Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • paula210
    07. Svibanj 2025. 16:22

jagoda20

peppa0

Nove cure dobrodosle, zivnula je tema 🥳
    Timi95moje imaju 6 i 2, nismo im jos rekli, cekamo pregled.
    Stariju znamo pitati sto misli o tome pa ne zeli jer je ona sad "odrasla", a mala jos ne kuzi, iako je u fazi igranja s bebama, ali isto tako je i u sebicnoj fazi. Bit ce nam veselo u svakom slucajuPaola ja u prvoj nisam imala bas neke izrazene simptome, dok su mi u drugoj rano krenule mucnine, a sad jos nista. Nema pravila, sve je normalno :)
    Kozmetika koristite li iste proizvode kao i do sad ili ste nesto mijenjale?
    Ja sam uzela prirodniji sampon, prirodniji dezic i kremu za lice. Mogu reci da su mi ti proizvodi bas cudni 🫣 ali bar da taj pocetak prodje bez previse kemije

Ja sam sve što koristim provukla krozchatgpt, nadam se da je to dovoljna procjena i kontrola. Izbacila sam samo jedan gel za umivanje, ostalo piše da je sigurno za trudnice. Koristim korejsku kozmetiku. Išla sam na tretmane microneedlinga, prestajem s time.
    Dezić dove bi mogla promijeniti svakako.
    Krenula sam mazati trbuh sa bademovim uljem.

Ono što bi voljela uvesti je depilacija šećernom pastom kod kozmetičarke. Mislim da mi vrijedi otrpit pola sata pa sam mirna neko razdoblje.
    Imate li iskustva s brazilskom depilacijom šećernom pastom u trudnoći?

Evo ja sam ti kozmeticarka po struci i nadepilirala sam se trudnica i trudnica,sve su rekle da im je super,jedino pred kraj trudnoce zna kod vecine zena(u mom slucaju)biti malo bolnije jer je ipak dolje(brazilka)osjetljivije i prokrvljenije jer se priprema ipak sve to za porod,ali eto dolazile su mi od prvog do zadnjeg dana,kada vise nebi mogle lezat na trbuhu na bok legnu i to je to,ja sam sebe samu uspjela u prvoj trudnoci depilirati,sad za drugu se isto nadam da cu do kraja uspjet sama,ali svi kazu da je u drugoj uvijek veci trbuh jer sam u prvoj bas bas imala mali trbuscicc…ugl preporucam ti ako se sad brijes i zelis dep brazilku da postepno izdepiliras to cisto da naviknes kozu,a i da ne trpis odmah bolove velike(ako si osjetljivija na bol)npr napravis prvi put polubrazilku neku,i drugi put ces sigurno uspjet cijelu,tako sam ja uvijek radila,a ako je zan bas bas osjetljiva na bol onda bi napravili bikini pa iduci put polubrazilku pa onaj put iza probali sve…nadam se da sam ti pomoglaa😊

peppa0
    07. Svibanj 2025. 16:43

Mene boli samo dok to citam, a nisam osjetljiva na bol, ali eto, vjerna sam ziletu 😂
    Hamala isto sam uzela biobaza karite maslac i jojoba, ali bas mi ima jak miris i ne svidja mi se, ali iskoristit cu ga sad kad sam vec kupila. Opcenitno mi biobaza ima jak miris, ili ti se svidja ili ne. 
    U prvoj T sam dobila u DMu njihov losion za trudnice, miris je bio uzas, ali losion sam po sebi ok.
    Ne znam koliko dezic radi posao jer je sad kod nas hladno i kisno pa se ni ne stignem oznojiti 

Timi95
    07. Svibanj 2025. 19:06

peppa0

Stariju znamo pitati sto misli o tome pa ne zeli jer je ona sad "odrasla", a mala jos ne kuzi, iako je u fazi igranja s bebama, ali isto tako je i u sebicnoj fazi. Bit ce nam veselo u svakom slucajuPaola ja u prvoj nisam imala bas neke izrazene simptome, dok su mi u drugoj rano krenule mucnine, a sad jos nista. Nema pravila, sve je normalno :)
    Ja sam uzela prirodniji sampon, prirodniji dezic i kremu za lice. Mogu reci da su mi ti proizvodi bas cudni 🫣 ali bar da taj pocetak prodje bez previse kemije

Ja sam mojima natuknula, ali mi ne vjeruju da imam bebu u trbuhu 😅 
    Moj od 6god bas nije nesto sretan, ali vidim da se mazi sa mnom.. vjerovatno ce mu biti drago kad vidi da mi raste trbuh i da se beba mrda 😀

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

Xoxo23
    07. Svibanj 2025. 21:05

Pozdrav svima, pridružujem se sa velikim oprezom ali i sa velikom nadom. 😁🫢 Ja sam svoj plusic ugledala ima tjedan dana, a bete su sad sve potvrdile i dobro su mi se duplale. Trenutno sam 4+6 a prvi pregled mi je u 14.05 na 5+6 (IVF trudnoća + u prošlosti vanmaternicna) pa da ustanovimo da je na pravom mjestu. Nadam se da ću se zadržati na temi i da će ovaj put bit sve okej 🥺🥰❤️ 

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
    FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
    FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔

• Marulek
    07. Svibanj 2025. 21:44

jagoda20

peppa0

Ja sam sve što koristim provukla krozchatgpt, nadam se da je to dovoljna procjena i kontrola. Izbacila sam samo jedan gel za umivanje, ostalo piše da je sigurno za trudnice. Koristim korejsku kozmetiku. Išla sam na tretmane microneedlinga, prestajem s time.

Ono što bi voljela uvesti je depilacija šećernom pastom kod kozmetičarke. Mislim da mi vrijedi otrpit pola sata pa sam mirna neko razdoblje.

Auuuu, ja imam iskustva s depilacijom secernom pastom 5 dana prije termina (na kraju sam prenijela 10 dana), mislim da necu ponoviti. Inace nemam neki nizak prag boli, ali ovo je bilo grozno. Preznojila sam se na stolu, a poslije sam sjedila u autu jos pola sata parkirana skupljajuci snage da ustanem i prohodam. Inace nisam dlakava, ali je problem u tome sto svakodnevno 20 godina britvicom dok se tusiram brijem i kozmeticarka je rekla da sam time ojacala dlake da su kao muska brada cvrste. Tako daaa...ovu trudnocu cu preskociti depilaciju i napamet se depilirati kad si vise ne budem vidjela cucu

👩37
    🧔33
    👶 10/2023
    24.4.2025. 7+3 💚 kasna ovulacija, zadnja m. 22.2.
    27.5. QUALIFIED 360 ⏳️

Simm95
    07. Svibanj 2025. 22:07

Pozdrav. 🫶
    Eto da se i ja pridružim. 1.05. smo dobili ➕. Drugi dan sam se odmah javila ginekologici pošto imam dvije izgubljene trudnoće, odmah me stavila na bolovanje i terapija Utrogestan 2x1. Danas sam išla na pregled, još je jako rano, jedino je vidljivo zadebljanje sluznice maternice i nadam se da je to dobar znak.
    Svima držim palčeve da sve prođe u najboljem redu i da na zimu imamo svoje bebice u rukama. ❄️🫶🍀

2023. blighted ovum 8tt 💔
    2024. missed ab 14 tt 💔

-dvoroga maternica
    1.05.2025. ➕ 🙏

• jagoda20
    08. Svibanj 2025. 08:03

paula210

jagoda20

peppa0

Evo ja sam ti kozmeticarka po struci i nadepilirala sam se trudnica i trudnica,sve su rekle da im je super,jedino pred kraj trudnoce zna kod vecine zena(u mom slucaju)biti malo bolnije jer je ipak dolje(brazilka)osjetljivije i prokrvljenije jer se priprema ipak sve to za porod,ali eto dolazile su mi od prvog do zadnjeg dana,kada vise nebi mogle lezat na trbuhu na bok legnu i to je to,ja sam sebe samu uspjela u prvoj trudnoci depilirati,sad za drugu se isto nadam da cu do kraja uspjet sama,ali svi kazu da je u drugoj uvijek veci trbuh jer sam u prvoj bas bas imala mali trbuscicc…ugl preporucam ti ako se sad brijes i zelis dep brazilku da postepno izdepiliras to cisto da naviknes kozu,a i da ne trpis odmah bolove velike(ako si osjetljivija na bol)npr napravis prvi put polubrazilku neku,i drugi put ces sigurno uspjet cijelu,tako sam ja uvijek radila,a ako je zan bas bas osjetljiva na bol onda bi napravili bikini pa iduci put polubrazilku pa onaj put iza probali sve…nadam se da sam ti pomoglaa😊

Paula210 hvala na savjetu, probat ću tim redoslijedom. 

Timi95
    08. Svibanj 2025. 08:13

Simm95

Pozdrav. 🫶
    Eto da se i ja pridružim. 1.05. smo dobili ➕. Drugi dan sam se odmah javila ginekologici pošto imam dvije izgubljene trudnoće, odmah me stavila na bolovanje i terapija Utrogestan 2x1.Danas sam išla na pregled, još je jako rano, jedino je vidljivo zadebljanje sluznice maternice i nadam se da je to dobar znak.
    Svima držim palčeve da sve prođe u najboljem redu i da na zimu imamo svoje bebice u rukama. ❄️🫶🍀

Cestitam 🥰 vidim, isto smo trudne.. ima nas 3 sa istim danom trudnoce.. 

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

• Tinchy300
    08. Svibanj 2025. 08:19

Čestitam novim trudnicama. Nadam se da se družimo do kraja :)

Meni je užano. Mučnina, povraćanje. Čim dođem doma sa posla odmah pravac kupaonica. Eto baš se loše osjećam. U svemu tome nadam se jedino da je to dobar znak.

Xoxo23
    08. Svibanj 2025. 08:37

Tinchy nisam popratila, koliko si ti trudna ? ja nemam još nikakvih mučnina .. rehidromiks ti je super kupiti  da ne dehidriras.. 

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
    FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
    FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.