Pozdrav mame, evo ja sam prvi put na ovom forumu, htjela bih se pridruziti trudnicama koje cekaju bebe na zimu, moj termin je 12.02. jos ne znamo spol, sutra idem na sveti duh na kontrolu jer smo imali lazni alarm radi bebine trbusne stijenke pa se nadam da cemo vidjeti spol 🙊
Dobro nam došla 🥰🥰
Sretno sutra ...
31+5 tt rođena beba 💙 J 💙
Sad kad pišete o dudama, većina mojih frendica ima BIBS, ali sam na par mjesta pročitala da nisu dobre. Sta vi mislite?

👫
36/36
10/2024 biokemijska
Lilysha dobrodošla i sretno na pregledu
EllaMS i ja sam za njih čula sve najgore,od šogorice mali je koristio ali još je rano da bi mogla reći jel utjecalo. Od mojih šestero dvoje nije imalo dudu uopće i eto baš najstarija koja nije nikad prihvatila dudu je nosila aparatić,kćer koja će sad 17 godina je imala dudu i to intezivno i dugo koliko se sjećam ali ima super zube,mislim da smo koristili nukovu ali ne sjećam se točno. Ovaj najmlađi je imao dugo avent a sad zadnjih mjeseci kupim dm-ove ali isti oblik su .

Timi95 samo ti jedi i uživajte,želim lijep odmor.
Bubica_0706 super za dobar pregled i posteljicu, jedino ne znam šta je elastogram,prvi put čujem za to?!
Paula210 ne mora značiti ali nikqd ne znaš,moj je uvijek navečer kad bi legla lupao i lupao i bome kad se rodio prvih gotovo 6mjeseci nije prije ponoći za noć zaspao😂
Elastogram mi napravi kad ultrazvucno mjeri duljinu cerviksa i taj elastogram zapravo odreduje cvrstocu cerviksa. Na nalazu mi pise prvo duljina cerviksa u mm i onda cvrstoca u %. Ta metoda se koristi za procjenu rizika od prijevremenog poroda, jer cerviks prvo pocne omeksavati pa se tek nakon toga skracuje. Ne znam jesam li dobro objasnila jer nisam strucnjak, samo prenosim kako je meni dr jednom u prosloj trudnoci objasnila. 😊

10/2021 ❤️
01/2026 ❤️⏳
Lilysha Dobrodošla :)
Barbi hvala za info za Avent dude. Sto mislis o curaproxu? Njih sam gledala zadnje…

👩🏽 29 🧔🏽♂️ 31
- čekamo dječaka 👦🏽 🩵
riamarro@hotmail.com
Ah ja sam dude pokupovala apsolutno sve, niti jednu nije prihvatila 😂. Sad mi je i drago.
Cure, kakve ste vi sa spavanjem? Ja se apsolutno svako jutro probudim u 5 i ne mogu zaspati sat vremena, bez obzira kad zaspala navečer. San mi je toliko tanak i osjećam se pregaženo svaki dan. Ne mogu vjerovati da je već krenulo i da me čeka nespavanje sljedećih minimalno pola godine 😩.

2023. M 🎀🧸
12/25 S 🪐⏳
Timi95 samo ti jedi i uživajte,želim lijep odmor.
Bubica_0706 super za dobar pregled i posteljicu, jedino ne znam šta je elastogram,prvi put čujem za to?!
Paula210 ne mora značiti ali nikqd ne znaš,moj je uvijek navečer kad bi legla lupao i lupao i bome kad se rodio prvih gotovo 6mjeseci nije prije ponoći za noć zaspao😂
Elastogram mi napravi kad ultrazvucno mjeri duljinu cerviksa i taj elastogram zapravo odreduje cvrstocu cerviksa. Na nalazu mi pise prvo duljina cerviksa u mm i onda cvrstoca u %. Ta metoda se koristi za procjenu rizika od prijevremenog poroda, jer cerviks prvo pocne omeksavati pa se tek nakon toga skracuje. Ne znam jesam li dobro objasnila jer nisam strucnjak, samo prenosim kako je meni dr jednom u prosloj trudnoci objasnila. 😊
Aha,zanimljivo nisam ni znala da se to može izmjeriti.

Ah ja sam dude pokupovala apsolutno sve, niti jednu nije prihvatila 😂. Sad mi je i drago.
Cure, kakve ste vi sa spavanjem? Ja se apsolutno svako jutro probudim u 5 i ne mogu zaspati sat vremena, bez obzira kad zaspala navečer. San mi je toliko tanak i osjećam se pregaženo svaki dan. Ne mogu vjerovati da je već krenulo i da me čeka nespavanje sljedećih minimalno pola godine 😩.
Imam jako tanak san ali mislim kad bi malac spavao u komadu noć da bi i ja,kronično sam neispavana i ne znam kad sam zadnji put odspavala u komadu noć

Mi smo na Losinju. Ovdje mi se otvorio apetit 🤣🫣 eto, ja ne znam, samo bi nesto jela 🤣
Uzivajtee,taman je lijepo vrijeme,mozda smo se i srele a da ni ne znamo😂
Samo papaj sad dok mozes😂
Mene ovaj moj mali unutra kontnastno udara ja ne znam kada ta beba spava i miruje eto😂bit ce veselo ako ce takav bit i vani
Ne mozes me fulat, mala cmizdrava, jedan plavi deckic, muz i ja sa bakrenom kosom 🤣🤣
I mene lupa, bas dosta 😆
Hvala cure 🥰

M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Sto se tice duda, stariji nije imao, mlađa Avent i Twistshake.. a kasnije svakakve, osim Bibs, za njih sam cula sve lose.. okej, imala je otvoren zagriz, jer je imala dudu do 4god.. ali evo, nemaju vec 6mj i nema vise otvoren zagriz..
A spavanjem mi je super. Legnem i odmah zaspim.. cak kad se probudim za wc, zaspim cim legnem🙈 zna se koliko sam umorna

M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji