Pozdrav žene,
Oprezno bih vam se pridružila u grupi, iz ivf postupka smo došli do željenog plusica.
Imala sam pregled prije tjedan dana, tad sam bila 6+2, crl 5.6mm, vidjelo se srceko da titra!
Međutim, imam pitanje, zadnja dva dana uopće nemam mučnina, a grudi minimalno bole, a prije toga tjedan dana svaki dan mucnine/zgaravica i osjetljive grudima…
Jel ima neka da joj se slično događa i da je sve ok? Ludim već, kontrolu imam tek 15.5.!
Isto tako nisam do danas imala apsolutno nikakvih simptoma. Danas sam otišla s klincem na igralište i odjednom val mučnine, nakon toga do trgovine gdje mi je došla takva mučnina i slabost da sam mislila da ću se srušiti. Sad sam skužila da ipak trebam malo usporiti.
Cure jel može neka ponoviti kako se stavljaju ovi potpisi sa datumima dolje?!?
Skroz sam zaboravila kako ide
Otiđeš na stranicu Ticker Factory i kad dovršiš sve što hoćeš da bude na tickeru kopiraš onaj dugački ubb code i odeš pod svoj profil zaljepiš u potpis. 😊
Otiđeš na stranicu Ticker Factory i kaddovršiš sve što hoćeš da bude na tickeru kopiraš onaj dugački ubb code i odeš pod svoj profil zaljepiš u potpis. 😊
Hvala ti...
Uspjela sam ♥️
Kako se cure generalno osjećate?
Meni je samo najbitnije da je sve dobro i uredno. Ali brate osjećam se tako smoreno. Baš ono iscrpljeno, a većinu vremena spavat. Baš mi je teško biti tako troma.
👫
36/36
10/2024 biokemijska
Ja imam dijete od godinu i pol tako da nemam vremena za odmor. 😅 u prvoj sam trudnoci popodne znala odmarati, sad nista. Ali dobro se drzim, nadam se da ce me zaobici simptomi kao i u prvoj trudnoci.
Jedino me sad muci sto bas cesto dizem malog i ne odmaram nista. U prvoj sam se trudnoci pazila a sad to jednostavno ne mogu kraj njega. Kako se vi ostale s manjom djecom ponasate sad u trudnoci?
Ja imam dijete od godinu i pol tako da nemam vremena za odmor. 😅 u prvoj sam trudnoci popodne znala odmarati, sad nista. Ali dobro se drzim, nadam se da ce me zaobici simptomi kao i u prvoj trudnoci.
Jedino me sad muci sto bas cesto dizem malog i ne odmaram nista. U prvoj sam se trudnoci pazila a sad to jednostavno ne mogu kraj njega. Kako se vi ostale s manjom djecom ponasate sad u trudnoci?
Ja imam trogodišnjaka i također ga još tu i tamo nosim, dižem. Više manje sam nastavila kao i prije trudnoće. Vidjet ću do kad će ići tako. Popodnevno odmaranje također ne dolazi u obzir u ovoj trudnoći. 😅
Pozdrav svima, nadam se da me primate u drustvo.
Mi smo tek na pocetku, 5+2, prvi pregled tek za 2-3tj. Ali nadamo se najboljem :)
Treca beba, nemam jos nikakvih simptoma, osim kao u pms-u, cekam da krene nesto pa nista jos.
Ne pazim, nemoguce je s malom djecom. Isto dizem, nosim dijete, radim sve normalno u kuci. Nekad imam griznju savijest radi toga, ali dok nema tegoba, mislim da je to sve ok.
Odmora nema nazalost, najljepse je u prvoj trudnoci kad mozes odmarati koliko te volja 😄
Dobrodošla 🥰 Čestitam i želim ti da sve prođe glatko!
Bome svaka vam čast. Ja si to sad ne mogu ni zamisliti. Ja se probudim, nešto malo pojedem, pa opet zaspem. Odemo tu i tamo u šetnju da nije da samo spavam. Ali me sve brzo umori. A mučnine. Hah. Nema ih dva dana, pa se zabrinem umjesto da uživam i onda treći dan mi bude loše za sve ove dane. 😂
👫
36/36
10/2024 biokemijska
Ja imam curicu 2 godine i 9 mj i isto je nosim tu i tamo. Meni je jako mučno sa povraćanjem. Tako da je suprug preuzeo igru sa njim i odlaske u parkić. Ja odradim nužno po doma i ležim. Imam grižnju savjesti oko toga ali kad jednostavno ne mogu ništa. Baš mi je loše. Nadam se da će uskoro prestati.
Da li ćete vi otvoriti komplikaciji i ako da kada ste planirale?
Čestitke novim curama :)
Sortiraj odgovore
Najstariji