Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Blondy
    04. Rujan 2025. 14:16

Makarena

Blondy super za detaljan pregled. Ja se isto ne bih stresirala još, ima vremena za okrenuti se. Meni cerviks isto 45mm 😄.

Paola cestitam, nek se tako nastavi 🥰

Ja jutros radila OGTT, došlo mi je loše nakon 45 min pa sam izašla na zrak nakon drugog vađenja i bilo mi je ok. Prvi natašte taman na granici 5,1 ostali su ispod, tako da sam sretna s rezultatima 😊. Eritrociti i hemoglobin su mi standardno niski, tako mi je apsolutno uvijek kad vadim krv. Sad sam vidjela da može značiti smanjen vitamin b12 ili folnu kiselinu pa sam sad zabrinuta 😕

Meni je drago da mi je cerviks takav, jer aam umisljala da se orvaram. S deuge strane, ako to znaci da cu biti zacementirana do kraja ne znam je li za veselje 😂ma ne brini, kod trudnica je svasta normalno sto inace nije. Vidjet ces sto ce reci doktor..

• anamarija8888
    04. Rujan 2025. 14:42

Imam pitanje, suprug i ja smo se razboljeli, oboje smo pod koronom… nazalost meni je nos uzasno zaceplje i ne pomaze mi nista sto smijemo, jucer sam Meralys jednom spricnula samo da mogu zaspati… sad se bojim da ce to nastetiti bebi :/ nema bas nikakvih podataka na netu o tome a glupo mi je zvati ginekologa

Ima li netko bilo kakvu info sto smijemo koristiti za nos a da je u stilu Meralysa ili Operila jer ovo prirodno nista ne pomaze

Blondy
    04. Rujan 2025. 15:17

anamarija8888

Imam pitanje, suprug i ja smo se razboljeli, oboje smo pod koronom… nazalost meni je nos uzasno zaceplje i ne pomaze mi nista sto smijemo, jucer sam Meralys jednom spricnula samo da mogu zaspati… sad se bojim da ce to nastetiti bebi :/ nema bas nikakvih podataka na netu o tome a glupo mi je zvati ginekologa

Ima li netko bilo kakvu info sto smijemo koristiti za nos a da je u stilu Meralysa ili Operila jer ovo prirodno nista ne pomaze

Ma nece to naskositi bebi. Naravno nemoj pretjerivati. Da budes sigurna pitaj ginekologa za savjet. Brz oporavak🤞

Timi95
    04. Rujan 2025. 15:36

Danas sam vadika krv, dosao mi je nalaz i imam blagu anemiju, secer mi je snizen 3.58, a u urinu imam puno leukocita sto ukazuje na upalu.. e sad moj gin je na GO do pon popodne. Sutra sam se narucila kod doktora opce prakse da mi bolje ocita nalaz i da antibiotik ako treba.. sta je moguce da mi se crviks skratio od upale? Sva sam van sebe.. nikad mi se ovo nije dogodilo

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

Blondy
    04. Rujan 2025. 15:39

Timi95

Danas sam vadika krv, dosao mi je nalaz i imam blagu anemiju, secer mi je snizen 3.58, a u urinu imam puno leukocita sto ukazuje na upalu.. e sad moj gin je na GO do pon popodne. Sutra sam se narucila kod doktora opce prakse da mi bolje ocita nalaz i da antibiotik ako treba.. sta je moguce da mi se crviks skratio od upale? Sva sam van sebe.. nikad mi se ovo nije dogodilo

Nece ti dari antibiotik prije nego urinokulturu naoravis, koliki ti je CRP? Jesi radila cervikalne briseve?

Blondy
    04. Rujan 2025. 15:39

Blondy

Timi95

Nece ti dari antibiotik prije nego urinokulturu naoravis, koliki ti je CRP? Jesi radila cervikalne briseve?

Kakvi su leukociti u krvnoj slici? 

• Diivnaa__
    04. Rujan 2025. 15:41

anamarija8888

Smiješ 1-2 potiska par puta na dan, ne brini, oni djeluju lokalno. Isto sam prolazila prošli tjedan pa da se ne mučiš, jedno 2-3 dana sam morala koristiti kapi jer sam sklona sinusitisima kod tih boleština pa se borim s antibioticima ako ne riješim zacepljenje 🤣 mozes probati i ispirati ako imaš onaj rog za ispiranje i sl

29👸🏻36🤠 Pokusavamo od 10/2022
    Ja - povišena anti-Tg - 385 uz uredan TSH, AMH 22.14 pmol/L, On - normozoospermija
    Letrozol 5mg + ciljani odnosi 1-5./2024. ❌️❌️❌️
    9/2024 pol ivf (Ovaleap,Cetrotide,Ovitrelle i Decapeptyl) 7❄️ freeze all blagi hiper
    12/2024, 1/2025 FET 2 biokemijske (hcg 30)❌️
    2/2025 histeroskopija✅️ - CD138✅️ Low NK cells
    3/2025 FET pr ciklus - beta 10dnt 260 ➡️ 12dnt 725 ➡️ 16dnt 6600

• anamarija8888
    04. Rujan 2025. 15:57

Hvala cure na odgovorima, divne ste! Imam i onaj rog, ispirala sam nos ali naravno da ne pomaze 🙈😆

• dea3
    04. Rujan 2025. 15:58

Timi95

Svakako trebaš napraviti urinokulturu prvo. Ona je najbolji pokazatelj pravog stanja i upale. Ako će nešto pokazati tamo će odmah biti navedeni antibiotici koji se preporucaju. Do tad ti eventualno može dati nekog širokog spektra, ali to fakat ovisi o doktoru. 
    Jel ti to smanjilo cerviks...sve je moguće, ali isto tako i ne mora biti...točan odgovor na to nikad nećeš dobiti...

• dea3
    04. Rujan 2025. 15:59

Paola_32

Evo mene s pregleda, obavila sam anomaly scan i sve je uredno tako da sam jako sretna 🤗

Odlično! 
    Jel imao doktor vremena da ti se posveti?? 
    Ja sam danas opet brzo obavila... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.