Hvala. Od 15.9., sam na komplikacijama..
Znaci, radim u osigiranju i voditelj tima je dao otkaz i sad se ja mucim kome sta treba poslati, koga da pitam za taj obrazac. Znaci koma.. direktoru regije sam danas pisala mail, jos nema odgovora.. a ja kao radim jos sutra, tj nisam na poslu, nego doma 💆
Ja ti imam Candy Smart Pro. Dobra je. Samo zimi susim u njoj kad je ona vlaga
Onome tko ti obracunava placu.. dakle racunovodstvo… Ukoliko ides s 15.9. znaci zadnje ti ulazi placa za srpanja na obrazac pa 6 isplata prije toga…
Zašto ne ulazi kolovoz u obračun?
Jer tako piše u zakonu 😁
Ako ideš u rujnu zadnja plaća koja se obračunava je ona za srpanj koja je isplaćena u kolovozu...
Isto vrijedi i za rodiljni (suprug je sad predaval) ...krece s 29.9. zadnja isplata koja mu se racunala bila je ona za srpanj...
Hvala. Od 15.9., sam na komplikacijama..
Znaci, radim u osigiranju i voditelj tima je dao otkaz i sad se ja mucim kome sta treba poslati, koga da pitam za taj obrazac. Znaci koma.. direktoru regije sam danas pisala mail, jos nema odgovora.. a ja kao radim jos sutra, tj nisam na poslu, nego doma 💆
Ja ti imam Candy Smart Pro. Dobra je. Samo zimi susim u njoj kad je ona vlaga
Onome tko ti obracunava placu.. dakle racunovodstvo… Ukoliko ides s 15.9. znaci zadnje ti ulazi placa za srpanja na obrazac pa 6 isplata prije toga…
Zašto ne ulazi kolovoz u obračun?
Jer tako piše u zakonu 😁
Ako ideš u rujnu zadnja plaća koja se obračunava je ona za srpanj koja je isplaćena u kolovozu…
Isto vrijedi i za rodiljni (suprug je sad predaval) …krece s 29.9. zadnja isplata koja mu se racunala bila je ona za srpanj…
Aah kužim, gledaju zadnje isplate. Sve jasno 😃a već sam se bila uplašila 😅 Hvala ti!
👩🏽 29 AMH 23,6 - hipo/hashi
🧔🏽♂️ 30 asthenoteratozoospermia
- ICSI 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 11dnt 165, 13dnt 403 🥹🙏🏼💗 6+2 imamo ♥️ 9+2 ♥️ 12+3 ♥️ 16+6 🩵
riamarro@hotmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji