Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • paula210
    12. Rujan 2025. 13:14

Ja radila isto ogtt,zadnji nakaz je malo povisen,na int pise da je to u granicama normale i da se ne racuna kao gestacijski ali vidjet cemo sta kaze gin iduci tjedan
    Sto se tice enrgije ja je imam ali nemam motivacije za nista😂damo bi lezala i nista ne radila,a ovo cure ako ste umorne i to vjv vam polako fsli zeljeza jer beba dosta sad uzima,pa probajte stim ako vec niste..

💙

• mamacita
    12. Rujan 2025. 13:37

Mene ceka iduci tjedan ogtt🙃 šta ako mi organizam to ne podnese bas dobro?
    Cula sam da onda opet idem, ali šta ak mi i to ne uspije🤣jer moja glad cim se probudim je nenormalna, pa me bas strah da necu izdrzat..
    A sto se tice energije, ja imam bas puno energije i samo bi cistila..U stanu se s poda moze jest🤣 dobrovoljno dolazim i kod vas cistit🤭
    I htjela sam vas pitat jel nekad osjetite vise, a nekad manje bebu? Jer prekjucer je tolko bio aktivan, a jucer i danas nesto slabo tu i tamo se javi i to je to..Vec sam bila sinoc na rubu da idem na odjel da vide jel sve okej😏

Sljedeci pregled mi je 30.09.

• dea3
    12. Rujan 2025. 13:49

Timi95

Ja imam pravo samo na 353e, jer mi fali jos mjesec dana radnog staza.. ali eto, morala sam prije ici ca s posla.

Energija mi je pala.. stalno mi se spava, opet 😵‍💫 cak mi zna biti mucno

Ajoj...
    A hoce ti to i za rodiljnu i porodiljnu naknadu isto faliti ili ce se skupiti do onda?? 

Blondy
    12. Rujan 2025. 13:55

mamacita

Cula sam da onda opet idem, ali šta ak mi i to ne uspije🤣jer moja glad cim se probudim je nenormalna, pa me bas strah da necu izdrzat..
    A sto se tice energije, ja imam bas puno energije i samo bi cistila..U stanu se s poda moze jest🤣 dobrovoljno dolazim i kod vas cistit🤭
    I htjela sam vas pitat jel nekad osjetite vise, a nekad manje bebu? Jer prekjucer je tolko bio aktivan, a jucer i danas nesto slabo tu i tamo se javi i to je to..Vec sam bila sinoc na rubu da idem na odjel da vide jel sve okej😏

Mozes doci kod mene. Ja sam u kuci, ne stignem nista uz svog malog. 😂 on jede s poda makar i nije cisto. Boostamo imunitet 😂😂😂😂

EllaMS
    12. Rujan 2025. 13:58

mamacita

Tako i moj. Zapravo mi je za njega nekako normalnije da ga tu i tamo osjetim kroz dan, bas je mirniji ili je do položaja, a ima dana kad bas divlja. 
    Imam pregled sljedeći tjedan, bas jedva čekam.

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

peppa0
    12. Rujan 2025. 14:18

Znaci ima nas bez energije. Bas mi je taj dio gdje mi je sve idilicno kratko trajao, cca dva mj, ali priblizavamo se lagano zadnjem tromj pa je valjda i za ocekivati. 
    .
    Jao kod mene je uvijek nered. I to ne zato jer sam neuredna nego mi klinke ne idu u vrtic i stalno je kaos. Ja pocistim jedan dio, one rasture drugi i tako se vrtimo u krug. Nekad bi rađe da imam stan i vecu kontrolu, a ne kucu s dva kata i dvoriste. Samo hodam za njima i cistim, a nista se ne vidi 🫣

peppa0
    12. Rujan 2025. 14:20

Mamacita i moj tako, jedan dan divlja, drugi je mirniji. Isto se zabrinem, ali znam da ne moze uvijek biti turbo

• mamacita
    12. Rujan 2025. 14:30

A dobro vas mame koje vec imate djecu razumijem, mislim da ni ja ne bi imala energije i cist stan pored njih🤣 ovako sam ja sama po cijeli dan kad muz radi..Nitko mi nema napravit nered..

Hvalaa, malo mi lakse da moj nije jedini tak nekad miran..
    Jedva cekam na kontrolu🤯

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.