Joj strašno evo , ja neznam šta kažem umirem od straha 😭😭😭 ja se nadam da se viš neće ponoviti , jer sam trenutno izvan sebe 😢
Samo hrabro.
Ako su doktori rekli da je beba ok, onda će vjerojatno sve biti u redu dalje.
Pretpostavljam da je poželjno da miruješ tako da se toga i drži. Vrijedi radi njih svašta preživjeti ❤️❤️❤️
Joj strašno evo , ja neznam šta kažem umirem od straha 😭😭😭 ja se nadam da se viš neće ponoviti , jer sam trenutno izvan sebe 😢
Tel sad vidim da si iz IVF-a, isto kao i ja. Znam da mi je mpo doktorica rekla da takav hematom i krvarenje znaju biti posljedica transfera i svih hormona koji se kod nas medicinski reguliraju. Zaboravili sam točno objašnjenje, mislim da je imalo veze s estrofemom. Ako nemaš dalje nikakvih bolova i grčenja, mislim da imaš jako dobre šanse da sve bude ok. Umjereno miruj i pazi na sebe (ne diži teret i ne opterećuje tijelo previše). Sretno!
Draga Eni, iskreno se nadam da se nece ponoviti, kako su i cure rekle uzroka moze biti puno. Ja sam zbog bolova otisla dr gdje su pronasli veliku cistu koje prije nije bilo, mogu samo zamisliti kakva je panika i misli kada se pojavi i krv. Ali ako dr kaze da je sve u redu samo si to ponavljaj ❤️ odmori, smiri se i saljem ti veliki zagrljaj!
Meni su objasnili da se u trudnoci puno toga moze stvoriti od hematoma do cisti, a ako je sve u redu na pregledu znaci da je to “nesto” vjerojatno otislo i ne smeta vise bebici. 😊
Poliklinika IVF - ICSI 1/1
1. Trudnoća❤️
Tel sad vidim da si iz IVF-a, isto kao i ja. Znam da mi je mpo doktorica rekla da takav hematom i krvarenje znaju biti posljedica transfera i svih hormona koji se kod nas medicinski reguliraju. Zaboravili sam točno objašnjenje, mislim da je imalo veze s estrofemom. Ako nemaš dalje nikakvih bolova i grčenja, mislim da imaš jako dobre šanse da sve bude ok. Umjereno miruj i pazi na sebe (ne diži teret i ne opterećuje tijelo previše). Sretno!
Ja sam ivf iz 100 posto prirodnog ciklusa nisam koristila nikakve hormone niti terapije niti estofem, ništa , imala sam embrio transfer morule . Jedino sto koristim je vitamine , cyclogest i folnu to je to .. uglv hematoma nisam imala sve je bilo dobro, samo znam kad sam radila prvi ultrazvuk da mi je doktorica Ida spomenula cistu na desnom jajniku bila je dosta velika , Al moj gink prekjučer nije spomenuo ništa , neznam dal je uopće i gledao jajnike on je bio fokusiran na bebu .a ni jučer nisu spomenuli ništa isto su bili fokusirani na bebu , beba se micala hvala Bogu i imala otkucaje , za sad ne krvarim već je stalo na putu do bolnice , ali srce mi je na ivici evo 😢❤️
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Ja sam ivf iz 100 posto prirodnog ciklusa nisam koristila nikakve hormone niti terapije niti estofem, ništa , imala sam embrio transfer morule . Jedino sto koristim je vitamine , cyclogest i folnu to je to .. uglv hematoma nisam imala sve je bilo dobro, samo znam kad sam radila prvi ultrazvuk da mi je doktorica Ida spomenula cistu na desnom jajniku bila je dosta velika , Al moj gink prekjučer nije spomenuo ništa , neznam dal je uopće i gledao jajnike on je bio fokusiran na bebu .a ni jučer nisu spomenuli ništa isto su bili fokusirani na bebu , beba se micala hvala Bogu i imala otkucaje , za sad ne krvarim već je stalo na putu do bolnice , ali srce mi je na ivici evo 😢❤️
Eni krvarenja u MPO trudnoćama su u većini slučajeva kod svake trudnice. Nije to posljedica lijekova ali očekivano je.
Meni je dr B iz Vinogradske na zadnjem uzv napomenuo da očekujem krvarenje.
U prvoj trudnoći sam krvarila 3 tj uz izljeve a sada 3x iscjedak.
Moguće je da ti je puknula cista pa se čisti. Ja sam u prvoj trudnoći imala 11 cista i do kraja su se smanjivale.
Moguć je i hematom ali i krvarenje nepoznatog uzroka.
Žao mi je da ti se to događa ali smireno, misli pozitivno, miruj i drži se terapije. Uvijek oni mogu pojačati još terapiju progesteronom. 🍀🙏
👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L;Th:Oleovit D3, Euthyrox, Novalac, Cyclogest
🧔37g- OAT
🟡Vinogradska
👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)💙
Beba br 2 🙏
🟡Vinogradska
2/2025 💔❌
4/2025 IVF/ICSI -13🥚;10 oplođenih, 4❄️;ET 1bc-7dpt ➕;
1beta(11dpt)=342
2beta(13dpt)= 691
1UZV-28.5. 6+4-imamo ❤️
Panorama-LOW RISK 🎀Baby girl M🎀🙏
Eni krvarenja u MPO trudnoćama su u većini slučajeva kod svake trudnice. Nije to posljedica lijekova ali očekivano je.
Meni je dr B iz Vinogradske na zadnjem uzv napomenuo da očekujem krvarenje.
U prvoj trudnoći sam krvarila 3 tj uz izljeve a sada 3x iscjedak.
Moguće je da ti je puknula cista pa se čisti. Ja sam u prvoj trudnoći imala 11 cista i do kraja su se smanjivale.
Moguć je i hematom ali i krvarenje nepoznatog uzroka.
Žao mi je da ti se to događa ali smireno, misli pozitivno, miruj i drži se terapije. Uvijek oni mogu pojačati još terapiju progesteronom. 🍀🙏
Hvala vam cure od srca , malo sam se primirila jer nema vise krvarenja . I prespavala sam cak malo tak da sam sad ok
❤️🫂 nemate pojma koliko mi znace vaši komentari podrške ! 🤍🤍🤍❤️❤️🙏
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
eni233, zao mi je zbog tvog iskustva, znam kako je. Ja sam u 8 tjednu isto tako dozivjela izljev krvi, razlog kojem je bio hematom koji je na kraju bio dosta velik, vise nego dvostruko od ploda. Evo me u 21. tjednu beba se neda. Lupka me i javlja mi se svako malo 🥰
Od 8. do 15. tjedna sam bila ma strogom mirovanju, wc- krevet, a od 15. do 19. na mirovanju (slicno kao strogo mirovanje sa ubacivanjem laganih setnji). Evo od 19. tjedna sam u potpunoj slobodi.
Bit ce sve ok, bitno je da je stalo sada, a sada samo prati preporuke koje si dobila i bit ce sve ok 😘
Pozdrav ženice 😊 pratim vas svaki dan ali bas slabo pisem. Drago mi je zbog svih dobrih pregleda, vidim bebice rastu udarci su neki vec tu 😊
Eni233, žao mi je što si prošla kroz to, nadam se da je sve to iza tebe, čuvaj se 😊
Mi smo bili u petak na anomaly scanu, sve je super, beba svime odgovara tjednima. Rekla je doktorica da je njemu ocito jako lijepo kod mene jer se razbacao posvuda, udarao cijelo vrijeme. Pitala za svaki slucaj jel i dalje decko, kaze ooo da odmah je to pokazao nema sumnje 😂 tako da sada s nestrpljenjem čekamo sljedeći pregled da se opet gledamo 🥰
👩🏼 29 🧔🏻♂️ 31
👦🏼 19.10.2018. 💙
Pregledi: 🤰🏻💗
30.7. - Blondy
31.7. - Giovanna32
1.8. - Zeka26, Mokica
4.8. - peppao
6.8. - mamacita
14.8. - taratara25
20.8. - paula210
21.8. - Timi95
22.8. - bubica_0706
25.8. - Tinchy300
Termini:
m_rosie - 3.12. 🩷
Mokica - 3.12. 💙
Ditaa - 5.12. 💙
dea3 - 7.12. 💙
Tinchy300- 10.12. 🩷
Josipella2025 - 12.12.
EllaMS - 13.12 💙
taratara25 - 13.12. 🩷
Blondy - 23.12.
Makarena - 24.12. 🩷
mamacita - 24.12. 💙
jagoda20 - 31.12.
paula210 - 01.01. 💙
peppao - 4.1.
Paola32 - 9.1. 🩷
Ivis - 9.1. 🩷
Timi95 - 13.1. 🩷
anamarija8888 - 15.1. 💙
Faksimila - 17.1.
Barrrbi - 17.1. 🩷
bubica_0706 - 17.1. 🩷
riamaro - 27.1.
a2025 - 15.2.
Donna9
👫
36/36
10/2024 biokemijska
Eni žao mi je da si se tako prepala. Vidjeti krv je grozan osjecaj. Nažalost dosta uobičajeno u trudnoći i ne mora značiti ništa lose. Kako si danas?
Sretno curama ovaj tjedan na pregledima 😊
👫
36/36
10/2024 biokemijska
Sortiraj odgovore
Najstariji