Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Timi95
    05. Svibanj 2025. 15:05

Evo da se javim jos jednom, napravila sam digitalni test i pokazuje 1-2tjedna 🥰 tako da Vam se pridruzujem. I jos jednu trakicu koja je pozitivna.. Koliko sam izracunala, termin bi mi bio 15.1.2026. 😄 sad cekam da mi ginekolog odgovori, vjerovatno ce me naruciri za cca 3 tjedna na pregled.. 
    Nadam se sa ovak put necu imati jake mucnine i migrene.. 
    Cestitam svima na trudnoci 🥰

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

• Larchi29
    05. Svibanj 2025. 16:34

Drage moje, evo mene upravo s pregleda. Nažalost loše vijesti. 😞 Plod je prisutan i trudnoća potvrđena no srce nam ne kuca. Poslao me ginekolog sutra u bolnicu još na pregled čisto da budemo sigurni no mislim da je to to nažalost. Izvan sebe sam.

Timi95
    05. Svibanj 2025. 17:19

Larchi29

Drage moje, evo mene upravo s pregleda. Nažalost loše vijesti. 😞 Plod je prisutan i trudnoća potvrđena no srce nam ne kuca. Poslao me ginekolog sutra u bolnicu još na pregled čisto da budemo sigurni no mislim da je to to nažalost. Izvan sebe sam.

Zao mi je 😏 ali nemojte jos odustati, pricekajte jos 10 dana.. nekima srece krene kucati nakon 8.tj trudnoce.. tako da jos ima nade ❤️

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

• Larchi29
    05. Svibanj 2025. 18:38

Još ne odustajem, vidjet ću što će sutra reći u bolnici. Vjerujem da će nam dati još malo vremena da vide da li će srce početi kucati. Također nemam ni nikakve simptome trudnoće što me naravno dodatno brine.

• paula210
    05. Svibanj 2025. 20:08

Bas mi je zao,nadam se i drzim fige da na kraju ipak ispadne sve okej🙏🏻

peppa0
    05. Svibanj 2025. 20:38

Timi95 bokic, i tebi je trece, bas super. Lakse mi je kad ima jos nekog u istoj kasi 🤭
    Larchi29 jos ima nade ❤️
    Ja se ne mogu 100% veseliti bas iz tog razloga jer je u pocetku sve upitno. Nadas se najboljem, ali sranja se desavaju. Iz iskustva govorim. Bitna je hladna glava, ne odustat, mislit pozitivno, pa kako bude. Ako i bude lose, prihvatit i opet krenut u nove pobjede 

Timi95
    05. Svibanj 2025. 21:13

peppa0

Timi95 bokic, i tebi je trece, bas super. Lakse mi je kad ima jos nekog u istoj kasi 🤭
    Larchi29 jos ima nade ❤️
    Ja se ne mogu 100% veseliti bas iz tog razloga jer je u pocetku sve upitno. Nadas se najboljem, ali sranja se desavaju. Iz iskustva govorim. Bitna je hladna glava, ne odustat, mislit pozitivno, pa kako bude. Ako i bude lose, prihvatit i opet krenut u nove pobjede

Ima ima 💪😅 koliko imaju tvoji godina? Se vesele bebi? 

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

• mamacita
    05. Svibanj 2025. 21:31

Ja ipak idem sutra ujutro kod ginekologa..Zvala sam ga i rekla da bi vadila betu jer se plasim sto me znaju blagi grcevi uhvatit..I odma mi je rekao da dodem sutra umjesto u petak..Tako da, duga će ova noc bit…Kolko osjetim da je sve uredu, toliko me strah da me osjecaj vara…

• Marulek
    06. Svibanj 2025. 02:45

Blondy

Tinchy300

Blondy

Cestitke na dobrim prrgledima. Nek se nastavi niz takav 🙂 jeste odmah dobila hrpu pretraga za napraviti?

Ja uopće nisam gledala dal kaj trebam napraviti, već sam za ovaj pregled napravila urin, kks, glukozu i tsh

Kako? Bez uputnice? kod nas daje na prvom pregledu kad se potvrdi trudnoca bas hrpu toga za napraviti uz ovo standardno sto si nabrojala. Vec vidim hodocascenje po labu. Ali nema veze, samo neka bude sve ok

Pozdrav svima,
    Pridruzujem vam se i citam vas u ovim sitnim satima obzirom da spavam svaki dan od cca 20.30 pa po noci malo zujim.
    Vezano za pregled krvi, mozete li napisati za sto ste sve dobili uputnicu nakon prvog pregleda?
    Ja se ne sjecam kada sam sto radila u prvoj trudnoci, ali gin.gdje vodim privatno trudnocu nije poslao na nista samoinicijativno. Ja sam ga trazila da mi napise da provjerim tsh,ft4 i vitamin b12 (jer sam u prvoj trudnoci primala injekcije b12, obzirom da je bio nizak)
    U prvoj trudnoci sam imala i escherichiju, ali se isto ne sjecam jesam li imala kakve smetnje pa zato kontrolirala urin ili me netko bez obzira trebao uputiti

👩37
    🧔33
    👶 10/2023
    24.4.2025. 7+3 💚 kasna ovulacija, zadnja m. 22.2.
    27.5. QUALIFIED 360 ⏳️

• Marulek
    06. Svibanj 2025. 03:01

Larchi29

Još ne odustajem, vidjet ću što će sutra reći u bolnici. Vjerujem da će nam dati još malo vremena da vide da li će srce početi kucati. Također nemam ni nikakve simptome trudnoće što me naravno dodatno brine.

Ja sam imala ovo iskustvo u ovoj trudnoci, pa se nadam da ces i ti imati pozitivan razvoj situacije, kako je kod mene bio slucaj:
    22.2.zadnja menstruacija
    28.3.+test
    11.4. Prvi pregled, srce ne kuca, mjere za cca 4+1 (umjesto 7+0) ginekolog kaze da sve izgleda kao da je tijelo vec krenulo izbacivati plod i da se ne nadam nicemu,jer vidi nekakav meduprostor u gestacijskom mjehuru
    Vec se pomirim s ishodom, nosim uloske sa sobom kamo god idem i cekam..
    Odjednom se jedne noci sjetim da sam bila na sistematskom 19.3.i da je gin.komentirao da vidi puno folikula i pocinjem pomisljati na kasnu ovulaciju.
    Nikako docekati termin za drugi pregled, Uskrsni praznici...ja cijelo vrijeme to imam simptome, spavalica me lovi jednako, mucnine lagano prisutne, saljem mu mail da sam se sjetila ovog komentara koji bi upucivao na kasnu ovulaciju i da nije bilo nikakvog krvarenja jos... samo odgovori da je to individualno kad se krvarenje moze pojaviti.. pitam ima li smisla napraviti betu, kaze ako bas zelim dan prije pregleda neka napravim
    Neda mi vrag mira, napravim ja samoinicijativno betu s razmakom od 48 sati, beta ogromna, debelo se povecava, saljem mu nalaz na komentiranje, odgovora nema, docekam novi pregled napokon:
    24.4. Pregled: srce kuca, procjena 7+3 po mjerama, zakljucak:kasna ovulacija

I sad vec znam da ce me cijelu trudnocu zabrinjavati jer ce plod "kasniti" sa svime, a samo je ustvari puno mladji nego sto se racuna

👩37
    🧔33
    👶 10/2023
    24.4.2025. 7+3 💚 kasna ovulacija, zadnja m. 22.2.
    27.5. QUALIFIED 360 ⏳️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.