Larchi29, nadam se pozitivnom ishodu🤞ima jos vremena, ne treba žuriti s bilo kakvim odlukama.. vjerovat cemo u malu mrvicu..💜
Ja jucer isla na kontrolu, vanrednu opet- jer evo imam roskasti iscjedak vec peti dan, na kraju je bilo to da je hematon skroz nestao..po veličini je beba 10 tjedana.
Simptoma nikakvih, malo grudi, uvečer kad se namjestam spavati..haha ja sam trudnica bez ikakvih simptoma.
Nove cure, sve najbolje vam zelim
2023-missed 6+5
2024-IVF, neuspješno
03/2025 +
Hvala Jagoda, Makarena, Lala i svima na dobrodošlici
Timi95, ja sam po M danas 4+3, tu smo negdje, a koliko vidim imamo iste simptome, samo mene uz to još i neka mučnina hvata, malo mi je čudno da je tako rano krenulo. Gladna sam, a onda od same pomisli na hranu, bude mi baš odbojno i na kraju pojedem neki suhi kreker ili pecivo pa se malo smiri. Je li se nekome to javilo u tako ranoj fazi? Nadam se da je to pozitivno jer kad sam imala rani spontani, osim umora i malo uvećanih sisa, nisam imala skoro nikakve simptome.
🙋🏻♀️ 35, antifosfolipidni sindrom
08/2024 spontani 5+6 💔
28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏
14. 5. 2025. prvi UZV, 5+5, imamo ❤️ 🤗
Timi95, ja sam po M danas 4+3, tu smo negdje, a koliko vidim imamo iste simptome, samo mene uz to još i neka mučnina hvata, malo mi je čudno da je tako rano krenulo. Gladna sam, a onda od same pomisli na hranu, bude mi baš odbojno i na kraju pojedem neki suhi kreker ili pecivo pa se malo smiri. Je li se nekome to javilo u tako ranoj fazi? Nadam se da je to pozitivno jer kad sam imala rani spontani, osim umora i malo uvećanih sisa, nisam imala skoro nikakve simptomm
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Timi95, ja sam po M danas 4+3, tu smo negdje, a koliko vidim imamo iste simptome, samo mene uz to još i neka mučnina hvata, malo mi je čudno da je tako rano krenulo. Gladna sam, a onda od same pomisli na hranu, bude mi baš odbojno i na kraju pojedem neki suhi kreker ili pecivo pa se malo smiri. Je li se nekome to javilo u tako ranoj fazi? Nadam se da je to pozitivno jer kad sam imala rani spontani, osim umora i malo uvećanih sisa, nisam imala skoro nikakve simptomm
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Timi95, ja sam po M danas 4+3, tu smo negdje, a koliko vidim imamo iste simptome, samo mene uz to još i neka mučnina hvata, malo mi je čudno da je tako rano krenulo. Gladna sam, a onda od same pomisli na hranu, bude mi baš odbojno i na kraju pojedem neki suhi kreker ili pecivo pa se malo smiri. Je li se nekome to javilo u tako ranoj fazi? Nadam se da je to pozitivno jer kad sam imala rani spontani, osim umora i malo uvećanih sisa, nisam imala skoro nikakve simptome.
Malo sam smotana pa sam slucajno poslala prazan komentar 😵💫
Ugl, meni ti je u drugoj trudnoci bilo odmah lose.. cim sam saznala.. bila sam umorna, puna pristica po bradi, imala sam smeđi iscjedak, bolove u maternici i bas mucnina.. i nakon 6.tt migrene svaka 4 dana, proljeb, nisam se mogla dici iz kreveta.. ali to vjerovatno jer sam dojila prvo dijete koje je imalo 15mj.. sad mi je kao i u prvoj T.. uopce nisam umorna (ne mogu niti spavati, vec je pocelo 🙄).. cak sam sad napravila jos jedan test hahha pozitivan je, naravno.. nadam se da mi nece biti jako slabo, vec tu i tamo.. evo i npr nisam gladna i sinoc sam imala uzasnu zgaravicu kad sam legla..
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
I ja sam po M 4+3 😅
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Jutro cure,
drago mi je da rastemo i skupa brojimo dane.
Ja sam danas 6 tjedana. Pregled imam tek za 14 dana. Nemam nikakve simptome osim ponekad probadanja. Otici cu danas izvaditi betu hcg da se uvjerim da sam trudna :D
Još nismo nikome rekli, čekamo barem 10 tjedana.
Nove cure dobrodosle, zivnula je tema 🥳
Timi95 moje imaju 6 i 2, nismo im jos rekli, cekamo pregled.
Stariju znamo pitati sto misli o tome pa ne zeli jer je ona sad "odrasla", a mala jos ne kuzi, iako je u fazi igranja s bebama, ali isto tako je i u sebicnoj fazi. Bit ce nam veselo u svakom slucaju
Paola ja u prvoj nisam imala bas neke izrazene simptome, dok su mi u drugoj rano krenule mucnine, a sad jos nista. Nema pravila, sve je normalno :)
Kozmetika koristite li iste proizvode kao i do sad ili ste nesto mijenjale?
Ja sam uzela prirodniji sampon, prirodniji dezic i kremu za lice. Mogu reci da su mi ti proizvodi bas cudni 🫣 ali bar da taj pocetak prodje bez previse kemije
Nove cure dobrodosle, zivnula je tema 🥳
Timi95moje imaju 6 i 2, nismo im jos rekli, cekamo pregled.
Stariju znamo pitati sto misli o tome pa ne zeli jer je ona sad "odrasla", a mala jos ne kuzi, iako je u fazi igranja s bebama, ali isto tako je i u sebicnoj fazi. Bit ce nam veselo u svakom slucajuPaola ja u prvoj nisam imala bas neke izrazene simptome, dok su mi u drugoj rano krenule mucnine, a sad jos nista. Nema pravila, sve je normalno :)
Kozmetika koristite li iste proizvode kao i do sad ili ste nesto mijenjale?
Ja sam uzela prirodniji sampon, prirodniji dezic i kremu za lice. Mogu reci da su mi ti proizvodi bas cudni 🫣 ali bar da taj pocetak prodje bez previse kemije
Ja sam sve što koristim provukla kroz chatgpt, nadam se da je to dovoljna procjena i kontrola. Izbacila sam samo jedan gel za umivanje, ostalo piše da je sigurno za trudnice. Koristim korejsku kozmetiku. Išla sam na tretmane microneedlinga, prestajem s time.
Dezić dove bi mogla promijeniti svakako.
Krenula sam mazati trbuh sa bademovim uljem.
Ono što bi voljela uvesti je depilacija šećernom pastom kod kozmetičarke. Mislim da mi vrijedi otrpit pola sata pa sam mirna neko razdoblje.
Imate li iskustva s brazilskom depilacijom šećernom pastom u trudnoći?
Nove cure dobrodosle
Larchi29 drzim fige da sve bude ok i da iduci uzv vidis otkucaje!
peppao koji dezic koristis? Uzela sam neki od biobaze, ali imam osjecaj da meni to nista ne djeluje i da se lako usmrdim. Moguce da je i do hormona, ali mozda postoji i neki koji bolje djeluje.
Ja sam jucer imala uzv (10+2), sve je ok i vidjeli smo da se bebac mice. Uopce nismo ocekivali da se to vec sad moze vidjeti tako da je bilo bas jako lijepo iskustvo. Mozda uskoro dobijem osjecaj da sam stvarno trudna
👩 90., PCOS, AMH- 43,5 pmol/L
🧑 87.god., OAT
Repromed
10/24 ICSI 15🥚, blagi hiper, freeze all, 5❄️
03/25 FET 6+5 ❤️, Panorama ✅ 🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji