Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    peppa0
    31. Srpanj 2025. 15:59

EllaMS

Da li se koja od vas susrela s tim da joj je kao teže disati? Meni je taj neki osjećaj osobito ako legnem na leđa. Nije ništa strašno, ali mi je neobično. Citam da je to normalno zbog povećanja maternice pa gura sve.

Meni je bas zadnjih par dana onako kao da ne mogu udahnuti. Vise puta tokom dana udahnem plitko i vise puta za redom, kao nakon plakanja (ako me razumijes). Nije bas ugodno, ali znam da je normalno pa ne brinem

• lamise38
    31. Srpanj 2025. 16:18

EllaMS

Da li se koja od vas susrela s tim da joj je kao teže disati? Meni je taj neki osjećaj osobito ako legnem na leđa. Nije ništa strašno, ali mi je neobično. Citam da je to normalno zbog povećanja maternice pa gura sve.

Da da,baš nekad nelagodan osjećaj,ali kako maternice raste tako se sve gura prema gore.
    Ima li koja problem da joj na pregledu od uzbuđenja uvijek tlak bude višlji? Mene to tako nervira više,jednostavno si ne mogu pomoći s time i utjecati na to. Doma pratim i uvijek je dobar,više niži nego višlji

Timi95
    31. Srpanj 2025. 16:21

Meni se to desava, ali kad lezim manje.. to vise kad nisam bas naspavana.. danas npr. Kao da zijevnem i moram udahnuti. .

Sto se tice tlaka, doma mi je 85/50, na pregledu 105/75.. uvijek mi ne tako nizak.. cak mi je nakon poroda bio 90/50

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

• Ditaa
    31. Srpanj 2025. 17:03

EllaMS

Da da, i meni bude tako tesko disati i srce mi bas pocne jako udarati.. Ali ne uvijek 🤷🏼‍♀️

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 31
    👦🏼 19.10.2018. 💙

• Giovanna32 🌈
    31. Srpanj 2025. 18:42

Javljam se s pregleda. Sve je u redu. Sljedeći je 27. 8., taman će biti blizu 17. tjedna pa cu nakon toga napraviti KKS i veliki UZV s 20 tjedana. Rekli su mi da će mi otvoriti trudničku knjizicu kada idući put dođem.

2. 5. '25. ZM
    24. 6. '25. UZV ✅
    7+4 ❤️
    11. 7. '25. UZV ✅
    31. 7. UZV ✅

Giovanna32

EllaMS
    31. Srpanj 2025. 19:52

Znaci nisam sama, malo mi je lakše, bar znam da je "normalno".
    Čestitam Giovanna! 🥰

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

• paula210
    31. Srpanj 2025. 20:39

Meni je u prosloj trudnoci pred kraj trudnoce bilo bas nekada tesko udahnuti,kao da ne mogu do kraja,nisam osjetila nista kao da se gusim da nebi bilo,nego jednostavno samo sam stalni morala duboko udahnuti i nikako do kraja kao da mi jos malo fali zraka,bas me znalo zivicirati ali dobro to je bilo pred kraj tamo zadnjih mj dana🤷‍♀️

💙

• mamacita
    31. Srpanj 2025. 20:44

lamise38

EllaMS

Da da,baš nekad nelagodan osjećaj,ali kako maternice raste tako se sve gura prema gore.
    Ima li koja problem da joj na pregledu od uzbuđenja uvijek tlak bude višlji? Mene to tako nervira više,jednostavno si ne mogu pomoći s time i utjecati na to. Doma pratim i uvijek je dobar,više niži nego višlji

Da ja…
    Svaki Bozji put meni visok tlak…Pa mi mjere 2 puta..
    Samo sto ja idem pjeske jer mi je pjesice nekih 5min do bolnice i onda jos stepenicama idem jer je na 2 katu….Rekla mi je sestra da ovaj put dodem liftom i da polako hodam🤣

Blondy
    31. Srpanj 2025. 21:50

Mene su zbog takvog tlaka slali na holter tlaka da se provjeri.. također, u prvoj sam trudnoći na kraju zadnja dva tjedna i imala viši tlak i bila na terapiji. Sad pratim tlak kod kuće, ako počne variratibidem na test/ probir za preeklampsiju i bolje će me pratiti.. moj doktor taj tlak, iako je povišen samo kod doktora, uzima jako ozbiljno.. a ja cim vidim tlakomjer raste mi na 150 🤣

Makarena
    31. Srpanj 2025. 22:44

paula210

Meni je u prosloj trudnoci pred kraj trudnoce bilo bas nekada tesko udahnuti,kao da ne mogu do kraja,nisam osjetila nista kao da se gusim da nebi bilo,nego jednostavno samo sam stalni morala duboko udahnuti i nikako do kraja kao da mi jos malo fali zraka,bas me znalo zivicirati ali dobro to je bilo pred kraj tamo zadnjih mj dana🤷‍♀️

Meni je tako i sad već par tjedana, uhvati me trenutak svakih par dana da kao da ne mogu do kraja lijepo udahnuti. Tako mi je bilo i u prvoj trudnoći, a pred kraj trudnoće to već postane svakodnevno. Nije me to nikad zabrinjavalo, računam da je to sve normalno. 

2023. M 🎀🧸
    12/25 🎀🎄⏳

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.