Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Giovanna32 🌈
    27. Srpanj 2025. 14:45

Eni, žao mi je što prolaziš kroz to. Drži se i neka beba bude dobro, jaka i snažna, kao i ti. ❤️

Ella, hvala na lijepoj želji. :) 

2. 5. '25. ZM
    24. 6. '25. UZV ✅
    7+4 ❤️
    11. 7. '25. UZV ✅
    31. 7. UZV ✅

Giovanna32

• lamise38
    27. Srpanj 2025. 15:51

Sretno svima na pregledima,ja sutra zovem za svoj termin. Inače ne znam tko vodi tablicu vidim da trenutno EllaMS pa ako bi me idući put htjela dodati na popis termina,20.12.🤗

• Ditaa
    27. Srpanj 2025. 17:49

Jel se vi jos uvijek mucite sa spavanjem? Uz buđenje za wc i snove i buđenje, zadnjih par dana mi odgovara najvise na leđima iako znam da nije dobro. Zaspem na boku, ali uvijek zavrsim na leđima 🙈

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 31
    👦🏼 19.10.2018. 💙

Blondy
    27. Srpanj 2025. 18:26

Ditaa

Jel se vi jos uvijek mucite sa spavanjem? Uz buđenje za wc i snove i buđenje, zadnjih par dana mi odgovara najvise na leđima iako znam da nije dobro. Zaspem na boku, ali uvijek zavrsim na leđima 🙈

Ma ja spavam na trbuhu, ali skvrcim nogu oa trbuh ima mjesta. Meni su rekli da spavam kako mi pase, u prvoj sam trudnoci tako do kraja 😅 nisam mogla na boku spavati

• Ditaa
    27. Srpanj 2025. 18:39

Ja oduvijek spavam na trbuhu isto tako sa skvrcenom nogom haha, ali kako je trbuh porastao vise mi ne odgovara. Sad mi je eto na leđima najudobnije nekako

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 31
    👦🏼 19.10.2018. 💙

• eni233
    27. Srpanj 2025. 19:37

Hvala žene moje što brinete za mene.. danas sam odlično .. nemam više krvarenja , osjećam se pozitvno , simptomi su još tu pa me to malo smirilo da je mojom bebicom sve ok . Pretpostavljam da mi je kakva žilica pukla , jer kad si stavim vaginaletu mi je malo iziritirano pa može biti da sam se malo ozljedila , ili gink kad me pregledao jer me gledao i prstima i ultrazvukom , pa se nadam da je to to i da više neću morati prolaziti nikad ! Sutra ću zvati svog gink , pa ću vidjeti dal će me zvati na pregled , pa se javim sa dodatnim informacijama ❤️❤️❤️🙏🤍

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    👨35
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska ✅

riamaro
    27. Srpanj 2025. 19:43

Drage trudnice, drago mi je zbog puno dobrih pregleda protekli tjedan, i da je kod Eni sve u redu! 
    Čuvajte se, mazite se, pazite se i sretno svima koji nestrpljivo čekaju uzv, držimo fige 🤞🏽🥰 
    EllaMS može i mene idući put na listu za uzv 18.8.? Hvala ☺️

👩🏽 29 AMH 23,6 - hipo/hashi
    🧔🏽‍♂️ 30 asthenozoospermia
    - 10/2024 ICSI Gonal,Cetrotide,Decapeptyl- 9🥚1❄️ FET - biokemijska 😔
    - 12/2024 ICSI u pc, ovulirala - AIH - beta✖️
    - 4-5/2025 Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle - 10🥚 1 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 11dnt 165, 13dnt 403 🥹🙏🏼💗 6+2 imamo ♥️ 9+2 ♥️ 12+3 ♥️ 16+6 ⏳

riamarro@hotmail.com

Timi95
    27. Srpanj 2025. 20:51

Ja sam bas u 9.tt imala kao zilice krvi. Sve je bilo u redu.. neki kazu da u termin menstrucije koje nema, da se moze desiti malo sukrvice.. pa eto, ne znam ako je to istina..

Ehh, ja spavam na leđima, i nekako na boku, ali zagrlim trudnicki jastuk.. ne kuzim ni sama kako spavam 😅 ako se to moze nazvati spavanjem. 7god nisam spavala u komadu 🤣 sta me tek ceka 🤣 

Ugl, ja sam bas nekako psihicki lose.. u zadnje vrijeme stalno placem, umorna sam, jos mi zna biti mucno, nisam bas gladna.. mislim da je to sve psiha u pitanju..bas se osjecam iscrpljeno i depresivno.. sa prvo dvoje sam bila bas jako uzbuđena..  sad sam u bedu sto ne mogu bebi izabrati ime, niti jedno mi se ne sviđa i nije to to.. a za ovo dvoje sam odmah znala 😮‍💨 
    Da ne pricam koliko piskim, imam osjecaj da mi je beba tocno na mjehuru.. 

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

• dea3
    27. Srpanj 2025. 21:21

Uh..spavanje...bolna tema...
    Buduci da ful mirujem, realno nemam se ni gdje izmučiti.
    Onda obično zaspim oko 10 i evo me u 1 iza ponoći budna.
    Ponekad i do 3-4 ne mogu zaspati. I to je baš koma.
    Sad su mi nakon serklaže prepisali 5 mg normabela po potrebi. I iskreno uzmem si jednom tjedno da odmorim jer onda baš zaspem. 

Timi95
    27. Srpanj 2025. 21:42

dea3

Uh..spavanje…bolna tema…
    Buduci da ful mirujem, realno nemam se ni gdje izmučiti.
    Onda obično zaspim oko 10 i evo me u 1 iza ponoći budna.
    Ponekad i do 3-4 ne mogu zaspati. I to je baš koma.
    Sad su mi nakon serklaže prepisali 5 mg normabela po potrebi. I iskreno uzmem si jednom tjedno da odmorim jer onda baš zaspem.

Kako ti bude nakon normabela? Mozes onda spavati u komadu? Jesi ujutro umorna? 

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.