy super za dobar pregled.
    M_rosie nadam se da si dobro🤗
    Dea3 jel kod tebe sve ok?
    Ja mislim da se moja beba okrenula,nebih rekla da je više poprijeko,tako mi se čini po udarcima.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI