Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • zeka26
    03. Kolovoz 2025. 07:49

Pregled u petak prošao super, beba raste i razvija se u skladu s tjednima. 
    Sljedeći pregled je 28.8., a termin 21.1., curica je 😊 

Na sljedećem pregledu dr je rekao da će napraviti anomaly scan, radi li se preko abdomena ili vaginalno? 

Pitanje za cure koje vode trudnocu privatno, otisla sam i kod HZZO dr, cisto da imam trudnicku knjizicu i ne dođem prvi put prilikom otvaranja BO kod njega, idete li paralelno i na preglede kod hzzo i privatnog dr? Meni je rekao da mora i on obaviti pregled kako bi imao pocetno stanje sto sam odbila ali mi je dao novi termin na kojem da dodjem na pregled, nekako mi se cini previse pregleda u tom slucaju🙆🏻‍♀️ sto vi mislite?

Poliklinika IVF - ICSI 1/1
    1. Trudnoća❤️

• m_rosie
    03. Kolovoz 2025. 08:07

zeka26

Na sljedećem pregledu dr je rekao da će napraviti anomaly scan, radi li se preko abdomena ili vaginalno?

Pitanje za cure koje vode trudnocu privatno, otisla sam i kod HZZO dr, cisto da imam trudnicku knjizicu i ne dođem prvi put prilikom otvaranja BO kod njega, idete li paralelno i na preglede kod hzzo i privatnog dr? Meni je rekao da mora i on obaviti pregled kako bi imao pocetno stanje sto sam odbila ali mi je dao novi termin na kojem da dodjem na pregled, nekako mi se cini previse pregleda u tom slucaju🙆🏻‍♀️ sto vi mislite?

Meni je anomaly u 20-on tjednu radio samo preko abdomena.
    Vodim trudnoću preko HZZO-a, a isti taj moj doktor radi i privatno. Tako da sam kod njega odrađivala i ovo što se plaća, kao i NIPT. Tako da će ti na ovo drugo netko drugi odgovoriti 🙈☺️

bubica_0706
    03. Kolovoz 2025. 09:34

zeka26

Hej, ja vodim trudnocu samo privatno. Tako sam i proslu od pocetka do kraja. Nisam imala nikakvih problema oko otvaranja porodiljnog. Nakon svakog pregleda privatno posaljem mailom nalaz svojoj hzzo dr i zamolim ju za uputnice koje trebam (ako trebam vaditi krv ili nesto, a i svaka 4 tjedna moram kontrolirat TSH). 

10/2021 ❤️
    01/2026 ❤️⏳

• dea3
    03. Kolovoz 2025. 09:48

zeka26

Mislim da bi mu trebala slati nalaze od privatnog da si to bilježi u slučaju da trebaš nešto. Neku uputnicu ili recept. Ili ako zatrebaju komplikacije, da ima neko uporište.
    Ja sam skroz od početka u bolnici (ok, nije isto), ali je dogovor da svaki nalaz šaljem mailom svom primarnom doktoru da zabilježi u sustav. 

• lamise38
    03. Kolovoz 2025. 10:11

zeka26

Super za dobar pregled!
    Anomaly scan se radi preko abdomena,vaginalni uzv samo kratko ako mjeri cerviks,meni sa 16 tt nije mjerio cerviks a idući tjedan imam anomaly scan pa cemo vidjet hoce li i cerviks provjeravati.
    Ja vodim privatno trudnoću,bila sam samo jednom kod soc.gin po uputnice za krv i urin,tad je med.sestra sa nalaza sebi upisala šta je trebala i to je to. Ne šaljem nalaze.

• paula210
    03. Kolovoz 2025. 12:22

Ja isto vodim privatno,uputnice dobijem normalno od svoje gin,ne radi probleme,kad trebam upunticu posaljem nalaz i to je to

Cestitam svima na dobrim prelgedima i na jos jednoj curici🩷

💙

Timi95
    04. Kolovoz 2025. 12:46

Ja sam jos ujutro napisala poruku i nije se poslala 😬

Cestitan ne dobrom pregledu i na curki 🥰

Mene moja curka sve vise udara i bas mi se pomakne koza kad me lupa, osjetim je i kad stavim ruku.. jos je dole, ispod pupka.. cekam da se malo podigne da mi se prestane toliko piskiti 😅 
    Ovako sam dobro, cak mi se apetit pojacava 🤣 a trbusic mi je bas jako iskocio.. moram si kupiti trudnicke  tajice i neke trenirke.. ne znam nista cu nositi na posao kad bude hladnije.. mozda trenerku 😅 

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

• lamise38
    04. Kolovoz 2025. 13:24

Sretno danas na pregledima!
    Ja isto sve konkretnije i češće osjećam bebicu, ne vidi se još preko kože ali definitivno najljepša stvar u trudnoći taj osjećaj kad lupkaju☺️
    Ja sam pretežno u haljinama ali morat ću nešto za jesen uzet

• Ditaa
    04. Kolovoz 2025. 14:13

I moj momak udara sve u 16 i to ga ima posvuda 😂 vidi se na trbuhu i tata osjeti isto kada stavi ruku 😊 odavno furamo trudnicke tajice i sada haljinice u ljeti

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 31
    👦🏼 19.10.2018. 💙

Makarena
    04. Kolovoz 2025. 15:09

Ja sam obavila anomaly, pogledao je sve organe detaljno, sve je u redu, potvrđeno da je curica i dobili smo bas lijepe 3D slike 🥰. Moja isto bas jako udara i non stop, bas je osjećam, ne želim znati šta bi bilo da je posteljica iza 😅. Osjetila sam je i na ultrazvuku i taman vidjela kako se miče i lupka 😍. Ja ne nosim ništa trudnicko, kupila sam si čim sam saznala za trudnoću haljine i hlače na gumu sad za ljeto pa to nosim. Trbuh mi još nije toliko veliki, vidi se, ali mislila sam da će biti i veći s obzirom da je 2. trudnoća. Šta se tiče apetita, ja ga bas i nemam, jedu mi se jedino povrtne juhe i mrkva 😅 u prošloj trudnoći su bili pečeni krumpiri tako da mi je ovo zdravija želja haha

2023. M 🎀🧸
    12/25 🎀🎄⏳

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.