Ja sam danas obavila na kraju pregled. Sve je u redu, srce kuca.
Ja necu raditi prenatalne testove.
Sad imam hrpu onih vadjenja krvi i urina za obaviti do iduceg pregleda.
Bravoooo. Koliko si ti sad trudna?
Ja isto obavila pregled, 6+3 po uzv, srčeko kuca ❤️. Od simptoma stalno sam umorna, dolazi mi mučnina na mahove i ne podnosim kavu. Ostalo sve ok. ☺️
2023. M ❤️
12/25 ❤️⏳
Cure jedno pitanje, trenutno sam trudna 9+4, prehladena sam stalno kasljem i pusem nos, jucer sam isla na wc i kad sam se obrisala vidjela smedi iscjedak na papiru, kasnije sam otisla na hitnu, sa bebom je sve okej, progesteron i dalje za terapiju te mirovanje. Da li je moguće da sam taj iscjedak imala od naprezanja, nije mi jasan jer se stvorio od nikud, ili je mozda pukla neka zilica od rastezanja? Malo da se smirim jer mislim da nije nista ozbiljno, nakon toga nisam imala nikakve bolove niti se taj iscjedak ponovio. Da li je neka imala slicno iskustvo, ovo mi je druga trudnoca i u prvoj ovo nisam imala
Hvala, pusa svima
Pokusavamo od 10/19 prvo 👶
Petrova 10/2020
👩💼 27, hormoni ✅ brisevi ✅ papa ✅
❌Sono hsg 15.07.21 - obostrano otezano, osteceni jajovodi, IVF postupak
Stimulirani, 06.06 Gonal 225, 10.06 Cetrotide, 13.06 Ovitrelle
15.06 punkcija, 5 oocita, nema❄️
20.06 ET, vracene 2
26.06 ➕, 27.06 ➕
29.06, 9dnt, 102.46 🍀 02.07, 12dnt, 361.22 🍀
21.07 6tj+6 ❤️
7.10 17+6 🐞❤️
15.03.2023💙Dečko💙
2.postupak Vinogradska 2025
Ivf 3/25 🤞 10.03 11js, 3❄️❄️❄️, 15.03 ET 1 blastocista, 25.03 beta 116🍀
Ja isto obavila pregled, 6+3 po uzv, srčeko kuca ❤️. Od simptoma stalno sam umorna, dolazi mi mučnina na mahove i ne podnosim kavu. Ostalo sve ok. ☺️
6+2. Znam da je bila ovulacija dan kasnije, ali racunaju mi po menstruaciji.
6+2. Znam da je bila ovulacija dan kasnije, ali racunaju mi po menstruaciji.
Bravo🥳🥰
I ja sam bila danas na pregledu. Doktor je potvrdio da nisam 10+0 kako bi bila prema menstruaciju nego 8+5 🥴
Imam osjećaj da idem u rikverc 😂😂
No generalno uredan nalaz...za 3 tjedna me narucio prvo za briseve jer se danas zaletio pa prvo napravio uzv, a onda vise nije bilo pogodno za briseve i za anomaly scan buduci da cu tada biti bliže 12 tt.
Mučnine se možda mrvicu smanjile, ali su prisutne...i kava smrdi..ajme 🤭
Cure jedno pitanje, trenutno sam trudna 9+4, prehladena sam stalno kasljem i pusem nos, jucer sam isla na wc i kad sam se obrisala vidjela smedi iscjedak na papiru, kasnije sam otisla na hitnu, sa bebom je sve okej, progesteron i dalje za terapiju te mirovanje. Da li je moguće da sam taj iscjedak imala od naprezanja, nije mi jasan jer se stvorio od nikud, ili je mozda pukla neka zilica od rastezanja? Malo da se smirim jer mislim da nije nista ozbiljno, nakon toga nisam imala nikakve bolove niti se taj iscjedak ponovio. Da li je neka imala slicno iskustvo, ovo mi je druga trudnoca i u prvoj ovo nisam imala
Hvala, pusa svima
Hej draga iskreno ne znam al bitno da je beba ok. Kako si ti? Jesi bolje? Jel iscjedak i dalje prisutan? I ja sam imala iscjedak i bilo je sve ok na pregledu. Trajao je jedan dan. Mislim da je bitno da nema svjeze krvi sa ugruscima.
Pozdrav žene,
Oprezno bih vam se pridružila u grupi, iz ivf postupka smo došli do željenog plusica.
Imala sam pregled prije tjedan dana, tad sam bila 6+2, crl 5.6mm, vidjelo se srceko da titra!
Međutim, imam pitanje, zadnja dva dana uopće nemam mučnina, a grudi minimalno bole, a prije toga tjedan dana svaki dan mucnine/zgaravica i osjetljive grudima...
Jel ima neka da joj se slično događa i da je sve ok? Ludim već, kontrolu imam tek 15.5.!
29👸🏻36🤠 Pokusavamo od 10/2022
Ja - povišena anti-Tg - 385 uz uredan TSH, AMH 22.14 pmol/L, On - normozoospermija
Letrozol 5mg + ciljani odnosi 1-5./2024. ❌️❌️❌️
9/2024 pol ivf (Ovaleap,Cetrotide,Ovitrelle i Decapeptyl) 7❄️ freeze all blagi hiper
12/2024, 1/2025 FET 2 biokemijske (hcg 30)❌️
2/2025 histeroskopija✅️ - CD138✅️ Low NK cells
3/2025 FET pr ciklus - beta 10dnt 260 ➡️ 12dnt 725 ➡️ 16dnt 6600
Pozdrav žene,
Oprezno bih vam se pridružila u grupi, iz ivf postupka smo došli do željenog plusica.
Imala sam pregled prije tjedan dana, tad sam bila 6+2, crl 5.6mm, vidjelo se srceko da titra!
Međutim, imam pitanje, zadnja dva dana uopće nemam mučnina, a grudi minimalno bole, a prije toga tjedan dana svaki dan mucnine/zgaravica i osjetljive grudima…
Jel ima neka da joj se slično događa i da je sve ok? Ludim već, kontrolu imam tek 15.5.!
Na početku je apsolutno sve moguce. Ja nebi imala dva dana simptome pa bi se onda opet vratili i tako.
U jednoj trudnoci su mi npr. Trajali do 12, a u jednoj samo do 9 tt. I bilo je sve ok...
Ima žene da nemaju ništa pa opet dobro...
Jednostavno nema druge nego čekati da prođe vrijeme ili ako baš ne možeš izdržati otiđi na pregled i prije.
Pozdrav žene,
Međutim, imam pitanje, zadnja dva dana uopće nemam mučnina, a grudi minimalno bole, a prije toga tjedan dana svaki dan mucnine/zgaravica i osjetljive grudima…
Cestitam na srceku! Meni su sa 7+3 skoro svi simptomi nestali, doslovno preko noci. S tim da sam prije tog bila na bolovanju par dana jer se nisam mogla iz kreveta ustat. Krenula sam panicariti i nakon sto se par dana nisu vracali narucila sam se za uzv i sve je bilo ok. A simptomi su se vratili sa 8+3. Od tada mi je kako koji dan, nekad bolje, nekad gore, nema nekog pravila.
👩 90., PCOS, AMH- 43,5 pmol/L
🧑 87.god., OAT
Repromed
10/24 ICSI 15🥚, blagi hiper, freeze all, 5❄️
03/25 FET 6+5 ❤️, Panorama ✅ 🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji