Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Timi95
    30. Srpanj 2025. 10:24

Cestitam 🥰 ajme evo deckici sustizu cure 🙈

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

Makarena
    30. Srpanj 2025. 11:29

Trampica dobrodošla ❤️

Blondy jeeej drago mi je da je sve u redu ☺️. Već imaš jednog dečka koliko se sjećam? 

Mene jučer i prekjučer tako jako glava boljela, već sam si i tabletu sinoć izvadila za popiti, ali sam odlučila pretrpjeti i evo sreća danas napokon ne boli. I to me boljelo bas kad je bilo dva dana zahlađenja i moglo se lakše disati, danas kod nas ponovno vruće 😕 nadala sam se da će malo duže trajati ovo zahlađenje

2023. M 🎀🧸
    12/25 🎀🎄⏳

• lamise38
    30. Srpanj 2025. 11:36

Trampica dobrodošla! 
    Blondy čestitke na dobrom pregledu i dečkiću💙
    Dea3 moja kćer je rođena u siječnju,koma za organizirati rođendan🫣

peppa0
    30. Srpanj 2025. 12:16

Blondy cestitam na deckicu!
    Trampica dobrodosla!
    Zimski rođendan - mene brine taj sami pocetak i bolestine, virusi. Znam da nema pravila, mogu pokupiti bilo gdje i bilo kad, ali plasi me to zimsko vrijeme i novorođenče. Isto sam razmisljala o rodjendanu, ne znam kako cemo to uopce organizirati i jel ce biti izvedivo. 

• dea3
    30. Srpanj 2025. 12:24

peppa0

Trampica dobrodosla!
    Zimski rođendan - mene brine taj sami pocetak i bolestine, virusi. Znam da nema pravila, mogu pokupiti bilo gdje i bilo kad, ali plasi me to zimsko vrijeme i novorođenče. Isto sam razmisljala o rodjendanu, ne znam kako cemo to uopce organizirati i jel ce biti izvedivo.

Iskustvo mi govori da bolesti obično kreću u siječnju.... I onda se to vrti do kraja veljače.
    Mi imamo jedan dječji rođendan u sijecnju, svake, ali baš svake godine se redom svi pozaraze jer netko dođe bolestan tj. Sa skrivenim simptomima koji se obično pokažu dan ili dva kasnije. 

Meni je nekako najviše bio pritisak za prvi rođendan. Tko će biti zdrav tko neće, poslije sam više to otpustila. Mi spremimo tko može doći dođe tko ne zbog bolesti ne... Jednostavno je takvo vrijeme. 

• dea3
    30. Srpanj 2025. 12:29

A vezano uz zimsko vrijeme i novorodenče. Buduci da je klinac i prijevremena bio rođen, mi smo jednostavno svima doslovno "zabranili" nepotrebne dolaske. Sreća svi su to poštivali i tak smo tih prvih par mjeseci lijepo u miru proveli. Curka nije jedno mjesec dana isla u vrtic, kasnije je krenula pa je to bio neki strah, ali evo sreća nije bilo nekih problema. 

• lamise38
    30. Srpanj 2025. 12:37

peppa0

Trampica dobrodosla!

Malo je stresno,barem meni,jer ono vlada svašta nešto i strah je tu,meni neće nitko od posjeta dolazit bolestan,logično ali netko može nositi nešto a da još nema simptoma. Na koncu svega i da nemam posjeta nikakvih osim bebača koji će uskoro godinu ostali svi su školarci tako da hoću neću izloženi su oni svim virusima. Jedino što ja mogu je doma paziti da baš ne ljubakaju bebu i ako itko ima bilo kakve naznake virusa ili nečega izolirati ih.

Blondy
    30. Srpanj 2025. 14:20

Hvala svima 😃

Ja sam vec rodila zimsku bebu, nije bilo nikakvih posjeta prva 3 mjeseca, osim najnajblizih. Vladao je i hripavac, cijepili smo se svi. Nije bilo problema nikakvih, van smo iski odmah, makar je bila zima. Prvo 5 minuta pa sve duze.

• Tinchy300
    30. Srpanj 2025. 15:10

Blondy cestitam na deckicu🥰🥰💙.
    Curke koje imaju vrticu djecu koliko cete ih ostaviti doma kada se rodi bebice? 
    Pitam zbog bolestina koje vladaju u zimskom periodu.

peppa0
    30. Srpanj 2025. 15:56

Moji svi najblizi imaju djecu vrticarce, ne mogu im zabraniti da dodju u priglede. moja starija ce biti skolarac tad, tako da ja ne znam kako izbjeci viruse 😵
    Probat cemo se svi sopati vitaminima u nadi da ce nas sve lose zaobici 🫣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.