Javljam da je sve ok, nije mi bilo strašno, ovdje (Synlab) stave limunske kiseline pa je ok za popiti. Vrijednosti su mi super.
Morat cu ponoviti jos jedan kasnije, ali eto preživi se 🙂
👫
36/36
10/2024 biokemijska
Vidim da je tema tlak. Moja doktorica je je jako detaljna, i stvarno, ajmo rec, puse na hladno. Prije pregleda mi tlak bude visi nego inace - gornji izmedu 130, zadnji puta cak 140. Ali, zbog prethodnog iskustva ocito je da na pregled dodem blago uzrujana. Pretpostavljam vecina tako. Niti ja to ne osjetim. U pravilu mi mjere tlak prije i nakon pregleda i nakon pregleda zaista bude ocita razlika, odnosno tlak mi se znatno snizi. Inace spadam u niskotlakase. Uglavnom, dr mi je preporucila da nabavim tlakomjer (i to onaj za nadlakticu) te da mjerim tlak svaki dan ujutro i navecer- opreza radi. Tako da sad tako radim. Pitala sam je jel to zbog ovog tlaka sto mi bude povisen prije pregleda- rekla je da ne, da je preporucljivo pratiti tlak u trudnoci, da se moze reagirati na vrijeme u slucaju potrebe.
Meni su u cijeloj trudnoci jednom mjerili tlak, i to na zadnjem pregledu. Inace nemam problema s tlakom niti sam imala u zadnjoj trudnoci.
👩🏼 29 🧔🏻♂️ 31
👦🏼 19.10.2018. 💙
Riamaroja to ništa ne osjetim,ne trebam pratiti stalno tlak ali mi je dr. rekao ako bi me glava boljela da obavezno izmjerim,do sad me mozda 2,3 puta boljela ali tlak je bio dobar. A to u prvoj trudnoći kad je bio 160/100 apsolutno ništa nisam osjetila,predobro sam se osjećala,oni me stalno ispitivali jel me boli glava,jel vidim crne točkice i tako🤔
EllaMS sretno s ogtt-om!
Cure koje su imale preglede čestitke na dobrim pregledima🥰
Vidis kako se razlikuju, meni odmah uvalili mjerenje redovno kod kuce 🤣 a znaju da imam sindrom bijele kute 🙈🤦♀️
Pozdrav za sve zimske mamice ☺️
Evo da se i ja pridruzim nekom drugom ljepšem forumu. Trudna sam 13+2 sve je uredu,bebica je aktivna 100 na sat i sve je kako treba za te tjedne🥰 danas smo napravili nifty i sad cekamo rezultate ☺️ To mi je prva trudnoća,sve mi je novo super mi je da tu ima mamica kojima ovo nije prva trudnoća pa ce svi savjeti dobro doc. ☺️
Termin poroda mi je 04.02.
I prvo sto mi je proslo kroz glavu ajme zima,posjete,ljudi koji nemaju razumijevanja. 🙆🏻♀️😅
🙋🏻♀️32 god. endometrioza koja nije operativna,trombofilija
🙋🏻♂️37god. (sve uredno)
2/2023 prvi postupak,biokemijska ❌
6❄️
07/2023 transfer, u 7tj spontani 😔💔
9/2023 konzultacije
04.10.Transfer + embryoglue,spontani u 8 tjednu💔
•01/2024 Trombofilija/Heparin💉
•⌛️ 2mj. 2024 Konzultacije ŠKVORC
07.03. FET /Beta❌ 09.05 FET/beta❌ 16.10.FET/BETA 28.10.❌ 10.12.FET/BETA❌
08.02. FET dva embrija/BETA✅ spontani 6tj.💔19.05.FET 1bc ❄️ BETA 12dnt/759 14dnt/1519 19dnt/6758 UVZ 6+5 imamo ❤️
Srculence dobrodosla i cestitam 😊🥰
Ja sam vec spremna na posjete od pocetka i ne grozim se bas previse 😂 nadam se da ce svi biti dovoljno razumni da je to jos mala beba bez izgradenog imuniteta. Dodi, vidi ga, popij kavu i gas 😁
👩🏼 29 🧔🏻♂️ 31
👦🏼 19.10.2018. 💙
Srculence - dobrodošla.
Kad vidim nekime potpis kao tvoj i šta si sve prošla do sad vjeruj mi da mi nema veće radosti. Želim ti svu sreću svijeta u ovoj trudnoći za koju vjerujem da je dobitna. ❤️🌹🥰
EllaMS super za dobar ogtt.
Vezano za tlak eto za sad još nisam dobila uputu da moram mjeriti ali ja svakako svako toliko izmjerim,danas negdje popodne bio 110/60. Ali da me nervira to na pregledu jako me nervira ali drago mi je cure da nisam jedina koja pati od sindroma bijele kute,jer ono nekad imam osjećaj da me nitko ne razumije.
Srculence čestitam i želim urednu i mirnu trudnoću🥰
Ditaa ovo si dobro rekla,razumni ljudi! Dobijem ospice kad mi netko ljubi bebu bez obzira koje je godišnje doba,ono čak i mala djeca znaju da se mogu pomaziti samo nogice i onda mi se nađe netko od velikih pa mi ljubi bebu u ručicu🙄😬😮💨onak pa jedino što može je staviti ruku u usta,čime razmišljaju🤪🤪🤪
Joj sta je jednom napravila moja svekrva.. stavila je dudu od mog malog u svoja usta 🤮🤮 tad je imao 5mj..moja mama je to vidjela, znaci zena se zgrazala na to.. evo, jedina osoba koja ne voli ne postivati tuđa pravila je moja svekrva. Znaci, svi se izuvaju kad uđu kod mene, a ona uđe u obuci.. ovaj put cu napisati ispred vrata "stogo izuvanje" i stavit cu papuce ispred vrata.. i jos jedna stvar, ne pere ruke prije nego dira bebu u smrdi na cigare.. nemam nista protiv pusaca i sama znam zapaliti kad nisam trudna i ne dojim.. psihicki se pripremam na njena ne postovanja i vjerovatno cu biti gruba prema njoj, jer ce me prat hormoni 😅 nije zato sto mi je svekrva, tako bi rekla i bilo kome..
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Eto mene na pola puta,baš mi leti vrijeme uz malca 🥰još kad krene škola pa oko moje prvašice za čas će to proći 🤩ugodan vikend svima🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji