Eni, žao mi je što prolaziš kroz to. Drži se i neka beba bude dobro, jaka i snažna, kao i ti. ❤️
Ella, hvala na lijepoj želji. :)
2. 5. '25. ZM
24. 6. '25. UZV ✅
7+4 ❤️
11. 7. '25. UZV ✅
31. 7. UZV ✅
Giovanna32
Sretno svima na pregledima,ja sutra zovem za svoj termin. Inače ne znam tko vodi tablicu vidim da trenutno EllaMS pa ako bi me idući put htjela dodati na popis termina,20.12.🤗
Jel se vi jos uvijek mucite sa spavanjem? Uz buđenje za wc i snove i buđenje, zadnjih par dana mi odgovara najvise na leđima iako znam da nije dobro. Zaspem na boku, ali uvijek zavrsim na leđima 🙈
👩🏼 29 🧔🏻♂️ 31
👦🏼 19.10.2018. 💙
Jel se vi jos uvijek mucite sa spavanjem? Uz buđenje za wc i snove i buđenje, zadnjih par dana mi odgovara najvise na leđima iako znam da nije dobro. Zaspem na boku, ali uvijek zavrsim na leđima 🙈
Ma ja spavam na trbuhu, ali skvrcim nogu oa trbuh ima mjesta. Meni su rekli da spavam kako mi pase, u prvoj sam trudnoci tako do kraja 😅 nisam mogla na boku spavati
Ja oduvijek spavam na trbuhu isto tako sa skvrcenom nogom haha, ali kako je trbuh porastao vise mi ne odgovara. Sad mi je eto na leđima najudobnije nekako
👩🏼 29 🧔🏻♂️ 31
👦🏼 19.10.2018. 💙
Hvala žene moje što brinete za mene.. danas sam odlično .. nemam više krvarenja , osjećam se pozitvno , simptomi su još tu pa me to malo smirilo da je mojom bebicom sve ok . Pretpostavljam da mi je kakva žilica pukla , jer kad si stavim vaginaletu mi je malo iziritirano pa može biti da sam se malo ozljedila , ili gink kad me pregledao jer me gledao i prstima i ultrazvukom , pa se nadam da je to to i da više neću morati prolaziti nikad ! Sutra ću zvati svog gink , pa ću vidjeti dal će me zvati na pregled , pa se javim sa dodatnim informacijama ❤️❤️❤️🙏🤍
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Drage trudnice, drago mi je zbog puno dobrih pregleda protekli tjedan, i da je kod Eni sve u redu!
Čuvajte se, mazite se, pazite se i sretno svima koji nestrpljivo čekaju uzv, držimo fige 🤞🏽🥰
EllaMS može i mene idući put na listu za uzv 18.8.? Hvala ☺️
👩🏽 29 AMH 23,6 - hipo/hashi
🧔🏽♂️ 30 asthenozoospermia
- 10/2024 ICSI Gonal,Cetrotide,Decapeptyl- 9🥚1❄️ FET - biokemijska 😔
- 12/2024 ICSI u pc, ovulirala - AIH - beta✖️
- 4-5/2025 Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle - 10🥚 1 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 11dnt 165, 13dnt 403 🥹🙏🏼💗 6+2 imamo ♥️ 9+2 ♥️ 12+3 ♥️ 16+6 ⏳
riamarro@hotmail.com
Ja sam bas u 9.tt imala kao zilice krvi. Sve je bilo u redu.. neki kazu da u termin menstrucije koje nema, da se moze desiti malo sukrvice.. pa eto, ne znam ako je to istina..
Ehh, ja spavam na leđima, i nekako na boku, ali zagrlim trudnicki jastuk.. ne kuzim ni sama kako spavam 😅 ako se to moze nazvati spavanjem. 7god nisam spavala u komadu 🤣 sta me tek ceka 🤣
Ugl, ja sam bas nekako psihicki lose.. u zadnje vrijeme stalno placem, umorna sam, jos mi zna biti mucno, nisam bas gladna.. mislim da je to sve psiha u pitanju..bas se osjecam iscrpljeno i depresivno.. sa prvo dvoje sam bila bas jako uzbuđena.. sad sam u bedu sto ne mogu bebi izabrati ime, niti jedno mi se ne sviđa i nije to to.. a za ovo dvoje sam odmah znala 😮💨
Da ne pricam koliko piskim, imam osjecaj da mi je beba tocno na mjehuru..
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Uh..spavanje...bolna tema...
Buduci da ful mirujem, realno nemam se ni gdje izmučiti.
Onda obično zaspim oko 10 i evo me u 1 iza ponoći budna.
Ponekad i do 3-4 ne mogu zaspati. I to je baš koma.
Sad su mi nakon serklaže prepisali 5 mg normabela po potrebi. I iskreno uzmem si jednom tjedno da odmorim jer onda baš zaspem.
Uh..spavanje…bolna tema…
Buduci da ful mirujem, realno nemam se ni gdje izmučiti.
Onda obično zaspim oko 10 i evo me u 1 iza ponoći budna.
Ponekad i do 3-4 ne mogu zaspati. I to je baš koma.
Sad su mi nakon serklaže prepisali 5 mg normabela po potrebi. I iskreno uzmem si jednom tjedno da odmorim jer onda baš zaspem.
Kako ti bude nakon normabela? Mozes onda spavati u komadu? Jesi ujutro umorna?
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji