Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lamise38
    13. Rujan 2025. 10:50

Timi95

peppa0

Timi95

Ja sam nocas primjetila prozirni iscjedak sa roskstim tragom, isto mi je bilo jucer ujutro.. sad nema nista, osim prozirnog iscjetka.. nemam bolove, beba se rita normalno.. 19.9.imam pregled..

Lezi i odmaraj, samo do wca, pijes terapiju, tako da bi sve trebalo biti ok.
    Neki dan si pisala da cistis po kuci - nemoj to raditi, shvati ozbiljno situaciju.

Rado bi, ali bas ne mogu cijeli dan lezati.. ne pise mi da strogo mirujem, nego relativno mirovanje. Napravim osnovno pa legnem pa opet nesto i tako u krug..ne forisiram se..
    Ova terapija mi pomaze, ne osjecam vise peckanje van rodnice i nisam vise tako suha..cak kad piskim mi ne smeta.. znaci da djeluje.. valjda mi nece brisevi pokazati neku upalu u rodnici 🙄

Samo polako,znam da je jako teško uz djecu mirovat ali barem koliko možeš izguraj do pregleda sljedećeg i nalaza briseva. A gle,sve i da pokažu upalu bolje to sanirati da nebi došlo do nekog zla,bit će to sve dobro🤗

• lamise38
    13. Rujan 2025. 10:54

Žene drage ja ne mogu vjerovati kako ovo vrijeme juri! Već 26 tjedana,svo ovo vrijeme mi je išlo brzo ali evo ovaj prvi tjedan škole mi je tako proletio,toliko obveza toliko svega,ne trepnem i dan je gotov,tako da vjerujem da će mi i naredni dani/tjedni letjeti. Voljela bi kad bi se mogla malo više odmoriti ali trenutno nemoguća misija jer muž radi doslovno po cijele dane ali dobro,kroz mjesec dana će moći manje raditi pa će i meni biti lakše. Ugodan i miran vikend želim☺️

Timi95
    13. Rujan 2025. 11:04

lamise38

Žene drage ja ne mogu vjerovati kako ovo vrijeme juri! Već 26 tjedana,svo ovo vrijeme mi je išlo brzo ali evo ovaj prvi tjedan škole mi je tako proletio,toliko obveza toliko svega,ne trepnem i dan je gotov,tako da vjerujem da će mi i naredni dani/tjedni letjeti. Voljela bi kad bi se mogla malo više odmoriti ali trenutno nemoguća misija jer muž radi doslovno po cijele dane ali dobro,kroz mjesec dana će moći manje raditi pa će i meni biti lakše. Ugodan i miran vikend želim☺️

I meni. Sutra 23.tt 🙈 za tjedan dana sam u 6.mj trudnoce. Kad prije ???  Dani lete.. ovaj put cu morat prije sve pripremiti.. samo da krenemo sa renovacijom i sve zavrsimo na vrijeme.. to mi malo stvara stres.. i moj radi po cijele dane.. stariji mi ima neke ispade bijesa, ako ne poludim s njim 😵‍💫🫣  samo cekam da muz ima manje posla i da krene vise s radovima.. 
    Hvala 🤗 ugodan vikend svima vama 🥰

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

• Ditaa
    13. Rujan 2025. 11:56

Super za dobre preglede i nalaze 🥰
    Vjerujem da vam je tesko koje imate jos djece, jos uz to ste i vecinu dana same s njima. Moj je terenac nema ga po 4-5 tjedana u komadu, ali imam srece sto imam dosta samostalnog prvasica s kojim uz sve obaveze uspijem i odmoriti 😁

Slazem se s vama da vrijeme leti, ja evo usla u 29.tjedan 😱 jos je malo ostalo. 🥰

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 31
    👦🏼 19.10.2018. 💙

• lamise38
    13. Rujan 2025. 12:21

Timi95

lamise38

I meni. Sutra 23.tt 🙈 za tjedan dana sam u 6.mj trudnoce. Kad prije ??? Dani lete.. ovaj put cu morat prije sve pripremiti.. samo da krenemo sa renovacijom i sve zavrsimo na vrijeme.. to mi malo stvara stres.. i moj radi po cijele dane.. stariji mi ima neke ispade bijesa, ako ne poludim s njim 😵‍💫🫣 samo cekam da muz ima manje posla i da krene vise s radovima..
    Hvala 🤗 ugodan vikend svima vama 🥰

Mene je renoviranje dječjih soba totalno umorilo,jos imamo u planu našu sobu,krevet nam je stigao ali nema vremena muž mijenjati laminat i vrata,tako da čekamo da ima par dana lufta da još to sredimo.
    ...
    Imaju i moji razne faze i sve,ali sa vecima sve nekako mene ovaj malac od godine dana uništi😬😪🤣,samo mama mama i nosaj i igraj se i animiraj i nemaš odmora ni danju ni noću. Ali dobro,bit ce jednom lakše🤞☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.