Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Makarena
    13. Srpanj 2025. 17:32

Blondy

Makarena

Hvala riamaro ❤️

Blondy ja osjetim možda 1-3x tjedno i to samo jednom u danu. Računam da je još rano, beba je još mala, a i posteljica je sprijeda. Ne stresiram se još oko toga u ovim tjednima.

Vi koje ste pisale da ste koristile jaje, je li jaje manje (kraće) od standardne autosjedalice? Planiram voziti djecu u suprotnom smjeru bar do 4. godine, mala mi je iza suvozačkog sjedala i to mi je ok, a ako bih smjestila bebu iza sebe bilo bi mi kritično jer je auto mali, a ja visoka i da bi sve lijepo stalo morala bih se dati skroz naprijed i jedva voziti 😅. Auto sam uzela prije godinu dana pa da ne bih morala odmah uzimati veći, spasilo bi me ako je jaje manje od sjedalice, mislim da bi moglo onda stati sve.

Jaje je puno manje od sjedalice..

Ajme super vijest, morat ću onda i ja ovaj put prvo jaje uzeti. A sad slatke muke koje izabrati ☺️

2023. M ❤️
    12/25 ❤️⏳

• Ditaa
    13. Srpanj 2025. 20:26

Blondy

Čestitke na pregledima!

Kako cesto osjetite bebicu vi koje ste vec osjetile pokrete? Ja sad par dana nisam osjetila, ili mozda jesam pa nisam sigurna je li beba ili crijeva. Zvala sam doktora, smirio me i rekao da je normalno jer je beba mala i ne moram osjecati redovno pokrete. Bilo bi mi lakse da sam osjetila kasnije kao s prvom, pa se redovno javljao 🤦‍♀️

Ja sada malenog osjetim svaki dan cesto, sada se cak neki udarci vide i na trbuhu. Ali tako sam i ja imala strah prije pa su mi isto rekli da je to normalno dok je beba tako mala. 

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 31
    👦🏼 19.10.2018. 💙

Timi95
    13. Srpanj 2025. 21:01

Makarena

Blondy

Makarena

Hvala riamaro ❤️

Blondy ja osjetim možda 1-3x tjedno i to samo jednom u danu. Računam da je još rano, beba je još mala, a i posteljica je sprijeda. Ne stresiram se još oko toga u ovim tjednima.

Vi koje ste pisale da ste koristile jaje, je li jaje manje (kraće) od standardne autosjedalice? Planiram voziti djecu u suprotnom smjeru bar do 4. godine, mala mi je iza suvozačkog sjedala i to mi je ok, a ako bih smjestila bebu iza sebe bilo bi mi kritično jer je auto mali, a ja visoka i da bi sve lijepo stalo morala bih se dati skroz naprijed i jedva voziti 😅. Auto sam uzela prije godinu dana pa da ne bih morala odmah uzimati veći, spasilo bi me ako je jaje manje od sjedalice, mislim da bi moglo onda stati sve.

Ajme super vijest, morat ću onda i ja ovaj put prvo jaje uzeti. A sad slatke muke koje izabrati ☺️

Evo ako zelis preporuku. Ja sam se odlucila za Cybex Cloud G. Ide do 87cm, 13kg i moze u lezeci polozaj.. 
    Ja imam velik auto, ali iza ne stanu 3 sjedalice, tako da ce beba biti naprijed.. a kupili smo novi auto prije godinu dana.. ako putujemo, ja sjedim iza sa starijom djecom, guranac 🙈😆

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

Blondy
    13. Srpanj 2025. 21:10

Ja preporučujem Avionaut pixel. Najlakse jaje sa super ocjenama, a posebno dobro ako slučajno bude manja beba, jedno od rijetkih gdje se beba može lijepo namjestiti. 

• Tinchy300
    13. Srpanj 2025. 22:43

Curke cestitam na dobrim pregledima.
    Makarena cestitam na djevojcici 💓. Vidim da nam curice vode u odnosu na deckice.
    Ja svoju osjetim, ali jos kao skakljanje. 
    Curka mi ima najvjerojatnije adenovirus i jos afte u ustima. Bas me iscrpilo ovih par dana. Nosila sam ju, nisam spavala. Imala sam grceve u donjem dijelj trbuha onako kao probava. Naa se da je probava a ne nes drugo. Moras si reci da ju nemrem nositi alo tesko je kad je mala i bolesna.

Makarena
    14. Srpanj 2025. 00:01

Timi95

Makarena

Blondy

Makarena

Hvala riamaro ❤️

Evo ako zelis preporuku. Ja sam se odlucila za Cybex Cloud G. Ide do 87cm, 13kg i moze u lezeci polozaj..
    Ja imam velik auto, ali iza ne stanu 3 sjedalice, tako da ce beba biti naprijed.. a kupili smo novi auto prije godinu dana.. ako putujemo, ja sjedim iza sa starijom djecom, guranac 🙈😆

Ee super, to je jedno od ovih šta sam gledala. 

Blondy nisam još detaljno istraživala, imam Cybex kolica i znam da može Cybex jaje na njih, moram istražiti za ostale marke. S obzirom da smo svi u obitelji veliki vise me strah da će beba brzo prerasti jaje 😅. Ali super informacija za ove sa sitnijim bebicama.

Tinchy hvala ❤️

2023. M ❤️
    12/25 ❤️⏳

EllaMS
    14. Srpanj 2025. 06:58

Pregledi: 🤰🏻💗
    14.7. - jagoda20, Mokica
    16.7. - mamacita
    17.7. m_rosie, EllaMS 
    18.7. - Timi95, riamaro
    21.7. - taratara25, bubica_0706
    22.7. - paula210, anamarija8888, Tinchy300
    24.7. Barrrbi, m_rosie, Paola_32 
    25.7. Ditaa
    30.7. - Blondy
    31.7. - Giovanna32
    1.8. - Zeka26
    4.8. - peppao

Termini:
    m_rosie - 3.12. 🩷
    Mokica - 3.12. 💙
    Ditaa - 5.12. 💙
    dea3 - 7.12.
    Tinchy300- 10.12. 🩷
    Josipella2025 - 12.12.
    EllaMS - 13.12 💙
    taratara25 - 13.12. 🩷
    Blondy - 23.12.
    Makarena - 24.12. 🩷
    paula210 - 27.12.
    mamacita - 28.12.
    jagoda20 - 31.12.
    peppao - 4.1.
    Paola32 - 9.1. 🩷
    Ivis - 9.1. 🩷
    Timi95 - 13.1. 🩷
    anamarija8888 - 15.1. 💙
    Faksimila - 17.1.
    Barrrbi - 17.1.
    bubica_0706 - 17.1. 🩷
    riamaro - 27.1.
    a2025 - 15.2.
    Donna9

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

peppa0
    14. Srpanj 2025. 07:32

Curice nam vode 🩷
    .
    Ja se isto ponekad zabrinem kad se ne javi, ali ako mi je dan ludnica, znam da je normalno. Vise osjetim kad vise odmaram i kad sam prisutnija. 
    Evo jucer sam dva puta kihnula dok sam lezala, valjda sam uplasila bebu pa me bas posteno izlupala 🥰
    .
    Kakvi su vam trbuscici?
    Ja sam bas jucer radila usporedbu iz sve tri trudnoce i ovaj put sam ocigledno najveca 🤭
    Sad sam 15tt, a trbuscic kao 20tt s prvom. 
    Startala sam i s vise kg, pa sad ne znam sto ocekivati do kraja. Nisam tako puno u plusu, 2kg za sad. Ali meni najvise kila dodje u zadnjem tromjesecju. Kako vi stojite s kilicama? 

Blondy
    14. Srpanj 2025. 07:45

Makarena

Timi95

Makarena

Blondy

Makarena

Hvala riamaro ❤️

Ee super, to je jedno od ovih šta sam gledala.

Blondy nisam još detaljno istraživala, imam Cybex kolica i znam da može Cybex jaje na njih, moram istražiti za ostale marke. S obzirom da smo svi u obitelji veliki vise me strah da će beba brzo prerasti jaje 😅. Ali super informacija za ove sa sitnijim bebicama.

Tinchy hvala ❤️

Nece ti ga brzo prerasti, drugo je sto cim noge provire van svi krenu mijenjati  a to nije nikaakav znak da je jaje premalo. Do cca godine dana ce se svakako moci voziti u njemu. Moj je imao s godinu dana oko 80 cm i 11 kg i tad smo presli u drugu sjedalicu.
    Ma stignes kupiti, ja sam to na onom baby sajmu u studenim, tad svi imaju online dobre popuste.

Barrrbi
    14. Srpanj 2025. 10:25

Evo da se javimo. Napokon dočekali nalaz Panorame-10 dana. 🫣
    Rezultati su LOW RISK i pridružujemo se u tim curica❤️🎀

👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L;Th:Oleovit D3, Euthyrox, Novalac
    🧔37g- OAT
    🟡Vinogradska
    👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)💙
    Beba br 2 🙏
    🟡Vinogradska
    2/2025 💔❌
    4/2025 IVF/ICSI -13🥚;10 oplođenih, 4❄️;ET 1bc-7dpt ➕;
    1beta(11dpt)=342
    2beta(13dpt)= 691
    1UZV-28.5. 6+4-imamo ❤️
    Panorama-LOW RISK 🎀Baby girl 🎀🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.