Pozdraav!
Bebica je odlicno, jos jednom potvrdeno da je decko🥹
Tlak mi opet bio visok, ali dobro nije strasno…
Dosla sam do 81kg🤯 uopce ne primjetim to iskreno, samo vidim po trbuhu..
I jos jedna odlicna vijest ureaplazma je negativna🙏🏼🥳tako da od jedne ture antibiotika sam se uspjela rijesit, hvala Bogu🙏🏼
Mali beban mi je cak i mahao, bas sam se sva raznjezila, tek sad nekako vise imam osjecaj da sam trudna..
I imam bas jake bolove u maternici i to me onako kao da me stegne i drzi me tako, jedva bi hodala…Kaze da je to sve normalno jer maternica raste i takoder me prepone bole vec 2tj jedva hodam….Ali to je sve takoder normalno i sve je uredu grlic je zatvoren..Iako prosli put je bio 40mm, a sada 37mm..
Bas sam se bila uplasila zbog prepona pogotovo da se nisam pocela otvarat, ali nisam..
Nisam bas aktivna u grupi, krecimo i tako imamo radnu akciju u stanu posto je suprug na godisnjem pa ni ne stignem nista🫣
Super 🥰
I mene zna zaboliti u maternici na par sekundi. Neki dan kad sam se vozila, bol je bila u maternici i iza po leđima, bas sam se prepala.. ali proslo je..
Koliko kg si dobila od pocetka? I meni je tako sve u trbuhu i grudima, drugi ne bi ni primjetili da sam trudna, jer sam ista, samo mi to iskoci.. ali nosim siroko pa se ne kuzi da imam trbuh 😅 nisam spremna na uske haljine 🙈 ja variram 59,5kg do 60kg.. bas ovisi sta jedem i najvise koliko pijem, jer pijem puno vode.. rekla bi da sam tu 1kg u plusu i minusu 🤣 ali vec znam da nakon 20.tt kg idu gore bez da i jedem 😅🙈
4kg sam dobila…Ali dobro u zadnje vrijeme mi se tak pojaco apetit mogla bi sam jest pa nije mi ni cudno iskreno..
Pa da tako i ja ovak stvarno sve isto ostalo, sam trbuh kao da sam balon progutala🤣 al bas malo moram pripazit..
Da i ja pijem puno vode, bez vode ne idem nigdje!🤣

Znam mozda neka kako se racuna dan od kad se otvara porodiljni? Da li se racunaju vikendi i praznici ili samo radni dani.. onih 45 dana ili 28 dana prije termina. Hvala 🤗
Računaju ti se svi dani, ne samo radni.

👫
36/36
Čestitke na dobrim pregledim 😘 …i svaka čast vama s više djece, to je i blagoslov ali na neki način i velika žrtva. Kapa do poda :)
Sad me newgirl zabrinula za ovu posteljicu. I meni je s 12 tjedana bila na uscu maternice ali je dr rekla da je to normalno i da ne moram mirovat, pa ja 100 na sat 😓
Žene koje ste imale taj slučaj u ranijoj trudnoći, jeste li mirovale? Bilo sve ok?
👩🏽 29 🧔🏽♂️ 31 👦🏽 🩵
riamarro@hotmail.com
Čestitke na dobrim pregledim 😘 …i svaka čast vama s više djece, to je i blagoslov ali na neki način i velika žrtva. Kapa do poda :)
Sad me newgirl zabrinula za ovu posteljicu. I meni je s 12 tjedana bila na uscu maternice ali je dr rekla da je to normalno i da ne moram mirovat, pa ja 100 na sat 😓
Žene koje ste imale taj slučaj u ranijoj trudnoći, jeste li mirovale? Bilo sve ok?
Nemam osobnog iskustva, ali vrlo bliska rodica koja je isto vodila trudnoću u bolnici kao i ja, nedavno rodila je imala to iskustvo i to u dosta kasnijim tjednima pa naš doktor nije inzistrirao na mirovanju. Dapače rekao je da su to neke stare škole i preporuke. Kod nje sve dobro završilo, digla se na vrijeme tako da je i normalan porod bio.
E sad...ocito je do doktora i do prakse kojom se vodi.
31+5 tt rođena beba 💙 J 💙
Žene drage čestitke na super pregledima .. evo ja ušla u 11 tjedan, još uvijek čekam rezultate . Bila sam na vađenju krvi , krvna slika mi je odlična .. samo sam primjetila da mi se tsh spustio na 0.90 Al je u granicama normlane i pa me ne brine .. kad vam se počeo vidjeti trbuščić , jer se meni nist ne vidi .. pa kad da ga očekujem 😍🥰 i kad ste prvi puta osjetile bebicu ? Ja sam trEnitno još na 0 , nisam dobila ništa , Al valjda je to još rano . Meni se nist skoro ne jede , živim na riži i piletini i jogurtu , i nekad pojedem klipić Al to kad ne stignem u jutro ništa jesti . Slatko mi se gadi , grickalice nemogu pomirisati .. povrće nemogu bas jesti , ali tu i tamo pojedem paradajz i krastavc i to je to ostalo mi ne pase 😱🤦🏼♀️ i od voća samo grožđe i breskve , ostalo voće nemogu vidjeti .

👩36
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨34
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Bravo svima na dobrim pregledima 🥰
Svaka cast svima sa vise djece, vjerujem da je to velika obaveza ali i ogromnaa ljubav 😊🥰
Sto se tice posteljice, moja je jos uvijek nisko na samom uscu ali nitko nije spomenuo mirovanje, samo da se sa sirenjem maternice ima jos vremena podignuti.

👩🏼 29 🧔🏻♂️ 32
👦🏼 19.10.2018. 💙
👶🏻 26. 11.2025. 💙
Hvala vam mamice na lijepim riječima i podršci ❤️ ja sam nekako prihvatila da je to moj put i da je tako moralo bit sa nekim razlogom. Svaka od nas je veliki borac na svoj nacin.
Svaka čast i vama žene sa više djece to je bas volja,ljubav i velika žrtva. 💪🏼🥰❤️
Mogu i ja na popis iduci pregled 28.08.
A termin poroda 04.02. 🥰
🙋🏻♀️32 god. endometrioza koja nije operativna,trombofilija
🙋🏻♂️37god. (sve uredno)
2/2023 prvi postupak,biokemijska ❌
6❄️
07/2023 transfer, u 7tj spontani 😔💔
10/2023Transfer + embryoglue,spontani u 8 tjednu💔
•01/2024 Trombofilija/Heparin💉
•⌛️ 2mj. 2024 Konzultacije ŠKVORC
07.03. FET /Beta❌ 09.05 FET/beta❌ 16.10.FET/BETA 28.10.❌ 10.12.FET/BETA❌
08.02. FET dva embrija/BETA✅ spontani 6tj.💔19.05.FET 1bc ❄️ BETA 12dnt/759 14dnt/1519 19dnt/6758 UVZ 6+5 imamo❤️stiže nam dječak💙🥰
Moj pregled je prošao dobro. Bebica se dobro razvija,doktor je jako zadovoljan,sve su mjere u skladu s tjednima ili dan dva razlike,sve što je bitno i što bi se trebalo vidjeti(na mozgu,srcu,mokraćnom mjehuri...)se vidi. Težina bebe je oko 360gr. Eh,ono što sam očekivala prije ili kasnije je mjerenje tlaka i zapisivanje jer naravno da na pregledu meni mora tlak skočiti 🤨

I nismo uspjeli nikakvu sliku dobit jer je posteljica sprijeda i beba nije surađivala,cijelo vrijeme se vrpoljila😂

Makarena samo da ti javim da je uniqlo trudna , ja se snjom čujem privatno .. dvije super bete je imala .. i sad čeka prvi ultrazvuk 😍😍😍🥰🥰❤️❤️❤️

👩36
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨34
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji