Ja radila isto ogtt,zadnji nakaz je malo povisen,na int pise da je to u granicama normale i da se ne racuna kao gestacijski ali vidjet cemo sta kaze gin iduci tjedan
Sto se tice enrgije ja je imam ali nemam motivacije za nista😂damo bi lezala i nista ne radila,a ovo cure ako ste umorne i to vjv vam polako fsli zeljeza jer beba dosta sad uzima,pa probajte stim ako vec niste..
💙
Mene ceka iduci tjedan ogtt🙃 šta ako mi organizam to ne podnese bas dobro?
Cula sam da onda opet idem, ali šta ak mi i to ne uspije🤣jer moja glad cim se probudim je nenormalna, pa me bas strah da necu izdrzat..
A sto se tice energije, ja imam bas puno energije i samo bi cistila..U stanu se s poda moze jest🤣 dobrovoljno dolazim i kod vas cistit🤭
I htjela sam vas pitat jel nekad osjetite vise, a nekad manje bebu? Jer prekjucer je tolko bio aktivan, a jucer i danas nesto slabo tu i tamo se javi i to je to..Vec sam bila sinoc na rubu da idem na odjel da vide jel sve okej😏
Sljedeci pregled mi je 30.09.
Ja imam pravo samo na 353e, jer mi fali jos mjesec dana radnog staza.. ali eto, morala sam prije ici ca s posla.
Energija mi je pala.. stalno mi se spava, opet 😵💫 cak mi zna biti mucno
Ajoj...
A hoce ti to i za rodiljnu i porodiljnu naknadu isto faliti ili ce se skupiti do onda??
Cula sam da onda opet idem, ali šta ak mi i to ne uspije🤣jer moja glad cim se probudim je nenormalna, pa me bas strah da necu izdrzat..
A sto se tice energije, ja imam bas puno energije i samo bi cistila..U stanu se s poda moze jest🤣 dobrovoljno dolazim i kod vas cistit🤭
I htjela sam vas pitat jel nekad osjetite vise, a nekad manje bebu? Jer prekjucer je tolko bio aktivan, a jucer i danas nesto slabo tu i tamo se javi i to je to..Vec sam bila sinoc na rubu da idem na odjel da vide jel sve okej😏
Mozes doci kod mene. Ja sam u kuci, ne stignem nista uz svog malog. 😂 on jede s poda makar i nije cisto. Boostamo imunitet 😂😂😂😂
Tako i moj. Zapravo mi je za njega nekako normalnije da ga tu i tamo osjetim kroz dan, bas je mirniji ili je do položaja, a ima dana kad bas divlja.
Imam pregled sljedeći tjedan, bas jedva čekam.
👫
36/36
10/2024 biokemijska
Znaci ima nas bez energije. Bas mi je taj dio gdje mi je sve idilicno kratko trajao, cca dva mj, ali priblizavamo se lagano zadnjem tromj pa je valjda i za ocekivati.
.
Jao kod mene je uvijek nered. I to ne zato jer sam neuredna nego mi klinke ne idu u vrtic i stalno je kaos. Ja pocistim jedan dio, one rasture drugi i tako se vrtimo u krug. Nekad bi rađe da imam stan i vecu kontrolu, a ne kucu s dva kata i dvoriste. Samo hodam za njima i cistim, a nista se ne vidi 🫣
Mamacita i moj tako, jedan dan divlja, drugi je mirniji. Isto se zabrinem, ali znam da ne moze uvijek biti turbo
A dobro vas mame koje vec imate djecu razumijem, mislim da ni ja ne bi imala energije i cist stan pored njih🤣 ovako sam ja sama po cijeli dan kad muz radi..Nitko mi nema napravit nered..
Hvalaa, malo mi lakse da moj nije jedini tak nekad miran..
Jedva cekam na kontrolu🤯
Sortiraj odgovore
Najstariji