Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Larchi29
    03. Svibanj 2025. 10:48

Diivnaa__

Pozdrav žene,
    Oprezno bih vam se pridružila u grupi, iz ivf postupka smo došli do željenog plusica.
    Imala sam pregled prije tjedan dana, tad sam bila 6+2, crl 5.6mm, vidjelo se srceko da titra!
    Međutim, imam pitanje, zadnja dva dana uopće nemam mučnina, a grudi minimalno bole, a prije toga tjedan dana svaki dan mucnine/zgaravica i osjetljive grudima…
    Jel ima neka da joj se slično događa i da je sve ok? Ludim već, kontrolu imam tek 15.5.!

Isto tako nisam do danas imala apsolutno nikakvih simptoma. Danas sam otišla s klincem na igralište i odjednom val mučnine, nakon toga do trgovine gdje mi je došla takva mučnina i slabost da sam mislila da ću se srušiti. Sad sam skužila da ipak trebam malo usporiti.

• dea3
    03. Svibanj 2025. 12:27

Cure jel može neka ponoviti kako se stavljaju ovi potpisi sa datumima dolje?!? 
    Skroz sam zaboravila kako ide

• Larchi29
    03. Svibanj 2025. 19:59

dea3

Otiđeš na stranicu Ticker Factory i kad dovršiš sve što hoćeš da bude na tickeru kopiraš onaj dugački ubb code i odeš pod svoj profil zaljepiš u potpis. 😊

• dea3
    04. Svibanj 2025. 07:00

Larchi29

dea3

Otiđeš na stranicu Ticker Factory i kaddovršiš sve što hoćeš da bude na tickeru kopiraš onaj dugački ubb code i odeš pod svoj profil zaljepiš u potpis. 😊

Hvala ti...
    Uspjela sam ♥️

EllaMS
    04. Svibanj 2025. 20:17

Kako se cure generalno osjećate?
    Meni je samo najbitnije da je sve dobro i uredno. Ali brate osjećam se tako smoreno. Baš ono iscrpljeno, a većinu vremena spavat. Baš mi je teško biti tako troma.

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

Blondy
    04. Svibanj 2025. 22:01

Ja imam dijete od godinu i pol tako da nemam vremena za odmor. 😅 u prvoj sam trudnoci popodne znala odmarati, sad nista. Ali dobro se drzim, nadam se da ce me zaobici simptomi kao i u prvoj trudnoci.
    Jedino me sad muci sto bas cesto dizem malog i ne odmaram  nista. U prvoj sam se trudnoci pazila a sad to jednostavno ne mogu kraj njega. Kako se vi ostale s manjom djecom ponasate sad u trudnoci?

• Larchi29
    05. Svibanj 2025. 01:24

Blondy

Ja imam dijete od godinu i pol tako da nemam vremena za odmor. 😅 u prvoj sam trudnoci popodne znala odmarati, sad nista. Ali dobro se drzim, nadam se da ce me zaobici simptomi kao i u prvoj trudnoci.
    Jedino me sad muci sto bas cesto dizem malog i ne odmaram nista. U prvoj sam se trudnoci pazila a sad to jednostavno ne mogu kraj njega. Kako se vi ostale s manjom djecom ponasate sad u trudnoci?

Ja imam trogodišnjaka i također ga još tu i tamo nosim, dižem. Više manje sam nastavila kao i prije trudnoće. Vidjet ću do kad će ići tako. Popodnevno odmaranje također ne dolazi u obzir u ovoj trudnoći. 😅

peppa0
    05. Svibanj 2025. 07:42

Pozdrav svima, nadam se da me primate u drustvo.
    Mi smo tek na pocetku, 5+2, prvi pregled tek za 2-3tj. Ali nadamo se najboljem :)
    Treca beba, nemam jos nikakvih simptoma, osim kao u pms-u, cekam da krene nesto pa nista jos.
    Ne pazim, nemoguce je s malom djecom. Isto dizem, nosim dijete, radim sve normalno u kuci. Nekad imam griznju savijest radi toga, ali dok nema tegoba, mislim da je to sve ok.
    Odmora nema nazalost, najljepse je u prvoj trudnoci kad mozes odmarati koliko te volja 😄

EllaMS
    05. Svibanj 2025. 08:14

Dobrodošla 🥰 Čestitam i želim ti da sve prođe glatko!

Bome svaka vam čast. Ja si to sad ne mogu ni zamisliti. Ja se probudim,  nešto malo pojedem, pa opet zaspem. Odemo tu i tamo u šetnju da nije da samo spavam. Ali me sve brzo umori. A mučnine. Hah. Nema ih dva dana, pa se zabrinem umjesto da uživam i onda treći dan mi bude loše za sve ove dane. 😂

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

• Tinchy300
    05. Svibanj 2025. 08:50

Ja imam curicu 2 godine i 9 mj i isto je nosim tu i tamo. Meni je jako mučno sa povraćanjem. Tako da je suprug preuzeo igru sa njim i odlaske u parkić. Ja odradim nužno po doma i ležim. Imam grižnju savjesti oko toga ali kad jednostavno ne mogu ništa. Baš mi je loše. Nadam se da će uskoro prestati.
    Da li ćete vi otvoriti komplikaciji i ako da kada ste planirale?
    Čestitke novim curama :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.