Cestitam novim trudnicama!!
Ja takoder imam uzasne mucnine i povracanje…Jedino sto mogu pojest je pecivo iz pekare..Od svega mi se povraca, a voda mi se uzasno gadi…Jucer sam se i na poslu ispovracala, mislim da otvaram bolovanje jer nemam snage..
Tinchy nisam popratila, koliko si ti trudna ? ja nemam još nikakvih mučnina .. rehidromiks ti je super kupiti da ne dehidriras..
dns je 9+1
Ja sam na cyclogestu. Ne znam da li pojačane mučnine mogu biti i od tih vaginaleta.
Cestitam novim trudnicama!!
Ja takoder imam uzasne mucnine i povracanje…Jedino sto mogu pojest je pecivo iz pekare..Od svega mi se povraca, a voda mi se uzasno gadi…Jucer sam se i na poslu ispovracala, mislim da otvaram bolovanje jer nemam snage..
Vjerujem da ti je grozno. Ako možeš otvori bolovanje i odmaraj doma. Ja samo da izdržim 5 mj i od 6mj sam doma. Ne vidim smisao da radim obzirom da mi je full teško.
Tinchy a kad su ti se počele pojavljivat .. je je i ja sam na cyclogestu 2x dnevno. Ovako malo pitam informativno da znam šta me može cekat 😅
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔
Ajme ja sam povraćala 1.5. i onda u nedjelju 4.5. cijeli dan, bilo je grozno, nisam se mogla ustati. Sad mi dođe val mučnine tu i tamo, jučer sam napokon dobila apetit pa sam izmiksala svega u sebe 😅. Inače kad mi je mučno mogu jesti samo i jedino sladoled 🤭. Ja ću od ponedjeljka na godišnji pa 1.6. na komplikacije, radim u vrticu i trenutno nam svakakve zaraze haraju pa da ne bi bilo nešto.
Inače, je li netko ima provjerenu informaciju je li se stvarno od 1.6. povećava limit za komplikacije na 995€?
2023. M ❤️
12/25 ❤️⏳
Nove trudnice dobrodosle i sretno!
Tinchy takoder sam na cyclogestu. Imala sam par tjedana jake mucnine, ali bez povracanja i sad mi je bolje (iako se i dalje znaju pojaviti mucnine, pogotovo navecer). Tako da ne znam kolko cyclogest utjece na mucnine s obzirom da se smanjuju. Moguce da se i tijelo navikne.
Xoxo23 meni su simptomi krenuli s 5+6 (prije toga su me jedino sise bolile). Prije tog sam bila zbedirana jer ih nema, a nakon tog sam si mislila kak sam bila bedasta i kak sam trebala bolje iskoristit taj period Ali sve je to dosta individualno, imam poznanicu koja je usla u 2.tromjesjecje i koja nije imala skoro nikakve simptome u 1., a sve je ok s bebicom.
👩 90., PCOS, AMH- 43,5 pmol/L
🧑 87.god., OAT
Repromed
10/24 ICSI 15🥚, blagi hiper, freeze all, 5❄️
03/25 FET 6+5 ❤️, Panorama ✅ 🩵
Hamala hvala na info 😬 e nemam ni ja ništa trenutno, malo sam
vise ovako pospana i to je to al očito ima vremena da se nešto pojavi ako će se pojavit 😅
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔
Tinchy a kad su ti se počele pojavljivat .. je je i ja sam na cyclogestu 2x dnevno. Ovako malo pitam informativno da znam šta me može cekat 😅
Mislim da sam prvi put povraćala sa kojih 7 il 8 tjedana. Mučno mi je bilo jako brzo, možda od 6 il 7 tjedna. Prije toga su me cice boljele (mislim i dalje me bole).
Ajme ja sam povraćala 1.5. i onda u nedjelju 4.5. cijeli dan, bilo je grozno, nisam se mogla ustati. Sad mi dođe val mučnine tu i tamo, jučer sam napokon dobila apetit pa sam izmiksala svega u sebe 😅. Inače kad mi je mučno mogu jesti samo i jedino sladoled 🤭. Ja ću od ponedjeljka na godišnji pa 1.6. na komplikacije, radim u vrticu i trenutno nam svakakve zaraze haraju pa da ne bi bilo nešto.
Inače, je li netko ima provjerenu informaciju je li se stvarno od 1.6. povećava limit za komplikacije na 995€?
Ja sam ti slala mail na HZZO da pitam za naknadu jer sam na vijestima vidjela da će se povećati i rekli su da su i oni to čuli ali nemaju još ništa službeno.
Čestitam svima koji su se pridružili, nadam se da se pratimo zajedno
Ja sam baš jučer bila na prvom pregledu privatno, ali bez uzv jer je još prerano, samo konzultacije zbog antifosfolipidnog sindroma koji je nažalost potvrđen, tako da sad čekam 14. 5. kad će raditi uzv (iako će tad biti 5+5 pa su rekli da se ne nadam da će se i srce čuti), već da vide gestacijsku vrećicu i je li sve dosad u redu i onda krećem odmah isti dan s heparinom tako da me čeka svakodnevno bockanje, a baš sam hipohondar i bojim se igle. To će mi doktor privatno prepisati jer dok se okupi komisija koja to odobrava preko hzzo-a, prošlo bi previše vremena. Evo informacija ako će nekome dobro doći, znači ginekolog može propisati terapiju na uputnicu.
Kad ste već spomenule šećernu depilaciju, ja već idem nekoliko godina i nije mi uopće palo na pamet smije li se i drago mi je čuti da može, ali ima li tu neka trudnica koja je imala bilo kakvu vrstu trombofilije da potvrdi ako se to može i kad si na heparinu?
🙋🏻♀️ 35, antifosfolipidni sindrom
08/2024 spontani 5+6 💔
28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏
14. 5. 2025. prvi UZV, 5+5, imamo ❤️ 🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji