Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • dea3
    27. Srpanj 2025. 21:46

Timi95

dea3

Uh..spavanje…bolna tema…
    Buduci da ful mirujem, realno nemam se ni gdje izmučiti.
    Onda obično zaspim oko 10 i evo me u 1 iza ponoći budna.
    Ponekad i do 3-4 ne mogu zaspati. I to je baš koma.
    Sad su mi nakon serklaže prepisali 5 mg normabela po potrebi. I iskreno uzmem si jednom tjedno da odmorim jer onda baš zaspem.

Kako ti bude nakon normabela? Mozes onda spavati u komadu? Jesi ujutro umorna?

Evo danas sam uzela 3. Put.
    Jednom odspavala u komadu, drugi put ne, ali sam brzo ponovno zaspala.
    Ujutro je sve ok, nikakva posebna tromost ili pospanost.

• paula210
    27. Srpanj 2025. 22:57

Ja spavam kako mi pase,nemam bas jos neki veliki trbuh tako da to zna biti i na trbuhu(nesvjesno)samo se probudim tako pa kako cure kazu skvrcim nogu,nekad na ledima svakako stvarno,ali dobro spavam hvala Bogu jedino to piskenje me malo muci ali okej

Timi95 ja sam bila tako u pocetku trudnoce,bas depresivna neka i bez volje za bilo cim,stalni plakala cak sam htjela i ici kod psihologa da budem bar malo bolje mozda,ali eto proslo je sad je laksd i bolje,nadam se da ce i tebi brzo proci…sto se tice imena ne opterecuj se,naici ce vec neko i znat ces da je toto

💙

EllaMS
    28. Srpanj 2025. 07:19

Pregledi: 🤰🏻💗
    30.7. - Blondy
    31.7. - Giovanna32
    1.8. - Zeka26, Mokica
    4.8. - peppao
    6.8. - mamacita 
    14.8. - taratara25 
    18.8. - riamaro 
    20.8. - paula210 
    21.8. - Timi95 
    22.8. - bubica_0706 
    25.8. - Tinchy300 

Termini:
    m_rosie - 3.12. 🩷
    Mokica - 3.12. 💙
    Ditaa - 5.12. 💙
    dea3 - 7.12. 💙
    Tinchy300- 10.12. 🩷
    Josipella2025 - 12.12.
    EllaMS - 13.12 💙
    taratara25 - 13.12. 🩷
    lamise38 -  20.12.
    Blondy - 23.12.
    Makarena - 24.12. 🩷
    mamacita - 24.12. 💙
    jagoda20 - 31.12.
    paula210 - 01.01. 💙
    peppao - 4.1.
    Paola32 - 9.1. 🩷
    Ivis - 9.1. 🩷
    Timi95 - 13.1. 🩷
    anamarija8888 - 15.1. 💙
    Faksimila - 17.1.
    Barrrbi - 17.1. 🩷
    bubica_0706 - 17.1. 🩷
    riamaro - 27.1.
    a2025 - 15.2.
    Donna9

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

Timi95
    28. Srpanj 2025. 09:15

dea3

Timi95

dea3

Uh..spavanje…bolna tema…
    Sad su mi nakon serklaže prepisali 5 mg normabela po potrebi. I iskreno uzmem si jednom tjedno da odmorim jer onda baš zaspem.

Da li je to isto za smirenje, tj osjecam da nemam zraka, vjerovatno me tjeskoba pocela muciti.. pa da me barem malo opusti.. inace sam znala popiti Helex, ali sad mislim da to ne smijem.. 

Paula210
    Ma vjerovatno su me te mucnine izmucile i sad je to posljedica.. i ja se nadam da ce mi uskoro biti bolje i da cu gledat na to drugacije.. 
    Ali eto, to me bas muci.. znam da ima jos vremena i da od toliko imena da ce mi se neko bas svidjeti. 

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

• dea3
    28. Srpanj 2025. 09:47

Timi95

dea3

Timi95

dea3

Uh..spavanje…bolna tema…

Da li je to isto za smirenje, tj osjecam da nemam zraka, vjerovatno me tjeskoba pocela muciti.. pa da me barem malo opusti.. inace sam znala popiti Helex, ali sad mislim da to ne smijem..

Paula210
    Ma vjerovatno su me te mucnine izmucile i sad je to posljedica.. i ja se nadam da ce mi uskoro biti bolje i da cu gledat na to drugacije..
    Ali eto, to me bas muci.. znam da ima jos vremena i da od toliko imena da ce mi se neko bas svidjeti.

To ti ne znam...niti bi davala neprovjerene savjete.
    Znam da su to trudnice prije puno više koristile...sad se to ipak malo kontroliranije daje. Meni je ovo prva trudnoća u kojoj su mu dali, više za opuštanje tokom noći... Pogotovo ako bi osjetila neko stezanje. 

Znači, nikako redovito, već po potrebi.
    Jučer mi je baš bio neki teški dan, čak sam i malo više bila u sjedećem položaju tako da sam onda odlučila uzeti i stvarno kroz noć sve opusti i popusti. 

Dobila sam kutiju od 30 tableta i to mi mora biti više nego dovoljno do kraja trudnoće jer stvarno planiram to uzimati jednom, max 2x tjedno ako će baš zatrebati. 

• lamise38
    28. Srpanj 2025. 11:11

Ja spavam većinom na boku,malo jedan malo drugi ali znam i na leđima biti. Da me malac ne budi vjerujem da bi spavala jako dobro ali eto nažalost moje noći su još od prošle trudnoće isprekidane i kronično mi fali sna. Nego tješim se,kad rodim će biti sigurno još gore pa ću žaliti i za ovakvim noćima😂 
    Timi95 vjerojatno si iscrpljena kako kažeš i od mučnina i svega,proći će I to razdoblje,ja sam isto često plakala i bila nikakva u tom periodu,još ko za inat imala nekakve nesuglasice sa mužem i baš sam bila koma,ali evo prošlo je sve i sad sam baš super.
    Meni je pregled 6.8.,jedva čekam vidjeti kako bebica napreduje

Timi95
    28. Srpanj 2025. 12:12

lamise38

Ja spavam većinom na boku,malo jedan malo drugi ali znam i na leđima biti. Da me malac ne budi vjerujem da bi spavala jako dobro ali eto nažalost moje noći su još od prošle trudnoće isprekidane i kronično mi fali sna. Nego tješim se,kad rodim će biti sigurno još gore pa ću žaliti i za ovakvim noćima😂
    Timi95 vjerojatno si iscrpljena kako kažeš i od mučnina i svega,proći će I to razdoblje,ja sam isto često plakala i bila nikakva u tom periodu,još ko za inat imala nekakve nesuglasice sa mužem i baš sam bila koma,ali evo prošlo je sve i sad sam baš super.

Nadam se da ce proci.. jer me bas iscrpljuje 😮‍💨 

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

Makarena
    28. Srpanj 2025. 12:31

Timi95

lamise38

Nadam se da ce proci.. jer me bas iscrpljuje 😮‍💨

Evo ja sam isto sva tužna i placljiva, uhvati me svakih par dana, isplačem se i bude bolje. Ja pripisujem sve hormonima 😅. Nadam se samo da ne utječe na bebicu. Šta se tiče imena, mi isto nemamo još niti jedno, uvijek sam govorila da je lakše smisliti za curice, bilo mi je 100 lijepih imena, a sad kad moram dati jedno niti jedno mi nije to. Pogledala sam već 100 lista s imenima, popisa, domaćih, stranih, prošla vjerojatno sva imena i ništa. Valjda će doći 😅

2023. M 🎀🧸
    12/25 🎀🎄⏳

• lamise38
    28. Srpanj 2025. 13:02

Ma proći će,ja imam isto s vremena na vrijeme dan kad me toliko sve smeta i samo plačem a realno sve neke gluposti. Hormoni! Iako ovo je sve nekako meni ništa kako mene nakon poroda ulovi,ono plačem na sve i zbog svega,baš budem osjetljiva skroz. Ali dobro,bude i to sve prošlo. Što se tiče imena još ni jedno dijete nije ostalo bez imena tako da ne brinite,doći će već neko ime koje će vam "sjest" i bit  će baš ono koje pristaje vašem djetetu. Meni baš odgovara ovo zahlađenje u Zagrebu,malac spava i sad bi se tako ušuškala i ja u krevet ali eto mora se i skuhat 😐🤪

Makarena
    28. Srpanj 2025. 15:02

lamise38

Ma proći će,ja imam isto s vremena na vrijeme dan kad me toliko sve smeta i samo plačem a realno sve neke gluposti. Hormoni! Iako ovo je sve nekako meni ništa kako mene nakon poroda ulovi,ono plačem na sve i zbog svega,baš budem osjetljiva skroz. Ali dobro,bude i to sve prošlo. Što se tiče imena još ni jedno dijete nije ostalo bez imena tako da ne brinite,doći će već neko ime koje će vam "sjest" i bit će baš ono koje pristaje vašem djetetu. Meni baš odgovara ovo zahlađenje u Zagrebu,malac spava i sad bi se tako ušuškala i ja u krevet ali eto mora se i skuhat 😐🤪

Ajme tek to nakon poroda, samo sam buljila u nju i plakala 😂. Užas, nadam se da će mi hormoni biti malo bolje ovaj put, jer je prošli bio horor od plača i osjećaja 😅. A nije niti jedno dijete ostalo bez imena jer postoji zakonski rok 😂. Nama su prijatelji maloga prijavili onaj zadnji 30. dan po rođenju jer se nikako nisu mogli dogovoriti za ime, nadam se da se neće i nama to dogoditi. Nama je cijeli dan sparina, evo se sprema neko nevrijeme, nadam se da će biti malo lakše disati kad napokon padne kiša. 

2023. M 🎀🧸
    12/25 🎀🎄⏳

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.