Ja sam u ovoj trudnoći tek krajem 18tt počela osjećati,u početku skroz lagano i to tek kad bi ležala,i baš kao neki titraj unutra i onda bi čekala da se ponovi pa ništa😂već krajem 19tt sam bila baš sigurna da je beba a evo sad samo 2 tjedna razlike osjećam bez obzira jel ležim ili sam na nogama. Znam da je teško dočekati ali sve se to iz dana u dan mijenja i kako je beba veća sve se jače osjeća. Spominjale ste apetit,kod mene je isto baš pojačan zadnjih dana,borim se sama sa sobom da ne pretjerujem.
Cure sa niskom posteljicom čuvajte se,nadam se da će vam se brzo podići i da će biti sve ok..
Hvala Lamise, evo onda cekamo da se krene javljati malo cesce :)
Mene isto apetit muci… u zadnja 2 tjedna natukla 2 kg sto je +4 od pocetka trudnoce :( Bas me to zivcira jer jedem normalno, cak veceru preskacem, pokusavam hodati/plivati sad na moru cim vise i svejedno se prima bas jako…
Cestitam svima na dobrim pregledima, neka se tako i nastavi 🤞🏻😊
Vec sam spominjala da isto imam posteljicu nisko uz sami rub usca, ali ni moja ginekologica ni doktorica u bolnici nisu iskazale neku zabrinutost jer se kao jos stigne podignuti sa rastom maternice. Nisam stavljena na mirovanje nikakvo, ali nisam ni imala nikakva krvarenja ili slicno. Cuvajte se i nadam se da ce se uskoro podignuti.
Sto se tice udaraca isto sam nestrpljivo cekala, sada ga osjetim stalno, sjedila lezala hodala 😁 ali je ipak najaktivniji i najvise osjetim dok lezim na leđima, a tada se i najbolje vidi na trbuhu pa saljemo tati koji je na terenu 😊
Vidim da ste pisale i o bolovima i vidim da nas vecinu muci isto. Mene donji dio leđa najvise boli nakon duzih setnji ili stajanja, a na dane me zna boliti dio oko stidne kosti pa prođe pa smatram da je sve normalno. Bas sam komentirala s muzem da ne znam jel mene u prvoj trudnoci nista nije bolilo ili je toliko proslo da sam vec sve zaboravila 😂
👩🏼 29 🧔🏻♂️ 31
👦🏼 19.10.2018. 💙
Ella kad ces azurirati listu molim te dodaj za mene da cekamo decka.
Pratim vas redovito iako nisam pisala. Srecom nemam nista posebno za prijaviti sve ide rekla bih uobicajeno. Trbuh mi se vec jako vidi, nisam se vagala od zadnjeg pregleda ali mislim da sam na +5. Od simptoma primjecujem da sam i dalje dosta umorna, zapuhivanje kod penjanja uzbrdo, bol u stopalima, bol u stidnoj kosti. Nista nije neizdrzivo ali osjeti se 🤭 iako ga volim gledati naravno zapravo me najvise smeta taj trbuh, pretpostavljam jer sam cijeli zivot jako mrsava i bas se ne mogu naviknuti na tu nezgrapnost, a kako ce tek biti kasnije 🤣
12.12. dolazi nam Luka 💙
Eni čestitam ti na curici 🎀
Popratim vas zimske tu i tamo da vidim kako mi napredujete ti, Makarena i Ella, i veselim se svakoj novosti! Prenesi mi Uniqlo moje čestitke molim te, skroz mislim na nju i provjeravam LH temu, imala sam baš neki dobar osjećaj za nju zadnjih dana tako da me ova vijest neopisivo razveselila 🥰 reci joj da ju čekamo na proljetnicama 😊🌸🌱
E sad, imam pitanje za cure na Clexanu ili Heparinu, jel imala koja od vas sch dok je bila na tim injekcijama i jesu vam pritom ukinuli terapiju?
Ja sam na heparinu, ali oprosti nisam shvatila pitanje 🫣
Moram prijaviti da sam prvi put osjetila bebino lupkanje u trbuhu, jako blago, ali baš je divan osjećaj i jedva čekam da bude češće i da se jasnije osjeti 🤗
Inače se puno bolje osjećam, samo mi se, apetit toliko otvorio, stalno sam gladna i u tri zadnja tjedna dobila sam 3 kg pa se nadam da neće ići dalje tim tempom 😁
Čestitam svim curama na odličnim pregledima 🥰
Sori, da pojasnim — Zanima me jel koja od vas cura na tim injekcijama imala iskustvo hematoma ili ikakvih krvarenja, i dali su vam pritom zadržali terapiju ili ukinuli? 🙂
Meni je otkriven hematom nakon nekoliko smeđarenja i terapiju su mi pauzirali dok se taj hematom ne očisti ili smanji, pa me zanima dali je to redovna praksa, jer čitam razna iskustva na netu…
36 god.
8/2024 spontani 💔
10/2024 ➕
12/2024 NIPT low risk / dečko 🩵
1/2025 PPROM u 15. tjednu 💔🌈👼
4/2025 biokemijska 💔
TSH 4.41 – levotiroksin
30.07. ➕
1. beta 928, 2. beta 4683.04 ❤️
Genetska trombofilija – Clexane
Moja bebica lupka vec neko vrijeme. Ja bas dosta osjetim pa ceka i kad stojim ili sjedim.. nema pravila.. ali lupkanje osjetim blizu stidne kosti, sad ne znam kako je namjestena, vidjet cemo 21.8. 😍 cak mi se manje piski pa mislim da se podigla..
Moj apetit je los 😮💨 a inace sam pravi gurman i volim sve jesti.. sad jedem dorucak, rucak i veceru ako bas osjetim da mi je zeludac prazan.. jos imam gorak okus u ustima u jucer mi je bilo mucno cijeli dan i malo me bolila glava.. danas sam vec dobro (vidjet cemo kroz dan) ..
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Eni čestitam ti na curici 🎀
Popratim vas zimske tu i tamo da vidim kako mi napredujete ti, Makarena i Ella, i veselim se svakoj novosti! Prenesi mi Uniqlo moje čestitke molim te, skroz mislim na nju i provjeravam LH temu, imala sam baš neki dobar osjećaj za nju zadnjih dana tako da me ova vijest neopisivo razveselila 🥰 reci joj da ju čekamo na proljetnicama 😊🌸🌱
E sad, imam pitanje za cure na Clexanu ili Heparinu, jel imala koja od vas sch dok je bila na tim injekcijama i jesu vam pritom ukinuli terapiju?
Ja sam na heparinu, ali oprosti nisam shvatila pitanje 🫣
Moram prijaviti da sam prvi put osjetila bebino lupkanje u trbuhu, jako blago, ali baš je divan osjećaj i jedva čekam da bude češće i da se jasnije osjeti 🤗
Inače se puno bolje osjećam, samo mi se, apetit toliko otvorio, stalno sam gladna i u tri zadnja tjedna dobila sam 3 kg pa se nadam da neće ići dalje tim tempom 😁
Čestitam svim curama na odličnim pregledima 🥰
Sori, da pojasnim — Zanima me jel koja od vas cura na tim injekcijama imala iskustvo hematoma ili ikakvih krvarenja, i dali su vam pritom zadržali terapiju ili ukinuli? 🙂
Meni je otkriven hematom nakon nekoliko smeđarenja i terapiju su mi pauzirali dok se taj hematom ne očisti ili smanji, pa me zanima dali je to redovna praksa, jer čitam razna iskustva na netu…
Nije isti primjer ali slično. U prvoj trudnoći sam zbog mpo postupka i prijašnjih iskustava s pobačajima i vanmaternične preventivno pila Aspirin 100. Kada sam prokrvarila i onda dodatno krenula krv iz nosa svakodnevno ukinut mi Aspirin dok se ne smiri krvarenje. Pošto je meni kasnije i dalje curila krv iz nosa nije mi vraćen u terapiju. Moguće je da je praksa da se prestanu uzimati injekcije pa nastave.
Možda da se javiš u grupu proljetnice ili ljetnice pa možda ima žena s istim iskustvom jer su one već rodile pa time imaju više info kako dalje s terapijom do kraja trudnoće. 🤞🍀
👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L;Th:Oleovit D3, Euthyrox, Novalac, Cyclogest
🧔37g- OAT
🟡Vinogradska
👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)💙
Beba br 2 🙏
🟡Vinogradska
2/2025 💔❌
4/2025 IVF/ICSI -13🥚;10 oplođenih, 4❄️;ET 1bc-7dpt ➕;
1beta(11dpt)=342
2beta(13dpt)= 691
1UZV-28.5. 6+4-imamo ❤️
Panorama-LOW RISK 🎀Baby girl M🎀🙏
Pregledi: 🤰🏻💗
14.8. - taratara25
18.8. - riamaro
20.8. - paula210 m_rosie
21.8. - Timi95 barrrbi
22.8. - bubica_0706
25.8. - Tinchy300
27.8. - Giovanna32
28.8. - eni233, Zeka26, Srculence
03.09. - Newgirl
Termini:
m_rosie - 3.12. 🩷
Mokica - 3.12. 💙
Ditaa - 5.12. 💙
dea3 - 7.12. 💙
Tinchy300- 10.12. 🩷
Josipella2025 - 12.12. 💙
EllaMS - 13.12 💙
taratara25 - 13.12. 🩷
lamise38 - 20.12.
Blondy - 23.12. 💙
Makarena - 24.12. 🩷
mamacita - 24.12. 💙
jagoda20 - 31.12.
paula210 - 01.01. 💙
peppao - 4.1. 💙
Paola32 - 9.1. 🩷
Ivis - 9.1. 🩷
Timi95 - 13.1. 🩷
anamarija8888 - 15.1. 💙
Faksimila - 17.1.
Barrrbi - 17.1. 🩷
bubica_0706 - 17.1. 🩷
Zeka26 - 21.1. 🩷
riamaro - 27.1.
Srculence - 04.02.
Newgirl - 10.02. 💙
a2025 - 15.2.
Donna9
👫
36/36
10/2024 biokemijska
Ditaa hvala na podijeljenom iskustvu ❤️
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Srećom nisam imala iskustvo s tim pa ne znam, ali vjerojatno su privremeno ukinuli terapiju jer koliko znam zbog heparina krvarenje može trajati nešto duže. To je moje laičko objašnjenje, možda će se javiti netko tko je imao isto iskustvo pa da podijeli. Nadam se da će ti što prije proći 🤞
I moj je sljedeći pregled 14.8., ali zaboravila sam odmah prijaviti, ne trebaš me sad dodati, svakako javim kako je prošlo. 😊
🙋🏻♀️ 35, antifosfolipidni sindrom
08/2024 spontani 5+6 💔
28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏
14. 5. 2025. prvi UZV, 5+5, imamo ❤️ 🤗
Panorama - low risk, stiže curica 💗🎀
Sortiraj odgovore
Najstariji