Ne znam sad jel bi uopce pila te cajeve za laktaciju ili ne. Kad mi tako nesto uđe u uho, tesko to zaboravim. Naisla sam na komentre o komoracu dok sam trazila te cajeve online i onda sam surfala.
A taman mi dosao u dm shopu kupon za hipp caj za dojilje 🫣
Cula sam za ove keksice, ali na stranim portalima, ne znam ovako nikoga tko je probao.
Pregledi: 🤰🏻💗
16.9. - Ditaa, EllaMS
18.9. - paula210, m_rosie, Barrrbi, anamarija8888
19.9. - Timi95, bubica_0706
22.9. - Peppao, Tinchy300
25.9. - Giovanna32, eni233, Paola_32
28.9. - lamise38
30.9. - mamacita
Termini:
m_rosie - 3.12. 🩷
Mokica - 3.12. 💙
Ditaa - 5.12. 💙
dea3 - 7.12. 💙
Tinchy300- 10.12. 🩷
Josipella2025 - 12.12. 💙
EllaMS - 13.12 💙
taratara25 - 13.12. 🩷
lamise38 - 20.12.
Blondy - 23.12. 💙
Makarena - 24.12. 🩷
mamacita - 24.12. 💙
jagoda20 - 31.12.
paula210 - 01.01. 💙
peppao - 4.1. 💙
Paola32 - 9.1. 🩷
Ivis - 9.1. 🩷
Timi95 - 13.1. 🩷
anamarija8888 - 15.1. 💙
Faksimila - 17.1.
Barrrbi - 17.1. 🩷
bubica_0706 - 17.1. 🩷
Zeka26 - 21.1. 🩷
riamaro - 27.1. 💙
Srculence - 04.02. 💙
Newgirl - 10.02. 💙
Popis: stranica 185
👫
36/36
10/2024 biokemijska
Ja sam nekako kavu prestala piti kad sam prestala pušiti, do tad sam znala i 5-6 u danu. Sad najviše pijem cajeve, najdraža mi je harissa tamo sam valjda sve isprobala, najdraži su mi voćni. Ima jedan ginger/basil/lemon. Tog obozavam. Ja se uopće ne opterecujem time sta piše na internetu. Danas za svaku stvar na možeš pročitati i dobro i lose. Zapravo istina je da su te studije nekad totalno beskorisne i napravljene su tako da zapravo vi u stvarnom životu nikad nećete imate te uvjete i neće vam ništa nastetiti. Mislim EU je bar po tom pitanju fantastična i imaju jako dobro reguliranu prehrambenu industriju. Mislim da pola toga sta Ameri jedu u EU je zabranjeno. Ja sam kemijske struke tako da stvarno znam o čemu pričam.
👫
36/36
10/2024 biokemijska
Ja se ne opterecujem time. Jedem i pijem sve, jedino malo pazim na suhomesnato. Makar pojedem prsut i slicno.
Taj caj za dojilje sam pila nakon prvog poroda, pit cu i sada. Tad sam imala tezak pocetak dojenja i mislila da nemam mlijeka pa sam pila taj caj, sad cu valjda biti pametnija s iskustvom koje imam 😁 ne znam je li mi to uopce ista pomoglo ili je pomoglo mojoj psihi. 😅
Vrijeme leti nenormalno, slazem se. Jako se veselim bozicnom vremenu, filmovima i iscekivanju bebice, pa onda sve ispocetka s jos jednom clanom. To je zaista ono sto najvise vrijedi u zivotu ❤️
.
Pijete li kavu i koliko?
Ja u pocetku nisam mogla i skroz sam ju izbacila i onda sam s vremenom uvela jutarnju i popodnevnu kao i prije.
Sad u zadnje vrijeme mi od jutarnje srce jako udara i kao da se sva uznemirim, uglavnom, nesto mi ne pase, mozda jer je na prazan zeludac. Pa sam odlucila piti caj.
Kad citam koji se smije, koji se ne smije, ispada da su gori nego kava 🙈 neki su strogo zabranjeni. Dosla sam do info da caj od komoraca sadrzi neke kancerogene tvari i da uopce nije preporucljiv trudnicama i bebama, a do sad je bio glavni kao pomoc kod grceva. Ne mogu vjerovati jer sam pila te trudnicke cajeve u proslim trudnocama, kao i cajeve za dojilje. Imaju odlican okus i bas mi fale, ali nakon ovog procitanog mi se smracilo. Sto vi mislite o tome?
Pijem jednu kavu dnevno kao i prije trudnoće. Obožavam je i popila bi i više ali mi smeta za zaspat navečer, a s već malom bebom kući mi je svaka minuta sna bitna😅
Što se tiče čajeva, ne volim ih😬 Pila sam nakon prošlog poroda čajeve za dojenje i nisam primijetila ni veće količine mlijeka niti ikakve druge benefiti ni na sebi ni bebi tako da mislim da ih ovaj put neću ni piti😅
💃ok 🤵oligoastheno/azoo
05/24 - IVF/ICSI - Stigao dečko☺️
05/25 ➕
Pozdrav trebam vaše iskustvo 🙈
Tek sam saznala da sam trudna,beta HCG mi je 5174.8 IU/L a zadnja menstruacija bila je 12.08. Malo sam zabrinuta što je tako baš visoka , a kod ginekologa se tek trebam naručiti. Je li neka imala slične vrijednosti na početku trudnoće i kako je to dalje išlo? ❤️
Uradila test 11.09 pa sam 12.09 uradila betu.
Tek sam saznala da sam trudna,beta HCG mi je 5174.8 IU/L a zadnja menstruacija bila je 12.08. Malo sam zabrinuta što je tako baš visoka , a kod ginekologa se tek trebam naručiti. Je li neka imala slične vrijednosti na početku trudnoće i kako je to dalje išlo? ❤️
A gle možda si ovulirala ranije u ciklusu, možda su blizanci, možda prirodno imaš povecan rast bete. Iz jednog vađenja ne možeš puno znati, bitno je ponoviti kroz dva dana, jer se onda gleda da li se pravilno dupla. To je zapravo bitnije od samog iznosa. Mislim da se ne moras brinuti, javi se ginekologu neka te naruci na prvi pregled.
Čestitam ti na trudnoci 😊
👫
36/36
10/2024 biokemijska
A gle možda si ovulirala ranije u ciklusu, možda su blizanci, možda prirodno imaš povecan rast bete. Iz jednog vađenja ne možeš puno znati, bitno je ponoviti kroz dva dana, jer se onda gleda da li se pravilno dupla. To je zapravo bitnije od samog iznosa. Mislim da se ne moras brinuti, javi se ginekologu neka te naruci na prvi pregled.
Čestitam ti na trudnoci 😊
Hvala puno❤️ ja sam vec imala jednu trudnocu al se zavrsila spontanim tada mi je beta bila 330 pa je druga vec bila 150 opadala.Eh sada je bas jaca.Ponovit cu sutra da vidim da li se dupla kako treba i naruciti se na pregled.Citala sam dosta o beti sve varira od zene do zene nije svakoj isto ali opet mi smo prirodno takve brinemo se hoce li sve biti kako treba pogotovo ko se bori da zatrudni😊 javit cu rezultate 🍀
Hej žene , čestitke na super pregledima .. ja nisam baš aktivna jer nemam ništa pametno za reci .. ja kavu uopće ne pijem , štoviše jako mi smrdi čak i kad ju muž pije i osjetim miris mi ide na povraćanje 🤮 meni se dosta toga zgadilo , pa više manje jedem isto .. iskreno jedva čekam da mogu osjećati bebaca , jer čitam kak vi sve osjetite .. meni je posteljica straga , pa se nadam da će to uskoro biti .. iskreno ja niti neznam kako to izgelda tj koji je osjećaj osjećati bebu kad mi je prva trudnoća 🤭
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Cure s vise djece, jeste ih sve rodile u istom tjednu trudnoće? Mene uhvatila panika kad sam skužila da sam već od 2.12. u terminu, a 9.12. sam 38+0, s toliko sam prvu rodila. Već sam najavila muzu da kitimo bor 1.12. 😂
Eni bas sam se pitala gdje si. Ja sam u prvoj trudnoći osjetila s 20tt. Brzo će i tebi 😍
2023. M 🎀🧸
12/25 S 🪐⏳
Sortiraj odgovore
Najstariji